Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 10:18 #39700

• valentingn
  • valentingn's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 13
Здравейте на всички метало-търсачо-манияци,искам да ви представя нов китаиски пинпойнтер с възможности и характеристики които бият всеизвестния GARRETT PINPOINTER ето вижте тестовете от Youtube :
Цената му в Алиекпрес е 60 евро (120 лв) Ако някой не знае как да си го поръча или няма възможност аз бих рискувал да му го поръчам и пратя по еконт с малко оскъпяване от 15-тина лева,така избягвате да : рискувате вашите пари,ходене до пощата за получаване на пратката,спорене с продавача ако пинпоинтера е развален при получаването му.Марката е GOLD HUNTER PRO-PINPOINTER,и да работи в статичен режим просто китайците избиха рибата.Ако имате начини да си го поръчате сами ще се радвам че съм ви помогнал с тази информация.Аз лично съм си поръчал един очаквам доставка от 15-до 60 дена,за съжаление безплатната доставка отнема толкова,когато пристигне ще направя демо филмче и лично мнение..ААААА и още нещо ако има желаещи от ВАРНА метало-търсачи търся си компания за хобито,и поделяне на разходите за горивото с ентусиасти като мен.Ако някой си е закупил от този пинпоинтер моля за мнение.Пък и да не си е закупил ще ми е интересно какво си мислите.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 13:34 #39704

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Останал съм с впечатлението, че повечето евтина а и някои от скъпите китайски електроники купувани през разни сайтове трудно изкарват половин година нормална работа. Според мен риска е голям и не си струва.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 16:55 #39718

• valentingn
  • valentingn's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Ще се пробва,риск печели,риск губи.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 16:59 #39719

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Пробвай, ако не ти се виждат много парите. Мой приятел изгоря с 6-700лв за супер телефон зеро.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 17:07 #39721

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Pr...57-b4e5-3a15cd700a7f

Върши работа пинпоинтера над година вече съм с такъв , май всичките излизат от един завод на линка се вижда колко струва далече е от 200 лв в нашенските магазини .
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 17:55 #39727

• valentingn
  • valentingn's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
CAT мисля че твоя модел няма статичен режим и трябва да движиш детектора за да отчита,но радвам се че си доволен.Аз лично имам метал детектор от Лидъл за кабели който е,хваща 1 стотинка на 2.5 сантима,но не е удобен за захват ,бъркане по дупки,не е водоустоичив.Но върши идеална работа за 20 лв.цена нямам думи как помага.Сега ще видя китаичето какви ги е надробило,но има много филмчета в youtube-то точно за Gold Hunter-a които са обещаващи.Можете да си ги видите сами,та затова ще видим.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 18:34 #39734

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6690
valentingn, това да не си ти и двамата сте от Варна.
olx.bg/ad/metaldetektor-propointer-garre...wYcG.html#1c8fd0b1a0
И това предложение е по-изгодно от твоето. Всички пинпойнтери работят само на статик. Може и да има някоя измишльотина, но тя не се брои. И да те предупредя, че членовете на този форум са доста мнителни към непознати.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, Radislav

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:02 #39737

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 119
mitko писа:
И това предложение е по-изгодно от твоето. Всички пинпойнтери работят само на статик. Може и да има някоя измишльотина, но тя не се брои. И да те предупредя, че членовете на този форум са доста мнителни към непознати.

Този в OLX e китайски Garrett и няма нищо общо освен външния вид с оригинала. В Китай е 35$.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:04 #39738

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Така или иначе пинпойнтера го движиш докато търсиш предмета единствения проблем е когато предмета е съвсем малък но и там си има лесно търкаляш го отгоре и пак намира , хубавото на евтиния пинпойнтер е че си ровиш с него без да ти пука а и лесно се губят така че предпочитам евтиния . Ползвам го главно за плажа там сигналите са много и си трябва иначе на къра може и без него . И колеги повече ходене по малко четене доста работи и с тестове и с апарати и с пинпойнтери му се изясняват на човек под открито небе .
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:14 #39739

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
valentingn писа:
Здравейте на всички метало-търсачо-манияци,искам да ви представя нов китаиски пинпойнтер с възможности и характеристики които бият всеизвестния GARRETT PINPOINTER ето вижте тестовете от Youtube : ........

Колега преди да си го ползвал поне една година/ след шестия месец и параметрите се променят,поради по некачествените материали с които са направени / не препоръчвай нещо което не е изпробвано. Такива клипове в нета има колкото искаш направени с користни цели.
Не те разубеждавам за избора, но първо трябва да си доволен от нещо за да го препоръчваш. Успех.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:17 #39740

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Колега най евтиния пинпойнтер го имам година и половина 2 сезона е ровил пясъка и нищо му няма .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:27 #39741

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
cat писа:
Колега най евтиния пинпойнтер го имам година и половина 2 сезона е ровил пясъка и нищо му няма .

За китайския ГАРРЕТТ ли говорим.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:31 #39742

• valentingn
  • valentingn's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
mitko писа:

Mitko Искам да поясня,този понпоинтер който е в OLX го продаваше едно момиче,лично ходих да го купя от нея,срещата беше на денонощното пикадили Варна,отидох и видях че е евтината имитация китайска,тогава ми го продаваше за 60 или 80 лв не съм сигурен колко го даваше ама не беше 120 лв,Друго което да добавя е че режима на работа е САМО ДИНАМИЧЕН трябва да ръкомахаш като заблуден (все едно че си с метал детектор) Абе погледни това е точно този
И също така да поясня ЧАКАМ ПИНПОЙНТЕРА -GOLD HUNTER,за сега само аз рискувам.Всеки си решава сам.А за качество ще говоря след време.Хубаво е членовете на форума да са мнителни към непознати,НО едно голямо НО - единственото което правя е че споделям информация с вас може да е полезна за някой може да не е,аз си поръчах и или ще съм доволен или НЕ.Ще видя :)
Последна промяна: 24 Фев 2016 19:34 от valentingn.

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:35 #39743

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
vanbg писа:
cat писа:

За китайския ГАРРЕТТ ли говорим.

Да за него говоря дал съм линк по горе .

НОВ ПИНПОЙНТЕР Цена-Качество ПЕРФЕКТНО. 24 Фев 2016 19:37 #39744

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Ако излезне сполучлив и на тези пари , ще е от полза твоето мнение за всички които се интересуват от закупуване на такъв пинпоинтер.
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат