Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 03 Ян 2016 18:18 #36812

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14403
До сега във форума на БНФМ не сме имали проблеми с некоректни продавачи , обаче Член на БНФМ бе измамен от производител на металдетектори , това наложи съществуването на темата !

Нека ,тук да съобщаваме за некоректни участници в сделките с металдетектори за
да предотвратим разпространението на измамите и изгорелите колеги да са по -малко !
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...id=126&lang=bg#36810
Последна промяна: 09 Май 2016 19:05 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, djendaka, niki stoianov, Nesho, miro1113, cat, gyoksel, Radislav

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 04 Ян 2016 10:38 #36847

• eminhaskovo
  • eminhaskovo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4
Здравейте колеги , искам да ви уведомя че нашият прословут мошенник Raptor pro от гр.Варна си е сменил име и визия на детектора на TIGER SHARK 1.....Поне така мисля аз като направия сравнение между двата детектора....Пак обява без оставен телефонен номер в обявата...Абе вълка кожата може да си смени,но нрава не.....Вижте обявата:

olx.bg/ad/metaldetektor-metalotarsach-ti...wlkk.html#98c9eef8dd
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, hektor, Radislav

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 04 Ян 2016 15:43 #36865

• dqvol
  • dqvol's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 17
хайде и от мен един не коректен купувач.
Из сайтовете се подвизава некоректен колега който си търси апарат кит и т.н от регион гоце делчев е.подвизава се с имената краси банско или ибрахим чолак.тел 0893785223 това му е телефона.тъй че внимавайте
И двата му скайпа ibrahim cholak5 и bimo216
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, eminhaskovo

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 06 Ян 2016 16:52 #36946

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
eminhaskovo писа:
Здравейте колеги , искам да ви уведомя че нашият прословут мошенник Raptor pro от гр.Варна си е сменил име и визия на детектора на TIGER SHARK 1.....Поне така мисля аз като направия сравнение между двата детектора....Пак обява без оставен телефонен номер в обявата...Абе вълка кожата може да си смени,но нрава не.....Вижте обявата:

На този му писах в олх че искам да взема една машинка, като му исках тел за връзка, но така и не ми отговори. Само не мога да разбера защо постоянно си ъпдейтва обявите, а като искаш да купиш няма никой. Мисля че трябва някой да му пренареди зъбките че да миряса.
Следните потребители изказаха благодарности: eminhaskovo

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 06 Ян 2016 17:39 #36948

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
kronos555 писа:
eminhaskovo писа:

На този му писах в олх че искам да взема една машинка, като му исках тел за връзка, но така и не ми отговори. Само не мога да разбера защо постоянно си ъпдейтва обявите, а като искаш да купиш няма никой. Мисля че трябва някой да му пренареди зъбките че да миряса.
Ми той там ви е под ръка вземете го намерете и му направете една мечка и ще се оправят нещата
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, miro1113, eminhaskovo

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 06 Ян 2016 17:48 #36950

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
Няма как да се свържа с него, казах му че искам направо да купя една машинка(за подарък) но така и не ми отговори. Явно си подбира балъците.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 06 Ян 2016 17:50 #36953

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Ама вие какво искате да ви дойде на крака ли, той ще се крие да не е луд да взема мандра някъде .
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 07 Ян 2016 03:55 #36987

• nasko75
  • nasko75's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 181
FLORE писа:
Ама вие какво искате да ви дойде на крака ли, той ще се крие да не е луд да взема мандра някъде .
Ооооо ЩЕ ГО ОТНЕСЕ НЯКЪДЕ И ТО ДОСТА ЗДРАВО ;)

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 09 Май 2016 19:14 #41527

• dqvol
  • dqvol's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 17
Колеги от форума внимавайте с въпросния изгонен за пореден път roseliny и всичките му фалшиви никове дето се появяват по сайтовете за металдетектинг и продажби.имайте едно наум като видите обяви само за платки от марките:фортуна,квазар,енигма,идх и т.н.продавача се подвизава в района на ботевград,околните села и последно в правец..снощи даже е подвел колегата bikeruti или както се пише тук kronos555 като е пратил в олх мойте имена и телефон ,че искам да купя въпросния пират който е публикувал.добре че ми звънна след като го е оставил в еконта.и се разбра, че няма такова нещо и е излъган, а аз щях да дължа евентуално пари на колегата и куриерската фирма без да съм поръчвал каквото и да е.
Поздрави на всички и внимавайте с тоя боклук.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, miro1113

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 18:50 #41630

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 940
Споко не сте само вие. Предната година и аз си взех платка от Благоевградско. Няма такъв боклук. Кухненски нож го хваща на 5-6 см. А уж платката била по скъпа , ама някакъв производител му дължал пари и му я дал , пък този я продава колкото да вземе някой лев и така се набутах и аз .

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 19:22 #41631

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
vaskonti писа:
Споко не сте само вие. Предната година и аз си взех платка от Благоевградско. Няма такъв боклук. Кухненски нож го хваща на 5-6 см. А уж платката била по скъпа , ама някакъв производител му дължал пари и му я дал , пък този я продава колкото да вземе някой лев и така се набутах и аз .

