Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Pulse детектори и Регионален събор Крайморие 4/5/6 септември 2015

Pulse детектори и Регионален събор Крайморие 4/5/6 септември 2015 09 Сеп 2015 06:20 #33702

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Pulse детектори и Регионален събор Крайморие 4/5/6 септември 2015

Сега от година и нещо на пазара се появи нов Български производител на металдетектори който разбуни духовете при дълбочинното търсене на метали ! Машините се отличават с голяма дълбочина на проникване при всякакви почви , лек и функционален дизайн и не на последно място приемливи цени според това , което демонстрират в реални условия !
www.pulsedetectors.com/

На състезанието в Крайморие никой от състезателите не можа да открие целта ,който даваше право на собственост на наградата PULSE RELIC Тавата , след като всички житони бяха открити остана само тоя който беше за Тавата , състезателите търсиха усърдно проверяваха всички кътчета на плажа но без резултат , журито подаде жокер но отново нямаше печеливш , журито отпусна последни 10 мин . офанзивата беше голяма в края на плажа се появиха табани по метър :laugh: но пак за съжаление Тавата не си намери собственик накрая журито изкопа и показа печелившият жетон . При създалата се обстановка PULSE RELIC Тавата също тръгва по клубовете на БНФМ за тестове !
comander писа:
На събора в Краиморие, фирма EASYRAD ELECTRONICS щте предостави за предстоящото състезание на плажа,един брои детектор PULSE RELIC като награда.Щте има и геофизична апаратура GPR за демонстраци,всеки може да види техниката от близо и да се запознае с работата и.Всеки е добре дошъл щом е с детектор в ръка.

Последна промяна: 09 Сеп 2015 16:28 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, yaponetsa, vezir, niki stoianov, mitko, FLORE, Fastext, miro1113, cat Виж още благодарили

Pulse детектори и Регионален събор Крайморие 4/5/6 септември 2015 09 Сеп 2015 19:05 #33712

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6773

Първо да благодаря на фирма EASYRAD че уважиха нашия събор и предоставиха тази чудесна награда която ще бъде достъпна до всички членове на БНФМ . Като цяло ще кажа няколко думи за фирмата и техните продукти тъй като имам възможност да се запозная с някои от тях още преди да се появят на пазара . Освен че са един от най добрите производители на георадари в света , те успешно се налагат и в металдетекторите тип пулсова индукция , макар и от 2 години на пазара те се утвърдиха като най добрия Бг. производител в тази сфера . Аз лично притежавам техния монетар Pulsedetectorgold а също присъствах на доста от тестовете при създаването на Pulsedetector relik , имах и възможност да поработя с него в реални условия , няма да изказвам мнение за да не бъда обвинен в пристрастие . Това което и мен ме изненада беше новата аnтена 80/40 предназначена за GPX , с перфектна дискриминация и невероятна дълбочина . На тестовете имаше колеги работещи с GPX дълги години , моето мнение определено не е фактор , но ще ми е интересно да чуя и други мнения относно антената .
Последна промяна: 09 Сеп 2015 19:07 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, yaponetsa, mitko, FLORE, Fastext, miro1113, cat
Модератори: Slavitoooo, skita6t, djendaka, yaponetsa, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат