Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Купувам сонда от вида delta 10X12 DD за Tesoro

Купувам сонда от вида delta 10X12 DD за Tesoro 10 Юни 2014 20:02 #21326

• quell
  • quell's Avatar
В момента в Софилко не е налична и понеже съм и мераклия ако е с дългия кабел и протектор, плащам цената - 10% като нова веднага.
Пуст мерак да усилим малко Лобо-то B)
Последна промяна: 10 Юни 2014 20:03 от quell.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Купувам сонда от вида delta 10X12 DD за Tesoro 10 Юни 2014 20:11 #21328

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
quell писа:
В момента в Софилко не е налична и понеже съм и мераклия ако е с дългия кабел и протектор, плащам цената - 10% като нова веднага.

Ама ти още с 10*5 ли го караш , плитичко е така . Марс голиат е по дълбок и от ултимейта . Slavitoooo има една малка но широка сефка от новите им там , доста прилична дълбочина показа Лобото с нея . Но пък 12*10 Тесоро си е класика и много здрава антена . Колега продава такава но е с късия кабел .
А тоя Софилко е много зле незнам как американците не са му били шута още .
Последна промяна: 10 Юни 2014 20:15 от elmu007.

Купувам сонда от вида delta 10X12 DD за Tesoro 10 Юни 2014 20:21 #21330

• quell
  • quell's Avatar
elmu007 писа:
quell писа:

Ама ти още с 10*5 ли го караш , плитичко е така . Марс голиат е по дълбок и от ултимейта . Slavitoooo има една малка но широка сефка от новите им там , доста прилична дълбочина показа Лобото с нея . Но пък 12*10 Тесоро си е класика и много здрава антена . Колега продава такава но е с късия кабел .
А тоя Софилко е много зле незнам как американците не са му били шута още .

Ами аз Лобото от скоро го взех за да имам машинка за орудено, иначе за по-стабилни почви от 5 години съм с Кортеса с една 13 Ultimate и съм много доволен. Да Лобото все още е с оригиналната малка, но и с нея показва зъби.... тоест на утрепаните обекти дето го тествах събрах де що има малки микро монетки, парчета от тях и каквото се сетиш до железа или под керамика :laugh: ... и поне ми мина малко кръста, че дупките наистина хич не са дълбоки с тази антена... Даже на последния излет ми дойде кощунската идея да отида да се разходя само с една тесла... ма пуста надежда, че ще намеря нещо на метър и малко ме накара да взема пак тежката лопата ;)
А пича от Софилко има здравословни проблеми в момента и затова е така... Нека се оправи човека пък антена ще намерим....
Пък и не е толкова на зор... Кортеса е изрод с ултимейта... макар и малко шумен, щото така го карам на вс. метали и дискриминация само на дисплея...
Модератори: Slavitoooo, yaponetsa, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев