Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Minelab GPZ 7000

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 17:21 #27473

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Nesho писа:

Какво ще рече това цитирам--Technology ZVT или Zero Voltage Transmission Това ли е новата технология под която ще работи детектора. Нека специалистите да обяснят малко ако са запознати. mdet

имам един агент в САЩ очевидец на тестовите в Ню Орлиънс, вчера получих следната информация :
Hi Slavi ,
Looks like it will be a real winner. It is heavy, over 7 pound and not balanced well. The coil is 14 inches. 6000 feet of wire in coil. Double d and mono design. Listed price, $10,000, have not told us dealer price, perhaps today.

Cheers,
пък агента не е вчерашен , постоянно практикува лов на самородно злато в САЩ , Австралия и Африка .
Последна промяна: 08 Фев 2015 18:04 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 17:51 #27476

• аматьор
  • аматьор's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 58
ако цената е наистина 10000 зелени за тази нова бангия то тези от милаб след някоя година ще достигнат цените на ОКМ. в един форум четох че средно в америка един търсач на самородки вади с апарат около 2500 $.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 19:41 #27487

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Аиде някои спец да каже за какво иде реч Zero Voltage Transmission или щто е пулсува бангия, няма яснота по въпроса .
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Nesho, Fastext

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 19:52 #27488

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
аматьор писа:
ако цената е наистина 10000 зелени за тази нова бангия то тези от милаб след някоя година ще достигнат цените на ОКМ. в един форум четох че средно в америка един търсач на самородки вади с апарат около 2500 $.
Представете си ,че рекламата за 40% по- дълбоко от GPX 5000 се укаже вярна , хайде да не е 40 да е 20 % , това знаете ли какво значи ? Това значи ,че всички златни полета в Австралия , САЩ , Африка ако щете в Монголия , Канада , Мексико , Бразилия да не ги изреждам всичките , ТРЯБВА ДА СЕ ТРЪСКАТ ОТНОВО .
Само да не ме разберете грешно , далеч съм от мисълта , че примерно в Австралия всичко е претръскано , напротив няма такова нещо злато ще се вади сигурно още 200 години там и пак изваденото ще е смешно малък процент от това , което има .
Но съгласете се , че ако прибавите още 20% или както се кълнът Minelab 40% над дълбочината на серията GPX това ама никак не е малко . Сега и в Австралия ревът и се търкалят заради голямата цена и казват ,че никога няма да ги дадат тия пари но така ще бъде повярвайте до като не преминат първите реални тестове по златните полета и ако всичко това се окаже истина
10 000 $ не е кой знае каква голяма цена за тая машина . Пак подчертава говоря само за лов на самородно злато и то там където го има ! thanks drinkingbeer yes helpemo
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Nesho, аматьор

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 19:57 #27489

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Имаи на предвид че е вярно това с 40% патента го доказва на 100%.Едрите самородки наи вероятно са обрани но тия дето са по примерно 3 грама на 50 см са си там .
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:03 #27491

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
comander писа:
Имаи на предвид че е вярно това с 40% патента го доказва на 100%.Едрите самородки наи вероятно са обрани но тия дето са по примерно 3 грама на 50 см са си там .

И едрите не са обрани .
Ето тая 275 гр. я извади тоя мой френд 2 месеца след като се прибрах тука на половин километър от фермата където бях !

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:04 #27492

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
comander писа:
Аиде някои спец да каже за какво иде реч Zero Voltage Transmission или щто е пулсува бангия, няма яснота по въпроса .

Каква е разликата между цитирам---GPX 5000 Frequancy Transmission---Bi-Level Advance Pulse Induction и Zero Voltage Transmission(ZVT) при GPZ 7000. Ако няма такава тогава във какво се състои новата технология при GPZто. В това че има по голям дисплей ли. От поста на Слави разбирам че във бобината има 6000 feet of wire. Нормално ли е за бобините на пулсовите детектори да имат толкова много намотки или това е част от нововъведенията при новия детектор.
Последна промяна: 08 Фев 2015 20:08 от Nesho.

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:05 #27493

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
На каква дълбочина ? Тоз големия сопол :)

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:07 #27494

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
comander писа:
На каква дълбочина ? Тоз големия сопол :)

буквално отгоре , то за такава бучка 20 , 30 см дълбочина ли е drinkingbeer
Последна промяна: 08 Фев 2015 20:09 от Slavitoooo.

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:11 #27495

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Nesho писа:
comander писа:

Каква е разликата между цитирам--GPX 5000 , Frequancy, Transmission--Bi-Level Advance Pulse Induction и Zero Voltage Transmission(ZVT) при GPZ 7000. Ако няма такава тогава във какво се състои новата технология при GPZто. В това че има по голям дисплей ли. От поста на слави разбирам че във бибината има 6000 feet of wire. Нормално ли е за бибините на пулсовите детектори да имат толкова много намотки или това е част от нововъведенията при новия детектор.
Напротив има наи много 2 или 3 намотки но с друго сечение ,антените на GPX няма да стават на новата.Н на мен ми е ясно какво правят ама за какво да обогатявам речника на разни (спецове)Пък и то е написано от Брус.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, Fastext

Minelab GPZ 7000 08 Фев 2015 20:16 #27496

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Имаи на предвид че тая буца можеш да я отървеш и на 30 см според зависи настроиката на апарата.Те нали пуснаха клипове преди как гарета нама дупка от към таргети пак минелаба има което си е вярно но с правилна настроика няма изтърване.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka

Minelab GPZ 7000 09 Фев 2015 18:26 #27582

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
аматьор писа:
Слави има и друг сценарий,последните години милаб загуби много от пазарния дял понеже другите фирми започнаха да се развиват по бързо от очакването,мен силно ме съмнява с тези 40% повече.или в упътването ще пише с правилните настройки да 40% повече.

Виж според мен процентите ще са 20 допускам че при определени условия ще достигат до 40 % деп . но пак повтарям ,че дори ако са само 20 апарата напълно ще си оправдае 10 хиляди долара , защото има къде да ги изкара тия пари и то ще е буквално на всякъде говоря ако се използва в държавите където наистина има самородно злато на дълбочина достъпна за металдетекторите .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Minelab GPZ 7000 09 Фев 2015 18:29 #27583

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Slavitoooo писа:
аматьор писа:
Слави има и друг сценарий,последните години милаб загуби много от пазарния дял понеже другите фирми започнаха да се развиват по бързо от очакването,мен силно ме съмнява с тези 40% повече.или в упътването ще пише с правилните настройки да 40% повече.

Виж според мен процентите ще са 20 допускам че при определени условия ще достигат до 40 % деп . но пак повтарям ,че дори ако са само 20 апарата напълно ще си оправдае 10 хиляди долара , защото има къде да ги изкара тия пари и то ще е буквално на всякъде говоря ако се използва в държавите където наистина има самородно злато на дълбочина достъпна за металдетекторите .

Мале в България голямо вадене на желязо ще падне. sorry
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, niki stoianov

Minelab GPZ 7000 09 Фев 2015 18:35 #27584

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
на оная нива дето бяхме по миналата година ще видиш на 10 - 15 железни сигнала какво ще пусне drinkingbeer
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Fastext

Minelab GPZ 7000 09 Фев 2015 23:31 #27610

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Slavitoooo писа:
на оная нива дето бяхме по миналата година ще видиш на 10 - 15 железни сигнала какво ще пусне drinkingbeer

Тихо тихо....Чакам ви. yes
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Последна промяна: 09 Фев 2015 23:32 от Fastext.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат