Kiril62 написа:Омръзна ми всекидневно да ми се оплакват колеги членове на федерацията че не са одобрени във форума тук.Моля админа да си влиза в ролята на админ на форума.Ето къкво съобщение получих в другия форум при мен.И това е едно от многото които получавам.Написах на момчето че съм само модератор тук а не админ.
kuroviev писа:
Здравей пак Кирил, мойе да се бъркам но виждам, че администрираш и сайта на федерацията! Обръщам се с въпрос защо не мис е дава достъп до сайта на федерацията? Аз съм член на федерацията и до колкото разбрах това ми дава право да се регистрирам и в сайта и!
Членската ми карта е с номер: 0000381
Поздрави!
Г-н заместник-председател (Кирил),
Моля не се изхвърляйте публично по мой адрес преди да сте се запознал с позицията ми по въпросния "проблем"! или по който и да било друг проблем съчинен от Вас!
В меню Контакти на сайта на БНФМ, има указани контактни данни на администратора на сайта на БНФМ. Логично е ако някой има какъвто и да било технически проблем със сайта, да се свързва директно с администратора (т.е. с мен).
GSM-a ми е 0883450667. Скайпа ми е: ahmed_merchev . Ако някой се счита за пренебрегнат или забравен, да звънка

.
Въпросната заявка за регистрация с номер 381 е от преди 3 часа. Заявката за регистрация е на името на Georgi Pepelanov (pepelanov), а в регистъра с членове на БНФМ, членска карта 381 фигурира на името на Антон Мошоев. Изпратил съм запитване към предеседателя на БНФМ за предоставяне на информация относно това кой е реалния член на БНФМ с членска карта 381, и едва след потвърждение от негова страна, ако всичко е изрядно, регистрация 381 ще бъде активирана. Сега е 01:15 сутринта. Познай кога най-рано ще има резултат по този казус и колко време още въпросния член ще може да ти се оплаква, ако стоиш по 24 часа пред компютъра както твърдиш

. Освен това, едва сега, относно проблемното активиране на регистрацията му в сайта на БНФМ, въпросния член изпрати имейл запитване до БНФМ на имейл адрес
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и съответно по имейл му беше отговорено това което съм написал и тук.
Всъщност, заявка за регистрация с чл. карта 381 е била направена и на 13 Януари 2011 но и тогава е била отхвърлена тъй като заявката за регистрация е била от Georgi Pepelanov (kuroviev), а в регистъра тази карта фигурира на името на Антон Мошоев, и съответно, заявката е била третирана като некоректна и за това не е била активирана.
Когато всички данни в заявката за регистрация са коректни, обикновено регистрацията се активира най-късно до 1-2 дни. Под коректни данни се има предвид: името, фамилията и номера на членска карта вписани в заявката за регистрация в сайта на БНФМ, да съвпадат с името, фамилията и номера на членска карта в регистъра с членове на БНФМ, изготвян на база заявленията за членство подавани към председателя на БНФМ, обикновено чрез лицата упълномощени да приемат членове в БНФМ, и закъсняващи по "трасето" по тяхна вина с дни или най-често с месеци! А защо закъсняват ли? - Защото и те работят на доброволни начала за БНФМ и обикновено всички разходи по приемането на нови членове са за тяхна сметка. Е, вероятно има и такива които правят изключение (?).
Ако видимо данните в заявката за регистрация не са коректни, например разминават се посочените фамилия и номер на чл. карта, заявката изобщо не се активира и се разглежда като спам! Ако в регистъра с членове на БНФМ все още не фигурира съответния член, например защото този от когото той си е получил членската карта все още не е изпратил заявлението му за членство до председателя на БНФМ, а това се случва в 90% от случаите!, то заявката за регистрация се активира със закъснение отново от поне няколко дни!!!
Пример: Тодор Стаматов (Vergilius) е направил заявка за регистрация на 18 Януари, а тя му бе активирана едва сега, тъй като отскоро той вече фигурира в регистъра с членове на БНФМ. Същото е и при Тончо Георгиев (alexander).
Ако някой иска експресно активиране на регистрацията, моля нека се обади на 0883450667 за да издиря къде по "линията" е закъснението. Не забравайте че всичко в БНФМ се прави на доброволни начала и нямаме 24 часов център за обслужване

.
Друг пример. Някой имал проблем с регистрацията в сайта на БНФМ и споделил за проблема пред селсия поп, вместо пред администратора на сайта на БНФМ.
Ето и други заявки за регистрация, които няма да бъдат активирани, тъй като са с некоректна информация или с изцяло лъжовна, или ако бъдат активирани то това ще се случи едва след корекцията им и потвърждаването на истинността им:
1/ заявка от bai koljo kolev, imanjara, с чл. карта 223, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на Кр. Г. Осенски;
2/ заявка от Добромир Асланов, с чл. карта 7, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на Д. Илиев;
3/ заявка от boian stoianov, с чл. карта 25, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на В. Цекин;
4/ заявка от Светльо Педала Гейнасран, с чл. карта 48, а в регистъра на БНФМ тя фигурира на името на Красимир Ангелов;
5/ заявка от Pavel Markov, w.a.s.p., с чл. карта 333, а в регистъра с членове на БНФМ, тя липсва;
6/ заявка от Неделчо Загоров, nedelchoz, с чл. карта: не е указана валидна;
7/ заявка от ivan ivanov, magnetron, с чл. карта: не е указана валидна;
8/ заявка от христо любенов, liubenov84, с чл. карта: не е указана валидна;
9/ заявка от Sv Karavelov, abcansis, с чл. карта: не е указана валидна;
10/ заявка от koko kirov, kostadin58, с чл. карта: не е указана валидна;
11/ заявка от Росен Кръстев, ROKMASTER, с чл. карта: не е указана валидна;
12/ заявка от Vladislav Vereschagin, Harley, с чл. карта: не е указана валидна;
13/ заявка от margarita.bonatco, с чл. карта: не е указана валидна;
14/ заявка от Dimitar Dimitrov, lipidos, с чл. карта: не е указана валидна;
В общи линии проблемите до момента са това. Както се вижда Кирил, съгласно правилата на БНФМ, по-голямата част от горе-описаните, колкото и да ти се оплакват няма как да бъдат активирани. Ако пък някой случайно е "пропуснал" да посочи коректни данни в заявката си за регистрация, то нека си направи нова заявка с коректни данни, след което заявката му ще бъде активирана възможно най-скоро!
Моля при всякакви проблеми със сайта на БНФМ, следвайте логичната си мисъл, отворете менюто за контакти и се свържете с администратора на сайта на БНФМ. Пестете силите на Кирил

.