Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: До админа

До админа 08 Фев 2011 23:24 #2522

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Омръзна ми всекидневно да ми се оплакват колеги членове на федерацията че не са одобрени във форума тук.Моля админа да си влиза в ролята на админ на форума.Ето къкво съобщение получих в другия форум при мен.И това е едно от многото които получавам.Написах на момчето че съм само модератор тук а не админ.
kuroviev писа:
Здравей пак Кирил, мойе да се бъркам но виждам, че администрираш и сайта на федерацията! Обръщам се с въпрос защо не мис е дава достъп до сайта на федерацията? Аз съм член на федерацията и до колкото разбрах това ми дава право да се регистрирам и в сайта и!
Членската ми карта е с номер: 0000381
Поздрави!
Последна промяна: 08 Фев 2011 23:24 от Kiril62.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:До админа 09 Фев 2011 02:07 #2523

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Kiril62 написа:
Омръзна ми всекидневно да ми се оплакват колеги членове на федерацията че не са одобрени във форума тук.Моля админа да си влиза в ролята на админ на форума.Ето къкво съобщение получих в другия форум при мен.И това е едно от многото които получавам.Написах на момчето че съм само модератор тук а не админ.
kuroviev писа:
Здравей пак Кирил, мойе да се бъркам но виждам, че администрираш и сайта на федерацията! Обръщам се с въпрос защо не мис е дава достъп до сайта на федерацията? Аз съм член на федерацията и до колкото разбрах това ми дава право да се регистрирам и в сайта и!
Членската ми карта е с номер: 0000381
Поздрави!

Г-н заместник-председател (Кирил),

Моля не се изхвърляйте публично по мой адрес преди да сте се запознал с позицията ми по въпросния "проблем"! или по който и да било друг проблем съчинен от Вас!

В меню Контакти на сайта на БНФМ, има указани контактни данни на администратора на сайта на БНФМ. Логично е ако някой има какъвто и да било технически проблем със сайта, да се свързва директно с администратора (т.е. с мен).

GSM-a ми е 0883450667. Скайпа ми е: ahmed_merchev . Ако някой се счита за пренебрегнат или забравен, да звънка :).

Въпросната заявка за регистрация с номер 381 е от преди 3 часа. Заявката за регистрация е на името на Georgi Pepelanov (pepelanov), а в регистъра с членове на БНФМ, членска карта 381 фигурира на името на Антон Мошоев. Изпратил съм запитване към предеседателя на БНФМ за предоставяне на информация относно това кой е реалния член на БНФМ с членска карта 381, и едва след потвърждение от негова страна, ако всичко е изрядно, регистрация 381 ще бъде активирана. Сега е 01:15 сутринта. Познай кога най-рано ще има резултат по този казус и колко време още въпросния член ще може да ти се оплаква, ако стоиш по 24 часа пред компютъра както твърдиш :). Освен това, едва сега, относно проблемното активиране на регистрацията му в сайта на БНФМ, въпросния член изпрати имейл запитване до БНФМ на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и съответно по имейл му беше отговорено това което съм написал и тук.

Всъщност, заявка за регистрация с чл. карта 381 е била направена и на 13 Януари 2011 но и тогава е била отхвърлена тъй като заявката за регистрация е била от Georgi Pepelanov (kuroviev), а в регистъра тази карта фигурира на името на Антон Мошоев, и съответно, заявката е била третирана като некоректна и за това не е била активирана.

Когато всички данни в заявката за регистрация са коректни, обикновено регистрацията се активира най-късно до 1-2 дни. Под коректни данни се има предвид: името, фамилията и номера на членска карта вписани в заявката за регистрация в сайта на БНФМ, да съвпадат с името, фамилията и номера на членска карта в регистъра с членове на БНФМ, изготвян на база заявленията за членство подавани към председателя на БНФМ, обикновено чрез лицата упълномощени да приемат членове в БНФМ, и закъсняващи по "трасето" по тяхна вина с дни или най-често с месеци! А защо закъсняват ли? - Защото и те работят на доброволни начала за БНФМ и обикновено всички разходи по приемането на нови членове са за тяхна сметка. Е, вероятно има и такива които правят изключение (?).

Ако видимо данните в заявката за регистрация не са коректни, например разминават се посочените фамилия и номер на чл. карта, заявката изобщо не се активира и се разглежда като спам! Ако в регистъра с членове на БНФМ все още не фигурира съответния член, например защото този от когото той си е получил членската карта все още не е изпратил заявлението му за членство до председателя на БНФМ, а това се случва в 90% от случаите!, то заявката за регистрация се активира със закъснение отново от поне няколко дни!!!

Пример: Тодор Стаматов (Vergilius) е направил заявка за регистрация на 18 Януари, а тя му бе активирана едва сега, тъй като отскоро той вече фигурира в регистъра с членове на БНФМ. Същото е и при Тончо Георгиев (alexander).

Ако някой иска експресно активиране на регистрацията, моля нека се обади на 0883450667 за да издиря къде по "линията" е закъснението. Не забравайте че всичко в БНФМ се прави на доброволни начала и нямаме 24 часов център за обслужване ;).
Друг пример. Някой имал проблем с регистрацията в сайта на БНФМ и споделил за проблема пред селсия поп, вместо пред администратора на сайта на БНФМ.

Ето и други заявки за регистрация, които няма да бъдат активирани, тъй като са с некоректна информация или с изцяло лъжовна, или ако бъдат активирани то това ще се случи едва след корекцията им и потвърждаването на истинността им:
1/ заявка от bai koljo kolev, imanjara, с чл. карта 223, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на Кр. Г. Осенски;
2/ заявка от Добромир Асланов, с чл. карта 7, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на Д. Илиев;
3/ заявка от boian stoianov, с чл. карта 25, а в регистъра с членове на БНФМ тя фигурира на името на В. Цекин;
4/ заявка от Светльо Педала Гейнасран, с чл. карта 48, а в регистъра на БНФМ тя фигурира на името на Красимир Ангелов;
5/ заявка от Pavel Markov, w.a.s.p., с чл. карта 333, а в регистъра с членове на БНФМ, тя липсва;
6/ заявка от Неделчо Загоров, nedelchoz, с чл. карта: не е указана валидна;
7/ заявка от ivan ivanov, magnetron, с чл. карта: не е указана валидна;
8/ заявка от христо любенов, liubenov84, с чл. карта: не е указана валидна;
9/ заявка от Sv Karavelov, abcansis, с чл. карта: не е указана валидна;
10/ заявка от koko kirov, kostadin58, с чл. карта: не е указана валидна;
11/ заявка от Росен Кръстев, ROKMASTER, с чл. карта: не е указана валидна;
12/ заявка от Vladislav Vereschagin, Harley, с чл. карта: не е указана валидна;
13/ заявка от margarita.bonatco, с чл. карта: не е указана валидна;
14/ заявка от Dimitar Dimitrov, lipidos, с чл. карта: не е указана валидна;

В общи линии проблемите до момента са това. Както се вижда Кирил, съгласно правилата на БНФМ, по-голямата част от горе-описаните, колкото и да ти се оплакват няма как да бъдат активирани. Ако пък някой случайно е "пропуснал" да посочи коректни данни в заявката си за регистрация, то нека си направи нова заявка с коректни данни, след което заявката му ще бъде активирана възможно най-скоро!

Моля при всякакви проблеми със сайта на БНФМ, следвайте логичната си мисъл, отворете менюто за контакти и се свържете с администратора на сайта на БНФМ. Пестете силите на Кирил ;).
Последна промяна: 09 Фев 2011 03:17 от Ахмед Мерчев.

Отг:До админа 09 Фев 2011 10:16 #2524

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
:) ;) Благодаря ти за исчерпателния отговор.Прав си не трябва да си хабя силите ,че туковиж си докарам някой инфаркт на 49години. :) Поздрави.

Отг:До админа 09 Фев 2011 11:41 #2525

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
4/ заявка от Светльо Педала Гейнасран, с чл. карта 48, а в регистъра на БНФМ тя фигурира на името на Красимир Ангелов;
:blink:

До колкото ми стана ясно доста хора си измислят номера на карти за да могат да се регнат тук...

Отг:До админа 09 Фев 2011 12:09 #2526

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Aemilivs написа:
До колкото ми стана ясно доста хора си измислят номера на карти за да могат да се регнат тук...
- Да. Всекидневно има спам под всякаква форма. Публикуваните по-горе, са реални некоректни заявки за регистрация.

Отг:До админа 09 Фев 2011 12:45 #2527

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Готово. Заявката за регистрация на Georgi Pepelanov (pepelanov) бе потвърдена като валидна от председателя на БНФМ и бе активирана. Объркването се бе получило заради това че през 2010г., чл. карта 381 е била на друг член, а сега през 2011 той е с друг номер на членска карта. Съответно, през 2011, чл. карта 381 е вече притежание на Georgi Pepelanov.

