1.Дай на човека пистолет, и той може да ограби банка.Дай на човека банка и той може да ограби всички.
2.Мечтата на американеца - да заработи милион.Мечтата на българина - да изхарчи милион.
3.Докато седем пъти се туткаш да мериш, някой на другия край вече взел, че отрязал.
4.Варварските времена когато салама го правеха от животни, отдавна са в миналото.
5.Когато детето спи при родителите, плаши щъркела
6.На дебела жена циците и на кльощав мъж плочките не се броят.
7.Иманярството е научно презрян начин за изучаване на историята.
8.Който намери съкровище, намира много приятели.
9.Не съдете никога за човек по приятелите му. При Юда те са били безупречни."
10.Що не пробваме рОмънският етнически модел и не се интегрираме ние към циганите? 11.Днес толкова ми върви, че и черната котка до офиса ми направи път . 12.Ако си откачалка трябва да изкарваш пари от това, иначе просто ще те затворят в лудницата.
13.Лицето на мъжа е неговата автобиография. Лицето на жената е художествена измислица. 14.Килограм боб мина вече 4 лева.Мдаааа. Явно вече само богатите ще пърдят."
15.След фалшивия алкохол, махмурлука е по-истински от всякога. 16.Българинът ползва подлеза само в крайна нужда, а също по голяма и малка.
17.Не съм издрапал до върха на хранителната верига, за да ям зеленчуци! 18.Някои търсят намаления на острови, други на домати в Lidl.
19.Постъпвай с хората така, както искаш и те да постъпват с теб. Подари на жена си каса бира!
20.Пoсле, -единицa мяркa зa никoгaш.
21.С възрастта разбираш, че годините не само си взимат своето, но се опитват и твоето да вземат.
22.На петия ден от диетата, тя вече ловеше летящи мухи с уста ... от първия опит.. 23.Със степен "бакалавър" вече може да работиш в бакалия. А с "магистър"... по магистралите нещо?
24.Внимание, не всичко , което е гримирано , е жена .
25.-К'во прайш?
-Ми к'во да прая...Те китайците всичко направиха… 25.Който работи цял ден, няма време да печели пари. 26.Лесно е да вземеш жената на някого, но я се опитай да му я върнеш… 27.Мили девойки, истинските мъже се привличат с интелект. С голотия се привличат клиенти…
28.-Какво се случва с тялото ти 24 часа след като си пил бира?
-Мойто иска пак.
29.Човек е това което краде.
30.Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да не се занимаваш с глупости.
На Конфуций Сестра Му 31.Съюзът на слепите търси секретарка, приятна на пипане.”
32.Край с любовта от разстояние!!!
Ше местя хладилника в спалнята.
33.Любов е да се подкрепяте,... докато се клатите пияни по улиците.
34.Малките удоволствия създават големите проблеми.
35.Какъвто си го налапаш, такъв ще възседнеш.
36.Ако мъж ти каже, че си грозна, може да е от яд.Ако жена ти каже, че си грозна, може да е от ревност, но каже ли ти го дете, грозна си.
37.Утрото е по-мъдро от вечерта, ама ако двете ти се сливат, си оставаш тъп.
38.Сексът не е задължително повод за запознанство.
39.Пълна заблуда е, че всички мацки пускат. Повечето само си хубавеят. 40.Какво да очакваш от държава, в която аристокрацията е Цар Киро, Влади Графа и Лорд Минчев 41.Самотният оргазъм е наказание за душата.
42.Ако не е достатъчно дълбоко да се удавиш, значи е достатъчно плитко да се разбиеш.
43.Припомням - не си преебавайте уикенда,като се напиете днес. Отложете за неделя и преебете понеделника! 44.Ех, не е лек лекият живот, да знаете. 45.Утре е събота, а ще работим. ZTOVA LI OMRQHA BOICITE ZA SFOBODA?!!!11
46.Купон без алкохол е като секс без кур. 47.Сънят лекувал тялото, а безсънието душата 48.Ако имаш един гол гъз, дай го на фирмата. 49.Когато свърши киселото зеле, свършва и зимата. 50.Женският оргазъм е изкуство, мъжкият е занаят. 51.Мързелът ми е вграден, нема отърване.
