Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 19:38 #28679

• silver
  • silver's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 196
Седми национален събор по металдетектинг - Камчия 2015
Уважаеми членове на БНФМ, фенове на металдетектинга и приятели,
От 4 до 7 юни 2015 г. заповядайте на Седмия национален събор по металдетектинг,
организиран от БНФМ и Клуб по металдетектинг – Варна.

За първи път обявяваме национален събор да започне от четвъртък до неделя, т.е. увеличаваме продължителността с 1 ден.
Съборът ще се проведе във вилно селище „Нептун” в курортен комплекс Камчия.
Комплексът се намира на 25 км южно от гр. Варна. Къмпингът е разположен в красива вековна гора и е на 300 м. от плажа.
Комплексът разполага със следните бунгала:
10 бр. бунгала, подходящи за 5 човека – две спални, хол с диван, санитарен възел, хладилник и т.н. Цената е 40 лева за цялото бунгало на вечер.
12 бр. бунгала, подходящи за 4 човека – една спалня, хол и санитарен възел. Цена – 30 лв за цялото бунгало на вечер.
2 бр. бунгала, подходящи за 3 човека – 2 легла + диван. Цена – 20 лв.
Състоянието на бунгалата е семпло, оборудването не е ново, но това не е пречка да направим най-добрият събор на федерацията до момента. Пред всяко бунгало ще има маса, столове, чадър, т.е. място за студена бира и барбекю. Личните автомобили могат да се паркират до самото бунгало.
Всички, които желаят да се настанят в по-луксозни бунгала, ще звънят на нас – организаторите. В непосредствена близост до къмпинг Нептун има поне още 150 места – луксозни бунгала, скоро обновявани. Собствениците са ни дали твърда дума, че няма да останат ненастанени хора.
По-наттатък ще дадем телефоните за резервации в Нептун. Вероятно резервирането ще става директно към собствениците, но това допълнително ще обявим.
Освен бунгала, къмпинг Нептун предлага отлични условия за почитателите на палатки и каравани. Има общи бани с тоалетни, както и ток за караваните. Цената в момента не е уточнена, по-късно ще я добавим.
Обширния двор на къмпинга предполага отлични условия за тестовете, както и за масите и шатрите за търговците и производителите на металдетектори и аксесоари. Непосредствено до къмпинга има гора, която ще използваме за състезание с търсене на предварително заровени цели.
Плажът е изключително широк и голям. Има място както за плажуване, така и за детектинг.
В двора на къмпинга ще има хладилни витрини за ползване от всички настанени. Всеки може да си изстуди сам бирата. Също така има обособени места за барбекю, така че всеки може да може сам да си приготви храната.
Разбира се ще има скара-бира по средата на къмпинга, а също ни бе обещано от домакините, че ще бъде осигурена морска риба.
Това е линк със фейсбук-страницата на къмпинг Нептун www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%8A%D0%B...0%92/113418505354258
Това е интернет-страницата, която в момента за съжаление не се отваря kamchia-varna.hit.bg/
Това е интересен линк за Камчия bg360.net/pano/kamchia/
На територията на целия къмпинг има безплатен интернет. Домакините казаха, че WI-FI връзката е с високо качество.
Разбрахме от домакините, че на това място редовно се правят различни събори, като едни от най-редовните били рокерите.
Програма за събора ще публикуваме по-нататък.
Очакваме традиционно на поканата ни да се отзоват много български и чужди компании за металдетектори, които да ни изненадат с най-новите си разработки. Това е мястото за презентиране на подводни металотърсачи.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Последна промяна: 03 Мар 2015 20:28 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: bati_jenko, Slavitoooo, comander, Джони, djendaka, yaponetsa, kaveiros, lyubo, mitko, Стефан Виж още благодарили

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 20:10 #28684

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
Супер е, много удобно място - гора, море и река наведнъж... :). Не само че ще става и за плажен детектинг, ами и който желае ще може да си вземе съвсем прясна риба за скарата от рибарското селище наблизо.
Риболовците освен детекторите да си вземат и въдиците. Реката е на метри от къмпинга:
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Джони, djendaka, yaponetsa, lyubo, valchan_gb, mitko, Fastext

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 20:24 #28686

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 1726
Въдица, лопата ,детектор и бански secretemo palm detecting drinkingbeer
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Джони, djendaka, yaponetsa

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 20:46 #28687

• live_free5
  • live_free5's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 22
Там сме.......................................... flag drinkingbeer md
Следните потребители изказаха благодарности: Джони

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 20:49 #28688

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12818
Иихаааа!!!