Между другото, от всички лица, упълномощени да приемат нови членове в БНФМ, най-големи закъснения в изпращането на заявленията за членство на новоприетите членове към председателя на БНФМ, прави заместник-председателя Кирил Стаменов. Оказа се че той тенденциозно забавя при него с по-няколко месеца данните за новите членове. Към днешна дата все още не е изпратил към централата на БНФМ въпросните данни на последните новоприети от него членове. Надявам се че това не е умишлено и че до броени дни той ще изпълни ангажимента си, особено когато си позволява да обвинява други хора за това!

Отг:До админа 09 Фев 2011 14:22 #2531

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Заявленията които са към 50 броя съм ги пратил на Илия.Сега подменям същите номера и давам и нови карти.Така че когато събера повечко ще ги пратя.Причината че не пращам завления не е тенциозна ,а така съм преценил .Това е мое виждане така че няма нужда да ми се дава акъл.Ти си гледай там Благоевградски окръг.Членския внос го превеждам на момента периодично,така че акъл не искам.Когато преценя тогава ще пратя и заявлениатя ,ако искаш запали колата и ела да ти ги дам.Имам 16 нови членове които засега неискат да влизат изобщо във форума а някой и нямат достъп до интернет така че аз преценявам къкво и как да процедирам.Илия знае кои номера ми е пратил,като искаш ги вземи тези номера от него да си ги имаш.

Отг:До админа 09 Фев 2011 17:52 #2532

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Брей много жега тука ще трябва да отварям вратата пък гледам да не я отварям , че ще избяга заека !!!

Отг:До админа 09 Фев 2011 21:00 #2535

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Активирах регистрацията на Павел Марков, след като той се свърза с мен по Скайп и ми изпрати фото копие от членската си карта. Неговата заявка за регистрация е със следните данни: Pavel Markov, w.a.s.p., чл. карта 333, а в регистъра с членове на БНФМ, тя все още не фигурира заради обичайното закъснение по трасето, описано в първия ми коментар в тази тема. В конкретния случай, членската карта е издадена от някой от сътрудниците на mdetectors, и съответно ще фигурира в регистъра с членове на БНФМ когато заявлението за членство бъде препратено от mdetectors към председателя на БНФМ. След като Павел Марков се свърза с мен по Скайп му предложих два варианта:
1/ да направя запитване към mdetectors относно неговото членство;
2/ да ми изпрати фото копие от членската си карта.
Той избра втория вариант като по-удобен и бърз за него.
Съответно, регистрацията му бе активирана мигновенно. В противен случай, ако той не беше потърсил съдействие, вероятно още няколко дни или седмици или месеци, заявката му за регистрация щеше да стои неактивирана, т.е. щеше да бъде активирана едва когато в регистъра с членове се появят данните за него.
Това е типичен пример за това кое как обикновено се случва относно активирането на регистрации. Вижда се че най-бързия вариант е осъществяване на директна връзка с администратора и доказване на истинността на членството.
---
Ето още веднъж контактните ми данни в качеството ми на администратор на сайта на БНФМ:
GSM: 0883450667
Скайп: ahmed_merchev
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (официален имейл на БНФМ)
Последна промяна: 09 Фев 2011 21:03 от Ахмед Мерчев.

Отг:До админа 10 Фев 2011 13:08 #2537

• prishelski
  • prishelski's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на Jager / Hunter металдетектори
  • Получени благодарности 46
Пичове, важното е че членовете на федерацията се множат - противно на мненията на някои форумни герой. ВСичко това трябва само да ни радва. А на новите колеги във форума - Добре дошли.

Отг:До админа 10 Фев 2011 18:18 #2540

• pepelanov
  • pepelanov's Avatar
Добре заварили :)

Отг:До админа 16 Фев 2011 18:22 #2626

• carlav
  • carlav's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 5
Има доста нови членове,а да ви кажа -ще има още . Голям интерес към Федерацията ,от към нови членове! Просто иска време всичко това!

Отг:До админа 03 Мар 2011 04:30 #2857

• nasko75
  • nasko75's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 181
Здравеите имам едно предложение ако може списаците с Паметници на културата, Археологически и Исторически обекти да се дава на всеки нов членове за техните региони за да не стават обърквания :( , а и така раководството да е по спокоино че е предопредило членовете . :angry:
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат