Mladen писа:
Това,че Бонанзата не е многотонална,за мен не е проблем. Ако това което се вижда на клиповете е вярно ще е супер машина.. става въпрос за засичането на монетата през железата...
Поздрави.
По принцип с АУТО дискриминация Бонанзата добре дискриминира малки железа,за по големи ще трябва ръчна настройка на дискр. Засичането на монета през желязото става при железа малко по големи от монетата. Ако са много по големи не става. За сметка на това обаче никой от другите детектори ,които тествах не го може този номер,само ХП Деус с известни настройки може да открива 25 цента под желязото което съм тествал. Пробвахме всякакви програми на СТХ3030 със същите железа, които ползвам в този тест ,изобщо не реагира.АУТО диск. на Бонанзата не е по добра от тази на Гарретт Ат Про,ХП Деус,Тесоро Лобо,СТХ3030, но когато става въпрос само за желязо без монети,при по големи железа Бонанзата с АУТО дискр. дава цветен сигнал,както и при по малки железа с формата на монета или болтове. Но аз съм на принципа по добре да изкопая повече дупки вместо да пропусна нещо ценно.