52.Разбираш, че е твърде рано, когато се събудиш преди ерекцията. 53.Раят е безкрайна река от ракия с единствен бряг от домати със сирене.
54.Ако напишеш Чернобил наобратно радиацията не те лови"
Конфуций 55.Кво ще пием като свърши водката? Нищо, вика, щото почваме да повръщаме. 56.Дядо ти само на климатроник е орал нивата. 57.Дъската, която ти хлопа, преди това си беше нормална, добре закована дъска. 58.Не пожелавай комунизма на ближния си! 59.В главите си не сме сами, та какво остава за вселената.
60.Нямам доверие на хора, които не пият бира. 61.Прекалено съм трезвен за да си легна. 62.Щом мога да те разсмея, мога и да те нервирам.
63.На дъжд както хубаво се ебе, така и хубаво се спи. 64.Има цици като на дакел ушите.
65.За тая ли жега умряха Ботев и Левски. 66.Седи на средата милия, и се чуди в кой крачол да застане.
67.Любимата й поза беше милионерската.
68.Свидетелство за сърдимост. 69.В Нигерия използват само бяло мастило за татуировки
70.Вече съм подготвен - вчера жената ми даде списък на скандалите за следващата седмица.. 71.Държавните органи са трамплин за сериозната престъпност 72.Съблечените жени не ви оставят избор" 73.Жената е като катаджия - само да поиска и ще се заяде. 74.Сексът е като кредита :на някои им дават,а на други- не. 75.Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено"
76.Не вярвайте на летните любови, то щото със зимните прокопсахме. 77.Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. 78.Мъжът без жената е като дъб без кълвач. 79.Според женевската конвенция,след като завладее мъжа, жената трябва да изхранва пленника си. 80.Трети път ставам тази сутрин и не мога да се събудя…
81.Тия хора, дето бягат сутрин, вечер не са лазили.
82.Пълният член плаши само тесните специалистки 83."ЖивотЪТ ни влиза в гъза!"
84.Запалката е портативен газов или бензинов амулет..
85.Българинът не иска да умре умен.Българинът иска да умре богат.
86.От толкова свестни, една курва не мога да си намеря! 87.Успехът събира приятели...Неволята ги сортира.
88.Никога не се женете за красива жена - може да ви изостави!… То и грозната може да ви изостави, ама майната й… 89.Спрях пиенето, а не трябваше, това беше единственото нещо в което ме биваше .
90.Вътрешния глас е такова животно, което пие заедно с тебе, а на сутринта те тормози с въпроса:<Що са напи снощи кат' свиня?!>
91.На глупака и щастието му е глупаво.
92.Избирайки от две злини, песимистът избира и двете.
93.Бог защитава бедняка от скъпоструващите грехове.
94.Да те пази бог от лоши жени, от добрите се спасявай сам!
95.Навъдиха се едни стиснати...в дупето им и радиовълна не може да проникне.
96.Тия, дет не пият... изобщо не знаят, кво е да си трезвен.
97.Глупавите хора имат много забавни часове, които нормалните нямат.
98.Тактичноста е навреме да се престориш на глух, сляп и тъп.
99.Физкултурата удължава живота с пет години, но тия пет години трябва да ги прекараш в спортната зала.
100.Жените винаги мислят.... две заплати напред.
101.За да намериш принцеса, трябва да целунеш една жаба, а не да изчукаш цялото блато. 102.-Скъпи, днес мисля да ти направя мусака!
- А не искаш ли първо да сготвиш, а после да измислим име?
103.Ако проблема може да се реши с пари, това не е проблем, това е разход