Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Специализирани форуми за марки металдетектори

Специализирани форуми за марки металдетектори 06 Апр 2010 03:54 #38

• Ahmed
  • Ahmed's Avatar
Здравейте,

В секция Металдетектори във форума вече са налични специализирани подфоруми за отделните марки български и вносни металдетектори. Ако сме пропуснали някоя марка и/или производител пишете ми и ще я добавя. За целта може да пишете във форума, на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по Скайп: ahmed_merchev.

Ако вие сте производител на металдетектори, единственото условие да ви добавим е да имате поне няколко десетки броя произведени металдетектори от един и същи модел, с едни и същи базови параметри. Не се добавят производители (т.н. майстори) които произвеждат единични бройки металдетектори ("уникати"), т.е. за да ви добавим в подфорум, трябва да сте организирали в някаква степен серийно производство на поне един модел металдетектор.

Има две основни групи: български и вносни металдетектори, като към всяка от тях е добавен подфорум за съответната марка металдетектори. Добавен е и форум "Други" в който може да се пише за всякакви други неупоменати металдетектори (например за не серийно произвеждани, безименни (без моделни и без маркови), особено български и т.н.).

Добавянето на подфорум марка/производител на металдетектори в сайта на БНФМ е безплатно и се прави с цел БНФМ да е обединяваща и независима организация имаща за цел да развива хобито металдетектинг като най-малкото предоставя информация за хобито, каквато е и информацията за техниката която се използва за това хоби.

Надяваме се, лека по лека, болшинството български производители и продавачи, да превъзмогнат дребнавите си задни мисли и манталитет и от недоброжелатели да се превърнат в градивни членове на БНФМ.

Това е важно, тъй като за развитието на хобито Металдетектинг е нужно развитие и на производителите на металдетектори и аксесоари за металдетектинг.

С цел максимална обективност, отделните подфоруми се подредени по азбучен ред.

С Уважение: Ахмед Мерчев
Прикачени файлове:
Последна промяна: 06 Апр 2010 18:11 от Ahmed.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 04 Дек 2010 12:36 #1420

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
Предлагам да се махнат тия марки с металдетектори.Хем се прави реклама, хем запълват форума.

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 04 Дек 2010 15:02 #1423

• Ahmed
  • Ahmed's Avatar
Aemilivs написа:
Предлагам да се махнат тия марки с металдетектори.Хем се прави реклама, хем запълват форума.
- Това е форум за металдетектинг. С какво друго освен с информация за металдетектори и с информация за други аспекти на хобито металдетектинг да се запълва?
Дано не съм прав, но ако предложението ти е провокирано от вчерашното ми публикуване в секция BLISSTOOL на клипове с подготовката на полигон за тестове на BLISSTOOL металдетектори, то много жалко. Скъсвате се да правите реклама на вносни металдетектори, а щом се спомене за нещо българско, завистта ви сработка със скоростта на светлината :laugh: . (Емо (Aemilivs) - по горните ми думи не са насочени директно към теб, направил съм обобщение, въпреки и че точно сега ти повдигаш този въпрос, ми е меко казано малко странно. Спокойно развивайте си вашите форуми - imperio и metaldetectings, има място и за тях и за форума на БНФМ.

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 04 Дек 2010 16:51 #1435

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Да бе момче точно защото си публикувал клипове на твоя апарат искам да махнеш секцията... бе говориш и ти едни дет не си ги вярваш ... ей аман от такива дето на живо заекват а в нета пишат фермани по 100 реда ...
Последна промяна: 04 Дек 2010 16:56 от Aemilivs.

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 04 Дек 2010 17:56 #1440

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Как пък другите на които има секция във форум на марките им не скочиха пък само ти скочи :D

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 04 Дек 2010 22:03 #1444

• Ahmed
  • Ahmed's Avatar
Aemilivs написа:
ей аман от такива дето на живо заекват а в нета пишат фермани по 100 реда ...
- Себе си ли имаш предвид?

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 05 Дек 2010 03:54 #1447

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Ти с мен ли се мъчиш да се ебаваш ?!
В Ловеч ти казах внимавай какво говориш за мен за да не те шамара и то пред 2ма свидетели ти пак продължаваш.... не ме карай сега както съм пиян в 4 сутринта да развалям добрия тон във форума.Писнало ми е от интернет хулигани ...
Ай мекия.
Та по темата...ако някой се съгласи с моето мнение по-горе нека каже.Редно е админа да уважи повече мнения.Ако не - майната му.
Последна промяна: 05 Дек 2010 04:01 от Aemilivs.

Отг:Специализирани форуми за марки металдетектори 05 Дек 2010 04:09 #1448

• Ahmed
  • Ahmed's Avatar
Aemilivs написа:
Ти с мен ли се мъчиш да се ебаваш ?!
В Ловеч ти казах внимавай какво говориш за мен за да не те шамара и то пред 2ма свидетели ти пак продължаваш.... не ме карай сега както съм пиян в 4 сутринта да развалям добрия тон във форума.Писнало ми е от интернет хулигани ...
Ай мекия.
- Aemilivs (Емил Димитров) не усещаш ли че доста се излагаш и то публично във форума на БНФМ? Какво съм говорил за теб? Ти сам си се излагаш достатъчно... Моля, мери си приказките! Тук не е мястото да ми се правиш на бияч! И моля съобразявай се какви ги дрънкаш (пишеш тук във форума) по мой адрес!

Aemilivs написа:
Та по темата...ако някой се съгласи с моето мнение по-горе нека каже.Редно е админа да уважи повече мнения.Ако не - майната му.
- Относно първия ти коментар в тази тема, като отговор съм изразил личното си мнение, при това със съвсем умерен тон! Някакъв проблем ли произтича от това?

Моля всякакви изцепки като по-горните ти ми ги съобщавай по Скайп, чрез лично съобщение в сайта, по имейл, по телефона или лично. Не е удобно и не е полезно нито за мен, нито за теб, нито за БНФМ, във форума на БНФМ да публикуваш пиянските си изцепки!
Последна промяна: 05 Дек 2010 04:25 от Ahmed.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат