zolak писа:
Ентусиасти много,сериозни-малко.
Не се казва "ПОП" , а "ОТЕЦ" или за директно обръщение - "ОТЧЕ".Поп е в Гърция,въпреки,че става въпрос за една вяра се оказва наложен термин от преди векове.
Та на темата-- първо си избираш ден в който повече хода да могат да дойдат.После се обявява деня и който пожелае идва,член или не-член.После прозвъняваш познати и отиваш дори да дойде само един човек.Това е начина по който се правят сбирки,а не да чакаш някой да ти кацне на желанието за разходка с ентусиасти.
Ако мислиш да си правиш компания за собствени излети извън ски сезона-направи друга тема.
Регионален клуб е нещо много по-различно от това.
Не те знам кой си коя си или какво си, но нито ме интересува нито това ме притеснява. Да ти кажа някои основни неща за успешното общуване между индивидите.
Първо, не ти влиза в работата какви хобита спортове работа и тн практивкувам. Може да съм алпинист, скейтър, скиор, шахматист, астроном, бавачка текелажник и каквото се сетиш още, но това си е лична моя работа. Това че съм споменал нещичко не ти дава правото да го използваш с интригантски подбуди.
После, въобще не ме поучавай в църковнодуховно религиозните обръщения, защото просто не ме интересуват и не аз имам проблем с обръщенията към хората. Не видях в нито един твой пост - Здравейте, как сте, привет, поздрави и тем подобни други добронамерни начини.
Не ми казвай как да организирам среща. Не се и опитвам да организирам среща. Пуснах тема с въпрос какво се случва с регионалните такива. Смятам че, като няма активност от доста дълго време е точно и съвсем правилното място да повдигна въпроса и да добавя най-искренно че съм готов за такава. Форума е за това. И въобще ако реша аз да организирам специална регионална среща (нямам такова намерение), няма да стане по твоя начин а по моя.
Накрая - дръж се с мен с уважение добронамереност и позитивност, както аз се държа освен в постовете си така и на живо с хората. В противен случай ако обичаш подминавай темите, мненията и профила ми.
Сега по темата - ако все още след тия примитивни, безмислени и неучтиви припирни има желаещи да излезем за среща разходка или друго каквото решим да организираме, нека пишат тук или на лично. Ще се радвам да се запознаем.
Успех и приятни почивни дни на всички