Ами добри хора първо се спрете да купувате така от непознати
гледам сега по някой форуми някакви си нови Никове на никому неизвестни ще правили тестове на едни детектори и после щели
да пишат .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 21:16 #41637

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Никой измамник и некоректен производител не трябва да се толерира , всеки който работи в ущърб на търсача трябва да бъде изтипосан и наказан подобаващо
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, asparuh, miro1113

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 21:31 #41639

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
По повод на темата аз също ще изкажа мнение относно един човек с който бяхме в много добри дори приятелски но след като бях подведен повярвах и станах препоръчител на негови продукти които се оказаха с проблеми и не работещи прекъснахме всякакви контакти , последния такъв беше с обещания че човека държи на думата си и като е обещал ще си оправи апаратите . Човека за който говоря е Емо Христов от Ловеч а апаратите са един пулсов детектор който няма един час на терен защото от самото начало имаше проблем с грунда и 3 пинтпойтера които така и не тръгнаха , пищяха на всякъде само не и на сигнал в земята , да не говорим за моя подводен който от самото беше с проблем който така и не беше поправен. Преди половин година казах на Емо че не искам да оправя моя но държа да оправи пусовия и пинтпойтерите и получих мъжката му дума и обещание че хората ще получат нови пинтпойтери а пулса ще бъде оправен , до ден днешен нито едно от обещанията не е спазено , да не говорим че на хънтинга имаше колега който се е подвел и си е взел подводен , и след няколко влизания апарата се е наводнил след връщане и ремонт пак е влизал и пак се е наводнил и след втория ремонт му е казано повече да не влиза с него което е смешно след като апарата се води за подводен за последния предавам думи не мога да гарантирам но за другите се изправям с името си !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, skita6t, asparuh, miro1113, Radislav

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 22:09 #41643

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
djendaka писа:
По повод на темата аз също ще изкажа мнение относно един човек с който бяхме в много добри дори приятелски но след като бях подведен повярвах и станах препоръчител на негови продукти които се оказаха с проблеми и не работещи прекъснахме всякакви контакти , последния такъв беше с обещания че човека държи на думата си и като е обещал ще си оправи апаратите . Човека за който говоря е Емо Христов от Ловеч а апаратите са един пулсов детектор който няма един час на терен защото от самото начало имаше проблем с грунда и 3 пинтпойтера които така и не тръгнаха , пищяха на всякъде само не и на сигнал в земята , да не говорим за моя подводен който от самото беше с проблем който така и не беше поправен. Преди половин година казах на Емо че не искам да оправя моя но държа да оправи пусовия и пинтпойтерите и получих мъжката му дума и обещание че хората ще получат нови пинтпойтери а пулса ще бъде оправен , до ден днешен нито едно от обещанията не е спазено , да не говорим че на хънтинга имаше колега който се е подвел и си е взел подводен , и след няколко влизания апарата се е наводнил след връщане и ремонт пак е влизал и пак се е наводнил и след втория ремонт му е казано повече да не влиза с него което е смешно след като апарата се води за подводен за последния предавам думи не мога да гарантирам но за другите се изправям с името си !
То да са само твоите хора изгорели , някой ми беше пратил преди 2-3 линка от Глутницата с все такива оплакващи се от въпросният човечец .
Ами няма как да подкрепяме тук измамата и измамниците !
Последна промяна: 12 Май 2016 22:11 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, asparuh

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 12 Май 2016 23:18 #41650

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Slavitoooo писа:
djendaka писа:
То да са само твоите хора изгорели , някой ми беше пратил преди 2-3 линка от Глутницата с все такива оплакващи се от въпросният човечец .
Ами няма как да подкрепяме тук измамата и измамниците !
Остави дето са изгоряли хората и дето съм се изложил , аз ще се оправя достатъчно добре се познавам с хора и се уважаваме , най-вече ме влудява мисълта че този човек си прави фалшиви никове и пише по форумите , и по този начин е на път да има нови изгорели . Тук е момента да кажа на всичките които ми се обаждат да ме питат за подводния, Той дойде при мен на платка аз си го силиконирах и събрах , първия път като го пробвах беше на плажа на хотела на Флорето беше студено влязох до коленете при идеално тихо време и извадих 2-3 сигналчета повече снимки направих от колкото да съм търсил втория път беше по топло но имаше леки вълни и се оказа че като премине вълна апарата я чува и издава сигнал , върнах го цяло лято беше в него върна ми го началото на октомври уж че е оправен беше станало студено но влязох да го пробвам положението беше още по-лошо едно че беше много плитък от рода 20ст на 4см. а лев на 8см. другото беше че като го потопиш бучеше все едно излита самолет , след като излязох от водата изтръгнах слушалките за които бях дал 90 лв. и го изхвърлих , но колегата го прибра и след време като се успокоиха нещата го върна и си прибрах стика и батерията , сега във мен имам една платка и една много грозно и не скопосано направена антена който не вярва в думите ми съм готов да я пратя сам да се убеди.
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Модератори: Slavitoooo, yaponetsa, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг