Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Списание "Реверс"

Списание "Реверс" 03 Юни 2020 23:51 #93063

  • Mustang
  • Mustang's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Мнения: 43
  • Получени благодарности 57
Здравейте ,излезе новия брой на списанието за антична нумизматика "Реверс" където има публикувана моя статия на стр.22 (първата ми такава) за съжаление в България има много малко такива издания и нито едно не е дори с ежемесечен тираж, преди много години е имало списание " Нумизматика" но то спира мисля че в началото на 90-те.
Пиша това тук понеже именно покрай хобито металдетектинг съм се запалил покрай нумизматиката без което въпросната статия нямаше да излезе на бял свят.И това е още едно доказателство как металдетектинга е полезно хоби ,което може не да пречи ,както е обвинявано ,а да помага на науката нумизматика. и смятам че тук ще има и други такива хора завладени от тази наука.В тези размирни времена в момента, когато най големите колекционери на антично изкуство са подгонени от неясните закони-нека сме единни и се надяваме за по-светли дни за Българската нумизматика, дано един ден има частни колекций не само на запад...
Отдолу ще копирам публикацията от фейсбук страницата на списанието за който има интерес! Пращат по Еконт по куриер до вас или до офис,както желаете.

"Новият 9-ти брой е факт. Цената му е 4 лева. Автори в броя са: Бурак Чебечи, Евгени Паунов, Любомир Василев, Иван Бараков, Калоян Димов, Валерий Йотов и Петър Берлиев.
Освен него са налични също броеве 3, 4, 5, 6, 7, 8 и книжките "Сбирка сребърни дубровнишки монети" и "За монетите на Дионисополис". За поръчки ни пишете на лични съобщения, на главния ни редактор Калоян Димовъ В ФЕЙС БУК или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. "Последна промяна: 04 Юни 2020 11:29 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, djendaka, yaponetsa, kaveiros, mitko, mikreto, miro1113, messor, rublata Виж още благодарили
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898