Slavitoooo написа:Колеги днес посетих " Мегаполиса " желанието ми бе лично да депозирам заявлението за регистрацията на металдетекторите по установения от закона ред !!!
Не бях сам - посрещнаха ме колегите от БНФМ
mitkovich , pepelanov и колежжжжката
zolak !
След кратък разговор се отправихме към МК ! Аз и колегата pepelanov подадохме готовите вече заявления на любезна служителка от Министерството !
mitkovich и zolak ще депозират заявления другата седмица защото очакват да станат притежатели на още детектори които да впишат в заявленията си !!!
Двете Заявления представляваха Заявления за по един брой детектор + всички придружаващи документи при закупуването тоест гаранционна карта и фактура ! Естествено аз вписах DEUSа за регистрация ! След като служителката се увери , че е написан
ТЕЛ. НОМЕР за ОБРАТНА ВРЪЗКА прегледа обстойно документа и видимо остана учудена от написаното с печатни букви за което благодаря на адвокат Георгиев !
Браво, Слави и от мен! Хубаво е, че ръководството дава положителен пример.
Аз чакам Жоро Георгиев да ми даде малко съвет относно моите документи за регистрация, защото статусът на металдетекторите ми е малко различен. Надявам се, всичко да е наред, за да изпратя и аз заявлението си за регистрация.