Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: AKA Smart Pulse

AKA Smart Pulse 03 Апр 2024 08:56 #106564

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 119

Има го вече на пазара...

detecting.bg/?p=8728
Последна промяна: 03 Апр 2024 09:11 от pechkata.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

AKA Smart Pulse 03 Апр 2024 21:48 #106565

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6737
Този апарат го видях за малко на събора на Крайморие , тогава Стефан го показа но нямам някакви наблюдения а и беше още прототип За тази цена трябва да е топа на топа на ултра випа , ще чакаме някой колега който го притежава да даде отзиви , защото с този вид хардуеър и на тази цена , ще трябва да слага топ моделите на водещите марки в малкия джоб .
Последна промяна: 03 Апр 2024 22:01 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

AKA Smart Pulse 03 Апр 2024 21:59 #106566

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
На времето на АКА Пилигрима беше с тази визия не лош , среден клас апарат , аз лично го харесвах , но не можа да се наложи незнам каква беше причината , до колкото помня и цената му не беше някаква фрапираща за да е фактор . Надявам се този да пожъне по големи успехи .
Последна промяна: 03 Апр 2024 22:03 от djendaka.

AKA Smart Pulse 04 Апр 2024 16:08 #106567

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
А дано... mdet

AKA Smart Pulse 04 Апр 2024 16:13 #106568

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
djendaka писа:
Този апарат го видях за малко на събора на Крайморие , тогава Стефан го показа но нямам някакви наблюдения а и беше още прототип За тази цена трябва да е топа на топа на ултра випа , ще чакаме някой колега който го притежава да даде отзиви , защото с този вид хардуеър и на тази цена , ще трябва да слага топ моделите на водещите марки в малкия джоб .
Да има колеги го притежават - ама без коментар... :dry: :whistle:
Последна промяна: 04 Апр 2024 16:15 от pechkata.

AKA Smart Pulse 05 Апр 2024 20:46 #106569

• niki 1
  • niki 1's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 9
Ако има некой да го продава на втора ръка търсим да вземем

AKA Smart Pulse 07 Апр 2024 09:34 #106570

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ

AKA Smart Pulse 07 Апр 2024 21:20 #106571

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
pechkata писа:
А дано... mdet
Да ти кажа честно аз отдавна съм спрял да гледам клипове в домашни условия , също и такива дай да заровим нещо и да видим как го чува , нещата на реално търсене са съвсем други или в най-добрия случай на полигон поне с 7-8 години отлежаване на сигналите , ако не друго поне почвата се е посбила . Също показателно е човека който го тества да има поне някакъв опит в реални условия на търсене , Аз лятото примерно с мантикора бях извикан на тестове с един деус 2 , а моя опит с мантикора беше 10 часа на бургаския плаж , и в крайна сметка терстовете минаха деуса чуваше едни неща по дълбоко аз други , ако беше теста сега нещата щяха да са много по различни от моя страна , да не говорим че деуса беше доста на бримчен и едва ли ще може да се търси така , ама собственика каза че така търсел не съм спорил нека да е така . Най добрия тест е двата апарата на терен , хващаш сигнал и викаш веднага колегата да няма време да слага настройки . Сега при мен има доста настройки в менюто и някой от тях пренебрехгвах а се оказаха доста важни , до като при този пулсак или хибрид няма много разширено меню , но все пак си има тънкости и той .
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Avrelian

AKA Smart Pulse 07 Апр 2024 21:44 #106572

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
pechkata писа:
djendaka писа:
Да има колеги го притежават - ама без коментар... :dry: :whistle:
Ми точно от тях трябва да дойде коментара какъвто и да е той хубав или лош .Ясно е , че не на всеки ще му легне на сърцето , ще има предимства и недостатъци , въпроса е недостатъците да са по малко . Примерно при мантикора има също неща които ме дразнят , и то може да не е такъв проблем ама аз толкова години изкарах със етрак и експлорер и това ми е базата на сравнение , обаче до тук със негативните неща , и като му видях позитивите си викам това дето ме дразни сега , може би след година въобще няма да се сещам за него . Така че чакаме да видим как се случват нещата в реални условия и не елошо притежателите да почнат да пиша по някоя дума .
Последна промяна: 07 Апр 2024 22:36 от djendaka.

AKA Smart Pulse 08 Апр 2024 21:45 #106573

• Koko5819
  • Koko5819's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 44
Ванка мисля,че ще има обновявания на софтуера на мантикора и ще стане много добър апарат.

AKA Smart Pulse 30 Юли 2024 14:31 #106619

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
Не е зле... mdet

AKA Smart Pulse 30 Юли 2024 23:09 #106620

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
pechkata писа:
Не е зле... mdet
Ти още ли гледаш въздушни тестове , то сигналите все пак ги копаем а не стреляме :) . От много време съм спрял да гледам клипове с тестове , за мен правилните тестове са на нивата в реално време , може и на чужд полигон примерно да се търсят неща заровени преди 10 години и да каже кое е цвят кое черно . На времето преди да кажем 19-20 години отивам на гости по Поповско . Вечерта на масата хапваме , пийваме и мерим машините , то там чисто хората само с гадулки яко наточени лева го перът на 60-70 см въздушно а аз моето екплорерче едвам на 25 :) . И взеха да ме базикат детска играчка турист съм бил :)) . На другия ден отиваме да търсим и аз пускам на автомат +3 както бачкам по Бургас и той отива на 32-3 сенс викам ко става тука във вакум ли търся , спокоен апарата не мърда , хващам сигнал ама на ръбът , леко зачиствам идеален цвят , викам гадулатите да го чуят , единия вика тука няма нищо паразит си хванал , другия вика абе май има нещо ама то космична работа стрелката ми едвам мърда , викам сега тука има ли нещо или няма дайте да се разберем . Онея нахъсано викат няма нищо и тръгват , ааа викам стоп сега ще видам има ли няма ли , почвам да копая и излиза едно олово прилично дълбоко , онея се гледат единия вика то олово без форма лош сигнал за това не го чул . Търсим и вече ще си ходим вървим към колите и втори такъв сигнал и познай пак как го чуха копаем и пара излиза :) викам хубаво оловата не ги чуваме щото са лош сигнал ми стотинките що така :) , 30 минути до като се преберем пълно мълчание , на масата вече бяхме в нета , ебей и търсим експлорери :))
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, valerian, Djenko

AKA Smart Pulse 27 Авг 2024 09:24 #106626

• nedelja
  • nedelja's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 30
Нали този апарат беше на събора! Как се представи там?
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат