Nesho писа:
fastext и аз се чувствам горд че съм Българин носител на гените на нород живял по нашите земи далеч преди траките дори. Народ чиито гени се простират може би далеч извън нашета слънчева система. Хареса ми и статията на посланника на мира Ащар. Нещата написани там звучат малко като легенда но както се знае във всяка легенда има и по малко доза истина. Особенно ме заинтригува цитирам--Корените на българите, с които започнах, излизат и извън границите на земното пространство. В древността, много представители на царското съсловие, които са водели българското племе от една победа към друга, са били от смесен произход. Техните тела са съдържали и гени, които идват от много по-висши цивилизации от човешката. Древната религия на българите е свързана с почитането на Слънцето като върховно същество. Така е, защото вие сте свързани с раси, чиито корени идват от светлината. Значи тук много от нас биха си казали -Е по голяма фантасмагория не бях чувал. Но според мен като се има предвид че най-старото злато се намира именно по нашите земи нее трудно да се предположи че люлката на цивилизацията е била именно тук в България. Ето и една статия за злато по старо дори и от Варненското от Доц. Стефан Чохаджиев и по специално какво мисли за нас в кавички ,, иманярите"
www.factor-news.net/index_.php?cm=9&id=8492

Нешко , сигурно си бил подпийнал като си го писал тоя пост , доста фантасмагории съдържа .
Аз , пък изобщо не съм горд че съм българин , ще ти кажа какво съм разбрал за сегашните българи . Те са една от най - малоумните нации на планетата , страхливци , предатели и безхаберници . 24 години ги "оправят" разни червени агенти и номенклатури ,все помияри от сой и българинът прост още повече им се дупи .Който и народ да беше отдавна да ги е линчувал до крак , но българинът прост го възхваляват че бил много търпелив народ . На това му викат да те плюят а ти да мислиш че дъжд те вали . През по голямата част от съществуването си българите са били роби ,от време на време изкача някой наистина достоен българин , но бързо го предават и унищожават , затова ли да съм горд ?