Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

ТЕМА: НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 21 Ное 2019 19:38 #86010

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6032
Алоооу?Кажете ми къф е тоя модел ,че този апарат ми стана интересен,а жалкото е че са членове на БНФМ и са ги излъгали ,като малки деца ,...и ся ко ми плачат,да пият една студена вода?Имаме сайт ,можеха да се допитат или да звъннат ,...СИМПЛЕКСА е 299$,какво е туй чудо незнайно,че го търсят от поднебесния?
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 21 Ное 2019 20:54 #86013

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3183
Понеже познаваме отчасти колегите, вероятно става въпрос за апарат, намиращ няколко тона злато на километри дълбочина... Или казано по друг начин - съвместими ли са вярата с разумът.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, rublata

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 21 Ное 2019 22:09 #86021

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6609
Mila писа:
Понеже познаваме отчасти колегите, вероятно става въпрос за апарат, намиращ няколко тона злато на километри дълбочина... Или казано по друг начин - съвместими ли са вярата с разумът.
Ако е така, тия са за тема "некоректни търсачи", ;) а не за тук. Ама каквото повикало, такова се обадило.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 00:11 #86023

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3183
Друг е проблемът, не е некоректност. Утре ще ти кажа.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 02:00 #86024

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
kaveiros писа:
Ако транзакцията е през Алибаба, парите се връщат, същото и през Ибеи. Дават гаранции! Ако е през банките, парите ги държат 2 дена, през които можеш, да блокираш парите. Такива номера правят мошениците, обикновеноо през Уестърн Юниън. Ако някой иска пари и прави договорки извън сайта, 100% е мошенник!

Дори и така да е въпреки че за Али Баба сайта не съм много сигурен..........най малкото щото познавам също изгорели хора с пари от този сайт...............
не точно по този начин................а посредством осъзнаването в последствие че си закупил фалшив продукт...............въпреки че всички знаeм
каква е причината да се пазарува от подобни сайтове и тя е спестяване УЖ на някакви пари.............Та дори и да изкараш късмета и това което
купиш да е оригинален продукт..................не мисля че имаш някакъв шанс ако нещо ти се развали например детектора който си закупил от
там някой после да ти признае гаранция и прочие.................По вероятно е търговеца да е със сменен акаунт след време .Така че от където и да го погледне човек не си струва риска човек да пазарува от подобни места ................освен някой чук с желязна дръжка..............който
да знаеш че няма после да се счупи ако се наложи да си го блъскаш У главата............ :lol:
Последна промяна: 22 Ное 2019 02:35 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Anghello, rublata

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 10:00 #86028

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Разбира се, че чук ще си купиш, не детектор, само че виш например разлика в цените:
цък
цък
Продукта е същия.. :S

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 11:36 #86031

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Еми виш ся...................съгласен съм .................ама аз лично не бих чакал от 28-48 дена за нещо за което ще спестя после 10 евро ..........щото разликата
ще е 10 евро със доставката и таксите............ ;) От де мислиш идва тая разлика ако тоя другия сайт е гръцки..............отделно предполагам в Гърция
ако има проблем биха ти го заменили ..........ама в пещерата на Алибаба влей ли парата ............сим -салбим ........може и да не помогне :lol:
А за скъпите неща и най вече техниките на всички ни е ясно че по добре да е от локалния магазин че
ако има проблем да ти е лесен и точен гаранционния сервиз. Незнам аз поне така разсъждавам. Просто скъп съм на брашното
и евтин на триците............... B)
Последна промяна: 22 Ное 2019 11:36 от Nesho.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 12:41 #86037

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Купувай скъпи трици тогава!

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 12:56 #86039

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Купувай скъпи трици тогава!

Не разбираш нито примера нито поговорката................и пишеш глупости..................

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 13:23 #86040

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ти пишеш глупопсти!
Каква гаранция, за нещо дето не струва и едно евро? Щего купиш за 25, за да имаш гаранция? Че само да го пратиш обратно у магазина, ще ти вземат 6 евро..
А у алито има хиляди такива джаджи...
Естествено, че няма си купуваш лека кола от там.. :S
Неска ми дойде един макро филтър, за 4 евро, тука го продават същия за 120.. Пак китайски и пише мейт ин джапан... Бау сам я у гаранцията...
Последна промяна: 22 Ное 2019 13:47 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 13:53 #86043

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Е колко ша струва от Алито да ти я пратят от Сингапур конкретно тая Уж безплатна джаджа , и колко пари ше спестиш...............Я кажи че да видим
кой пише глупости и кой е скъп на триците и евтин на брашното................... орта са склонни да дават повече пари за едно и също нещо само и само
да си доставят малко удоволствиe. Като да отидеш на ресторант да ядеш двойно по скъпа храна от тази която можеш да си я пригорвиш и вкъщи......
Та с купуването на нови джаджи човек си доставя някакво удоволствие. Къде му е то като чакаш един месец за нещо което ти трябва
само и само да спестиш една кутия цигари........ :lol: .!!!!! Аз лично съм пестелив за много .......не съм пестелив за трици.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна: 22 Ное 2019 14:04 от Nesho.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 13:58 #86044

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Не виждаш ли, че доставката е безплатна?
Купих 5 такива дистанционни, по 80 цента едното и ги раздадох на приятели..
Един протектор за контакта на светкавицата, за никон е 20 евро, аз си купик 5, за 95 цента, по 19 цента едното.. Кво да ти обяснявам.. Секи ден пазарувам от алито, почти..
Последна промяна: 22 Ное 2019 13:58 от kaveiros.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 14:01 #86045

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Неска ми дойде един макро филтър, за 4 евро, тука го продават същия за 120.. Пак китайски и пише мейт ин джапан... Бау сам я у гаранцията...

Много е голяма тази разлика...............на тоя филтър само името ще му е Никон или там каквото е .............А произведено в Китай до произведено в Китай
има понякога голяма разлика..................Има си компании които са си изнесли производството там но си следят и държат на качеството на продуктите
си.................а тия евтините или са копия- което е най вероятно или са крадени от някой официален производител..............
Последна промяна: 22 Ное 2019 14:03 от Nesho.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 14:05 #86046

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Филтрите са едно, към едно, имам ги поне 10, маркови, уж! И не са само филрите..
Не са крадени, просто се произвеждат у Китай..
Последна промяна: 22 Ное 2019 14:08 от kaveiros.

НЕКОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ 22 Ное 2019 14:10 #86047

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Не виждаш ли, че доставката е безплатна?
Купих 5 такива дистанционни, по 80 цента едното и ги раздадох на приятели..
Един протектор за контакта на светкавицата, за никон е 20 евро, аз си купик 5, за 95 цента, по 19 цента едното.. Кво да ти обяснявам.. Секи ден пазарувам от алито, почти..

Дори и така да е ........Как ти са занимава с глупости................. :lol: :lol: :lol: Много пари си спестил на тебе и приятелите.........Тамън три кутии цигари :P
Пушиш ли.......ако да.......опитай се два три дена да пушиш по- малко и ще спестиш пак същите пари, а за ползите за дробовете да не говорим.. :woohoo:
Последна промяна: 22 Ное 2019 14:12 от Nesho.
  • Страница:
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Модератори: Slavitoooo, yaponetsa, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг