zolak написа:Аз също имам много добри впечатления за пандата,въпреки,че не знам дали е 4х4 на тая дето се возех.Четири човека средно по 70 кг. единия -отделно в нея раниците и багажа дърпаше като луда.Единствения и минус е комфорта който предлага за разлика от други автомобили.
Бих дала и много добра оценка на Голф 2-ка.Невероятно издържлива машина и влачи много.Но да е мъъъничко вдигната.
Напоследък сме станали много глезенки и се мъчим с ежедневните автомобили да си правим и разходките,но уви е невъзможно.Т"ва климатик,пък да не я одраскаме,да не свалим бронята,да не прегрее от зор и т.н. ни принуждава да се насочим към нещо "универсално" или по-точно казано "коя е колата дето може да прежалим".Моята е Маруся-дайхатсуто ,щото за другата моя ще ме разчекне,въпреки ,че ми има доверие в преценката.Тука може да се включи и Ситалк,щото беше свидетел колко и треперех,,и тъкмо да се похвали с неговата нова до къде е стигал,макар и малко поожулена...
Р.С.Васко още съм на бензин ,но не се оплаквам от голям разход през зимата-дори спрямо другите трябва да съм доволна.Газовата ще дойде с леко затопляне на времето.
Р.С.1 А избора на гуми е много мъчна работа-от 3 дена ми изтичат очите в разни форуми- марки,шарки,А/Тили М/Т,регенерат или оригинаалдЪ? Въобще ужаСт.Гледам и някакви Медвед,но ще питам някой от руските ни колеги за тая марка.Пусти пари за какво по-напред да ги прежалиш?
Аааа,треперила си.Ама тогава нищо не каза.Само викаш "спокойно бе,тя има кора от долу".
А аз как се притесних.Един хубав Голф 4,мале като се набутахме по един път,чекалиран,ама отдавна не бях ходил там и разбит.Ама не можахме да закъсаме.

Че и дъждец ни валя.Бяхме с две Маски,едната 1+ Бандита дето беше я пращал по колеги за тестове.
Питаш за Корсата ли? Един колега от Пирдоп( Lav Djoi) ми я препоръча.Каза "за твоите неща ти трябва такава,хем икономична,хем здраво окачване и не скъпи части"....И висока малко.Такива пътища после с него изкачвахме,че там само АТиВита,мотори и Джипове се качват.
Взех я от едно момиче.Като чисто нова беше.Сега от всякъде надрана,.Вътре само пръс,треви,кал,лед и др.