Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Регистрация на металдетектори

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:11 #11688

• xansi
  • xansi's Avatar
е ся скъпи апарати за желязо.то не е важно какъв е апарата а къде ще те отведе крачето.аз съм намирал по 7-8 вързани с тел
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:23 #11691

• jordan_nenov
  • jordan_nenov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 18
Е колеги, изглежда само аз дискриминирам железото, да се пера в коня... :lol:

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:25 #11692

• xansi
  • xansi's Avatar
Благодаря на колегите за съветите.Ако някой ми каже конкретно с повече подробности какво да направя ще му бъда благодарен.Лека нощ.И късмет!!!

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:28 #11693

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
пиши на адвокат Георгиев,само той може да ти даде най точният съвет,и да ти каже какво да правиш..
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:30 #11694

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Е добре де, тези милиционери и прокурор, които да си позволили този произвол, не подлежат ли на наказание? В случая те нарушават закона, изнудват и тормозят хората, Какво означава, ако не дадеш машината, ще те вкарам вътре, за 48 часа? Това е чисто изнудване, с цел кражба. Интересно ми е, всеки ли могат да вкарат, ей така вътре, за 48 часа, без абсолютно никакви последствия за тях после?

Регистрация на металдетектори 18 Апр 2013 19:49 #11695

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
xansi писа:
Благодаря на колегите за съветите.Ако някой ми каже конкретно с повече подробности какво да направя ще му бъда благодарен.Лека нощ.И късмет!!!

Не е трябвало да си даваш детектора ,това е все едно да ти конфискуват фотоапарата или телефона .Явно си попаднал на ченгета - тъпи парчета много са разпространени , дано не ми се случва .Няколко пъти са ме засичали в действие полицаи но не съм имал проблеми,явно все попадам на такива които знаят закона и не им се занимава с глупости за да отчитат дейност .
Последният път когато се засякохме с полицейски патрулен джип,представиха се полицаите,поздравиха и питат :" Има ли ? "след това " Ми вие сте 150-тите дето минават от тук ".Разбира се с нищо не бяхме нарушили закона .
Последна промяна: 18 Апр 2013 20:13 от elmu007.

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 05:21 #11705

• xansi
  • xansi's Avatar
двамата цививлни полицаи.млади момчета.също бяха много любезни и внимателни.докато ми тарашиха колата подреждаха всичко много внимателно.също така направиха снимки и на металотърсача .дори си мисля че ги беше малко яд на колегите им с патрулката които ме спряха че ги викат за глупости

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 06:49 #11708

• xansi
  • xansi's Avatar
така.колегата ми се обади ходил е при адвокат.направили сме голяма грешка с тва доброволно предаване.казал му е може да се действа чак след 15-20 дни.големи тъпаци сме явно.

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 06:53 #11709

• xansi
  • xansi's Avatar
забравих да спомена къде се случи случката.територията на районно управление на мвр град рила област кюстендил.колеги пазете се!!!

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 09:29 #11714

• jordan_nenov
  • jordan_nenov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 18
Защо да се пазим? Да не сме престъпници? Нека от Федерацията изпратят решението на ВАС и/или последните промени в ДВ. Така изпратената депеша ще има по-голяма тежест. След като са информирани управленията на МВР, то тогава действията на служителите им могат вече да се таксуват като полицейски тормоз.
Нека г-н Георгиев да каже как най-добре може да стане това.
Късмет колеги !
Следните потребители изказаха благодарности: elmu007, Fastext

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 17:41 #11726

• SP_Detectors
  • SP_Detectors's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 133
Защо не се организирате една група и да отидете на протест пред полицията в Рила.Носете си и детекторите като предварително се обадите на телевизийте и други медий. Нека да се покаже ,че полицията върши незаконни конфискаций,това да не им е през комунизма? Знае се че Рила е бастион на комунисти и внуци на партизани и трябва да се поставят на място.Гласността е най големия противник на ченгетата.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 18:04 #11728

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
xansi писа:
така.колегата ми се обади ходил е при адвокат.направили сме голяма грешка с тва доброволно предаване.казал му е може да се действа чак след 15-20 дни.големи тъпаци сме явно.
Няма тъпаци, колега.
Човек не знае как да реагира в такива ситуации и си мисля, че със сигурност е по-добре по-малко заяждане с органите на реда.
Поискали са ви ги, дали сте ги.
Хубаво е в такива случаи да се обяснява, че има минали дела и регистрация не е нужна, но аз съм сигурна, че пак щяха да ви ги вземат. Те са си решили, направили са го.
Ще ви ги върнат, но това са излишни главоболия.
При всички случаи, каквото и да правите - правете го с адвокат.

Регистрация на металдетектори 19 Апр 2013 18:35 #11733

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
По принцип полицията прибира каквото й попадне пред очите и казва - "като се направи справка, ще ви върнем взетото щом не е свързано с престъпление". Този начин на работа на българските милиционери не е от вчера и днес.

Специално за металдетекторите - там трябва да им направят вътрешноведомствено обучение, че не е престъпление гражданите да притежават, пренасят и ползват металдетекторите.. Може би едно общо писмо от търговците и производителите на МД до някаква стопанска или търговска камара, че им се накърнява бизнеса, ще разбута статуквото. Поне тях няма как да ги обвинят в иманярство....

Друг е въпросът, че полицията гледа да си изпълнява месечните планове и да си заработи парите....отделно прокуратурата им е набила канчетата като видят металотърсач да го прибират, пък после ще се уточнява....това е беззаконието в България....и какво ли ни очудва - нали виждаме всички какво става - най-големите застъпници за спазването на законите - разни ГДБОП и други служби се оказва, че са най-големите престъпници. :evil:
Следните потребители изказаха благодарности: Radislav

Регистрация на металдетектори 21 Апр 2013 05:05 #11754

• xansi
  • xansi's Avatar
да помоля и Господин Георгиев да даде компетентното си мнение.снощи спорихме с един приятел който ми каза че може и да си взема апарата но след 1-2 години :huh:

Регистрация на металдетектори 22 Апр 2013 20:36 #11797

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Абе xansi прегледах наново всичките ти постове и тъй като не видях никъде да споменаваш а и като гледам никой не се е сетил да те пита Имаш ли някакъв документ за машината? И ако имаш носеше ли го със теб тогава?
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат