Slavitoooo писа:
djendaka писа:
По повод на темата аз също ще изкажа мнение относно един човек с който бяхме в много добри дори приятелски но след като бях подведен повярвах и станах препоръчител на негови продукти които се оказаха с проблеми и не работещи прекъснахме всякакви контакти , последния такъв беше с обещания че човека държи на думата си и като е обещал ще си оправи апаратите . Човека за който говоря е Емо Христов от Ловеч а апаратите са един пулсов детектор който няма един час на терен защото от самото начало имаше проблем с грунда и 3 пинтпойтера които така и не тръгнаха , пищяха на всякъде само не и на сигнал в земята , да не говорим за моя подводен който от самото беше с проблем който така и не беше поправен. Преди половин година казах на Емо че не искам да оправя моя но държа да оправи пусовия и пинтпойтерите и получих мъжката му дума и обещание че хората ще получат нови пинтпойтери а пулса ще бъде оправен , до ден днешен нито едно от обещанията не е спазено , да не говорим че на хънтинга имаше колега който се е подвел и си е взел подводен , и след няколко влизания апарата се е наводнил след връщане и ремонт пак е влизал и пак се е наводнил и след втория ремонт му е казано повече да не влиза с него което е смешно след като апарата се води за подводен за последния предавам думи не мога да гарантирам но за другите се изправям с името си !
То да са само твоите хора изгорели , някой ми беше пратил преди 2-3 линка от Глутницата с все такива оплакващи се от въпросният човечец .
Ами няма как да подкрепяме тук измамата и измамниците !
Остави дето са изгоряли хората и дето съм се изложил , аз ще се оправя достатъчно добре се познавам с хора и се уважаваме , най-вече ме влудява мисълта че този човек си прави фалшиви никове и пише по форумите , и по този начин е на път да има нови изгорели . Тук е момента да кажа на всичките които ми се обаждат да ме питат за подводния, Той дойде при мен на платка аз си го силиконирах и събрах , първия път като го пробвах беше на плажа на хотела на Флорето беше студено влязох до коленете при идеално тихо време и извадих 2-3 сигналчета повече снимки направих от колкото да съм търсил втория път беше по топло но имаше леки вълни и се оказа че като премине вълна апарата я чува и издава сигнал , върнах го цяло лято беше в него върна ми го началото на октомври уж че е оправен беше станало студено но влязох да го пробвам положението беше още по-лошо едно че беше много плитък от рода 20ст на 4см. а лев на 8см. другото беше че като го потопиш бучеше все едно излита самолет , след като излязох от водата изтръгнах слушалките за които бях дал 90 лв. и го изхвърлих , но колегата го прибра и след време като се успокоиха нещата го върна и си прибрах стика и батерията , сега във мен имам една платка и една много грозно и не скопосано направена антена който не вярва в думите ми съм готов да я пратя сам да се убеди.