Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Pulse Relic

Pulse Relic 28 Юни 2017 09:24 #56164

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2168
Джендак,ма ти да не си помисли че се размина без бира?Я виж на едната снимка какво държа.После имаше още на сянка под беседката.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Pulse Relic 04 Ное 2020 21:42 #96054

• nedelja
  • nedelja's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 33
Купих си Pulse Relic преди около 3 години От колега, но в перфектно състояние, почти нов..Така и не се сработих с този уред, но не му отделих и време. Обявих го за продан. Имах много малко работа с него.Не ми допадна пулсова машина, . На въздушен тест монетара ми хващаше по-добре лопатата, отколкото тавата я чуваше. Друго очаквах и я зарязах.Търсех дълбочинна техника и реших- кантар. И идва значи кантара и чува на предела си медна чиния с диаметър 20 см на 1,05 м в земята( почвата при мен не е тежка). Пробвам монетара над тази цел- няма нищо. Пускам тавата и изненада- наслада за ушите. Мазен и протяжен сигнал, по-категоричен от кантара. Чак не повярвах, бях я отписал тавата след въздушните тестове преди години. И след толкова време се сещам да звъня на производителя да питам : трите потенциометъра точно за какво са и възможно ли е цветния сигнал да е по-дълбок и по-ясен от черния ? Та извода е следният: универсален апарат няма, но пък всеки си има силните страни. Трябва да си запознат с възможностите на машината и да не очакваш повече, но не и по-малко. Апарата си е супер. Толкоз.
Последна промяна: 06 Ное 2020 18:52 от nedelja. Причина: допълнение
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, skita6t, zempar, djendaka, vezir, dertlibey, solid, fides, bobo Виж още благодарили
Модератори: Slavitoooo, skita6t, Ilia, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев