Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Скенери използвани в археологията

Скенери използвани в археологията 09 Дек 2013 18:50 #15911

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Ето нещо доста интересно. Един приятел ми прати всичко необходимо за изработването на този скенер. Принципа е като се измерва посредством четири сонди съпротивлението на земята във дълбочина. Апаратчето отчита невероятно точно всички възможни аномалии като : подпочвени води ,пещери и кухини ,метали и рудни находища. Към апаратчето има и софтуер с които се проверяват записите на сканираните терени. Ако има интерес ще кача и снимки на софтуера. ;) sshy

Последна промяна: 09 Дек 2013 21:11 от emoxristov.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Скенери използвани в археологията 09 Дек 2013 22:00 #15918

• Hector metaldetector
  • Hector metaldetector's Avatar
емчооо ти един детектор не можа да подкараш за толкова години, падна на пинпоинт сега почна скенери май ти хлопа дъската яко :laugh: :laugh: :laugh: империо каза че си имал много никове и сам си пишеш сам си отговаряш неси мисли че някои ти вярва :laugh: secretemo
Последна промяна: 10 Дек 2013 19:30 от yaponetsa.

Скенери използвани в археологията 10 Дек 2013 16:09 #15925

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Hector metaldetector писа:
емчооо ти един детектор не можа да подкараш за толкова години, падна на пинпоинт сега почна скенери май ти хлопа дъската яко :laugh: :laugh: :laugh: империо каза че си имал много никове и сам си пишеш сам си отговаряш неси мисли че някои ти вярва :laugh: secretemo
Сега ще се опитам да отговоря на поредният ти глупав цитат в моя тема.
Имам чудесно направен детектор които ще представя на колегите , правя пинпойнтери по молба на доста приятели и за това ги предлагам. Относно това че империо от синият форум ми наложи 30 дневна забрана ще ти обесня защо се получи така за да не продължаваш да се чекнеш из всяка тема.
Ще използвам по мека метафора въпреки че не би трябвало. Там форума е една затворена група от членове които неотлъчно следват своя комсомолски секретар. Там правилата са само привидно написани ,но вътрешните правила са непробиваеми а те гласят :
1. За мнение което по някакъв начин не се хареса на комсомолският секретар следва БАН
2. За изказваме на мнение в тема на евентуален спонсор следва БАН
3. За кофти въпрос към някои от спонсорите там следва БАН
4. За закачка към пионерчетата и чавдарчетата следва БАН
5. За писане във добре нагласените и винаги почистени теми следва БАН
6. За въпрос защо си наказан следва по дълго наказание.
7. Ако комсомолският секретар каже : eeeeeeeeeeeeee и ти не кажеш : еееееефизол следва БАН :laugh: :laugh:
И още много не писани правила. Този форум на империо е вече зад гърба ми . За мен е унизително държанието на Администрацията към своите членове и затова няма място за мен там. Разбира се там има много свестни колеги може би все още неразбиращи какво всъщност става там. :ohmy:
По ясна причина там не съм удобен на някои хора. Това разбира се ни най малко ме притеснява или смущава. Занимавам се и ще се занимавам с детектори без значение на кои му харесва това и на кои не. sshy

Относно скенера вече са поръчани частите за няколко машини и те ще видят бял свят. Българският търсач има нужда от апарати на цени позволяващи на всеки да си закупи това от което има нужда. Това е целта ми , и вярвай ми ще я постигна.
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, solid, mitko
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат