Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации. Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.
За членство в БНФМ - натиснете тук За регистрация във форума - натиснете тук
Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Получени благодарности 6737
Този апарат го видях за малко на събора на Крайморие , тогава Стефан го показа но нямам някакви наблюдения а и беше още прототип За тази цена трябва да е топа на топа на ултра випа , ще чакаме някой колега който го притежава да даде отзиви , защото с този вид хардуеър и на тази цена , ще трябва да слага топ моделите на водещите марки в малкия джоб .
Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
На времето на АКА Пилигрима беше с тази визия не лош , среден клас апарат , аз лично го харесвах , но не можа да се наложи незнам каква беше причината , до колкото помня и цената му не беше някаква фрапираща за да е фактор . Надявам се този да пожъне по големи успехи .
Този апарат го видях за малко на събора на Крайморие , тогава Стефан го показа но нямам някакви наблюдения а и беше още прототип За тази цена трябва да е топа на топа на ултра випа , ще чакаме някой колега който го притежава да даде отзиви , защото с този вид хардуеър и на тази цена , ще трябва да слага топ моделите на водещите марки в малкия джоб .
Да има колеги го притежават - ама без коментар...
Последна промяна: 04 Апр 2024 16:15 от pechkata.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
pechkata писа:
А дано...
Да ти кажа честно аз отдавна съм спрял да гледам клипове в домашни условия , също и такива дай да заровим нещо и да видим как го чува , нещата на реално търсене са съвсем други или в най-добрия случай на полигон поне с 7-8 години отлежаване на сигналите , ако не друго поне почвата се е посбила . Също показателно е човека който го тества да има поне някакъв опит в реални условия на търсене , Аз лятото примерно с мантикора бях извикан на тестове с един деус 2 , а моя опит с мантикора беше 10 часа на бургаския плаж , и в крайна сметка терстовете минаха деуса чуваше едни неща по дълбоко аз други , ако беше теста сега нещата щяха да са много по различни от моя страна , да не говорим че деуса беше доста на бримчен и едва ли ще може да се търси така , ама собственика каза че така търсел не съм спорил нека да е така . Най добрия тест е двата апарата на терен , хващаш сигнал и викаш веднага колегата да няма време да слага настройки . Сега при мен има доста настройки в менюто и някой от тях пренебрехгвах а се оказаха доста важни , до като при този пулсак или хибрид няма много разширено меню , но все пак си има тънкости и той .
pechkata писа:
djendaka писа:
Да има колеги го притежават - ама без коментар...
Ми точно от тях трябва да дойде коментара какъвто и да е той хубав или лош .Ясно е , че не на всеки ще му легне на сърцето , ще има предимства и недостатъци , въпроса е недостатъците да са по малко . Примерно при мантикора има също неща които ме дразнят , и то може да не е такъв проблем ама аз толкова години изкарах със етрак и експлорер и това ми е базата на сравнение , обаче до тук със негативните неща , и като му видях позитивите си викам това дето ме дразни сега , може би след година въобще няма да се сещам за него . Така че чакаме да видим как се случват нещата в реални условия и не елошо притежателите да почнат да пиша по някоя дума .
pechkata писа:
Не е зле...
Ти още ли гледаш въздушни тестове , то сигналите все пак ги копаем а не стреляме . От много време съм спрял да гледам клипове с тестове , за мен правилните тестове са на нивата в реално време , може и на чужд полигон примерно да се търсят неща заровени преди 10 години и да каже кое е цвят кое черно . На времето преди да кажем 19-20 години отивам на гости по Поповско . Вечерта на масата хапваме , пийваме и мерим машините , то там чисто хората само с гадулки яко наточени лева го перът на 60-70 см въздушно а аз моето екплорерче едвам на 25 . И взеха да ме базикат детска играчка турист съм бил ) . На другия ден отиваме да търсим и аз пускам на автомат +3 както бачкам по Бургас и той отива на 32-3 сенс викам ко става тука във вакум ли търся , спокоен апарата не мърда , хващам сигнал ама на ръбът , леко зачиствам идеален цвят , викам гадулатите да го чуят , единия вика тука няма нищо паразит си хванал , другия вика абе май има нещо ама то космична работа стрелката ми едвам мърда , викам сега тука има ли нещо или няма дайте да се разберем . Онея нахъсано викат няма нищо и тръгват , ааа викам стоп сега ще видам има ли няма ли , почвам да копая и излиза едно олово прилично дълбоко , онея се гледат единия вика то олово без форма лош сигнал за това не го чул . Търсим и вече ще си ходим вървим към колите и втори такъв сигнал и познай пак как го чуха копаем и пара излиза викам хубаво оловата не ги чуваме щото са лош сигнал ми стотинките що така , 30 минути до като се преберем пълно мълчание , на масата вече бяхме в нета , ебей и търсим експлорери )