elmu007 писа:
Аз на другото преброяване ще се пиша ЦИГАНИН . Те ток ,вода ,данъци и осигуровки не плащат . А ползват всичо по много .И пари им дават от няколко места , ейтъй щот са боклуци .В затвора не ги вкарват като направят престъпление .Като ги видят полицаите с металдетектор не им обръщат никакво внимание .И всичко това е за сметка на простите мишки българите.
Кво се самозаблуждавате тука в тая тема .Огледай те се около вас какво ви е като хората и все сте надупени .
СТАВАМ ЦИГАНИН , ПРЕСТАВАМ ДА СЪМ ДОНОР НА ПАРАЗИТИ И ТАЯ ПОМИЯРСКА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ВИДИ И ПУКНАТА СТОТИНКА ОТ МЕН .
elmu007 с риск да насерем малко темата на fastext ще кажа и аз нещо което ме дразни а и ти не се сети да го споменеш. Значи освен факта че Те ток ,вода ,данъци и осигуровки не плащат или поне по голямата част от тях (хайде да на казваме всички) и явно за тях закона за културното наследство не важи ами и затворите са пълни с тях. И тук нали се сещаш че издръжката им в затвора пак се поема от българина защото на всички ни е известен факта че по голямата част от циганите са необразовани (но не по вина на нас българите) и също така не работят.
И какво получаваме ние българите като благодарност грабежи, убийства и изнасилени пенсионери.
послепис-И тука малко за модератора-Джендак във поста си нямам в предвид съзнателните цигани (те са съвсем друга прослойка има и такива разбира се) които имат воля да изучат децата си и с честен труд си изкарват прехраната.