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 21:03 #28689

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Местенцето е супер, мисля, че всички ще останат доволни.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Джони, djendaka

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 03 Мар 2015 21:24 #28691

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
бомбааа yes drinkingbeer
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 07:57 #28699

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1499
Ванка, ако решиш, че с нещо можем да помагаме, аз или колегите от Нови пазар, казвай. Все пак сме по-надблизо.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, miro1113

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 08:44 #28701

• silver
  • silver's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Джони писа:
Ванка, ако решиш, че с нещо можем да помагаме, аз или колегите от Нови пазар, казвай. Все пак сме по-надблизо.

Добре ,благодаря Деска
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Джони, nasko75

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 18:41 #28718

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Да, чудесно, няма как ще се ходи на събор yes

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 18:59 #28719

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14443
Джони писа:

Искам да направя едно предложение във връзка с помощта за подготовката на Събора ,
която могат да укажат колеги от близко и далеч !
Подчертавам помощ могат да укажат тези колеги които имат възможност , тоест свободно време желание
и все пак пари за път до Варна . Трябва да се измислят някакви състезания и места за тестове за това щем не щем ще падне копане чистене на терени и прочие !
Тука във форума има хора например , като Radislav който прави полигон в регион Габрово ако правилно съм разбрал , както и да е през 2012 година в Нови Пазар направихме едно състезание във вид на пътека с предварително заровени цели местонахожденията на които се знаеха само от журито !
Всички сигурно имате идеи по - въпроса ! Но все пак трябва да се организират някакви хора , които имат възможността да идат до мястото на Събора и да помогнат . От опит знам с две думи получава се една тренировка за Събора !
Много неща трябва да се направят и отиграят в зависимост от терена на мястото на Събора .
Кажете си вие мнението ?
Последна промяна: 04 Мар 2015 19:06 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, valchan_gb, Fastext

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 19:27 #28722

• silver
  • silver's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Slavitoooo писа:
Джони писа:

Искам да направя едно предложение във връзка с помощта за подготовката на Събора ,
Подчертавам помощ могат да укажат тези колеги които имат възможност , тоест свободно време желание
и все пак пари за път до Варна . Трябва да се измислят някакви състезания и места за тестове за това щем не щем ще падне копане чистене на терени и прочие !
Тука във форума има хора например , като Radislav който прави полигон в регион Габрово ако правилно съм разбрал , както и да е през 2012 година в Нови Пазар направихме едно състезание във вид на пътека с предварително заровени цели местонахожденията на които се знаеха само от журито !
Всички сигурно имате идеи по - въпроса ! Но все пак трябва да се организират някакви хора , които имат възможността да идат до мястото на Събора и да помогнат . От опит знам с две думи получава се една тренировка за Събора !
Много неща трябва да се направят и отиграят в зависимост от терена на мястото на Събора .
Кажете си вие мнението ?

Ако има желаещи за помощ да пишат тук или да се свържат с Илия или Мила защото те ще идват април тук до базата и ще оставаме там и ще се умува кое,как,къде и тнт.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Джони

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 20:06 #28732

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1499
Slavitoooo писа:
Джони писа:

Кажете си вие мнението ?
Пътеката от Нови пазар не е много подходяща за Национален събор,където ще има много желаещи за състезание. Не мога да си го представя как ще стане.....щото тя се минава индивидуално...ако всеки състезател отнема поне половин час...и освен това, при много състезатели сигурно ще има еднакви резултати, все пак се знае, че там са няколко сигнала....а и както каза Васето, при тая пътека състезателите не трябва да гледат предния, който минава...
Последна промяна: 04 Мар 2015 20:10 от Джони.

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 20:10 #28733

• valchan_gb
  • valchan_gb's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 72
супер е базата която сте избрали ,ли4но на мен вав сливек много ми харесва за сабор на федерацията,сега ми става малко дале4 вав двете посоки 650 километра докато сливек е вав центара на страната горе долу,маи 6те трябва да е сас преспиване този сабор аве 6те сабирам дружината, drinkingbeer thanks detecting flag

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ - КАМЧИЯ 4 - 7 ЮНИ 2015 04 Мар 2015 20:43 #28746

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14443
valchan_gb писа:
супер е базата която сте избрали ,ли4но на мен вав сливек много ми харесва за сабор на федерацията,сега ми става малко дале4 вав двете посоки 650 километра докато сливек е вав центара на страната горе долу,маи 6те трябва да е сас преспиване този сабор аве 6те сабирам дружината, drinkingbeer thanks detecting flag
Ловеч Сливек свърши вече тая , тенденцията сега е Националните Съборите да се правят на по отдалечените места из страната там където не са правени ,разбира се стига да има желаещи местни колеги ,които да се заемат с организирането !
В Ловеч ежегодното провеждане на Общото Събрание на БНФМ пак се превръщат в един вид регионален Събор !
Последна промяна: 04 Мар 2015 20:43 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: христо христов, valchan_gb, Fastext
Модератори: Slavitoooo, Ilia, skita6t, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898