Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7

ТЕМА: Нов модел металдетектор- Hector-5M

Нов модел металдетектор- Hector-5M 20 Сеп 2013 17:05 #14250

• Hector metaldetector
  • Hector metaldetector's Avatar
Hector-5M. пусна нов детектор Hector -GOLD. за самородно злато уреда е много чувствителен към малките предмети! външният вид е като на Hector-5M. малко снимки

Последна промяна: 10 Ян 2014 21:08 от Hector metaldetector.
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 18:05 #14253

• Abanasukak
  • Abanasukak's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 118
Значи същия детектор Hector-5M сега ще казваме че е за самородно злато , правилно ли съм разбрал .След месец излиза Hector-5M за плажен детектинг . Тъй ще казваме че, кой за каквото да се обади цъкаме му Hector-5M secretemo .
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 18:20 #14254

• Hector metaldetector
Abanasukak писа:
Значи същия детектор Hector-5M сега ще казваме че е за самородно злато , правилно ли съм разбрал .След месец излиза Hector-5M за плажен детектинг . Тъй ще казваме че, кой за каквото да се обади цъкаме му Hector-5M secretemo .

няма нищо общо с другия само по външен вид! работи на по висока честота по друга схема е платката е със позлатени писти 3 слоина! а след време ще сменя и външния му вид макар че няма смисъл то ако бе така всеки да сменя кутия заради една платака че била по различна....................които си купи тои може да казва! иначе темата е ясна провал на всичко БГ... sshy :laugh:
Последна промяна: 20 Сеп 2013 18:26 от Hector metaldetector.
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 18:32 #14255

• Abanasukak
  • Abanasukak's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 118
Hector metaldetector писа:
Abanasukak писа:

няма нищо общо с другия само по външен вид! работи на по висока честота по друга схема е платката е със позлатени писти 3 слоина! а след време ще сменя и външния му вид макар че няма смисъл то ако бе така всеки да сменя кутия заради една платака че била по различна....................които си купи тои може да казва! иначе темата е ясна провал на всичко БГ... sshy :laugh:

На каква честота е детектора ? Как е по друга схема платката като е пак със същите лампички (диоди) ? И наистина ли е със златни писти платката или е рекламен трик ?
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 18:45 #14256

• Hector metaldetector
Abanasukak писа:
Abanasukak писа:

На каква честота е детектора ? Как е по друга схема платката като е пак със същите лампички (диоди) ? И наистина ли е със златни писти платката или е рекламен трик ?

НЯМА РЕКЛАМЕН ТРИК! БАИ ХЕКТОР НЕ ПРИКАЗВА МНОГО ТОИ ДЕИСТВА!!!
ама малко си съмнителен :laugh: Потребител от: преди 22 дни...? B) сега ме оставете на мира след някои ден ще кача и клипове.
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 18:58 #14257

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Антоне! емохристов ако не се лъжа беше готов да пусне детектор за тестове а ти все още не си ЗАЩО??? !!! Да не би да се страхуваш че като пуснеш детектор за тестове няма да ти остане такъв с който да правиш клипове та за това се чудиш все още какво да правиш и кое е по важно ! Детектор за тестове или Детектор за клипове :laugh: :laugh: :laugh:
Последна промяна: 20 Сеп 2013 20:15 от Nesho.
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: emoxristov, elmu007, Fastext

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 19:16 #14258

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Колега интересно ми е да я видя тази трислойна платка с позлатени пътеки. Би ли качил тук някоя снимка да я погледна ,ако искаш си скрий елементите. Просто ми е интересно да я видя. Благодаря

P.P Пратил съм на колеги три детектора за тестове. Колегите ще изкажат мнение . След като се освободят всеки пожелал ще може да тества ако иска и тук на място.Всеки търсач от Ловеч имащ желание да тества уреда нека се свърже с мен.
Последна промяна: 20 Сеп 2013 19:57 от emoxristov.
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho, ConceptionJunction

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 19:52 #14259

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Nesho писа:
Антоне емохристов ако не се лъжа беше готов да пусне детектор за тестове а ти все още не си ЗАЩО??? !!!
Защо ли.... :laugh: :laugh: защото на лъжите краката са къси и с тях трудно се бяга от дебелата сопа ;)
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: emoxristov, Nesho, elmu007

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 20:38 #14260

• Hector metaldetector
Nesho писа:
Антоне! емохристов ако не се лъжа беше готов да пусне детектор за тестове а ти все още не си ЗАЩО??? !!! Да не би да се страхуваш че като пуснеш детектор за тестове няма да ти остане такъв с който да правиш клипове та за това се чудиш все още какво да правиш и кое е по важно ! Детектор за тестове или Детектор за клипове :laugh: :laugh: :laugh:

защо ли? защото това нее концерт по желение! в магазина никои не дава без пари ! дори тест не може да се направи в един магазин за детектори mdet това как ти звучи ?

аз бях на събора всеки които е желал доиде и я видя как работи не се крия под различни аватари и прочие... затова много ме мразят но има и хора които ме уважават като Kellyco Metal Detectors и др.. например . те тестваха моят уред и имахме разговори на 4 очи

secretemo така че не прекаляваите с вашите шегички ;)
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 20:57 #14261

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Nesho писа:

защо ли? защото това нее концерт по желение! в магазина никои не дава без пари ! дори тест не може да се направи в един магазин за детектори mdet това как ти звучи ?

На ми звучи убедително! Може би защото двапъти съм си купувал детектор от магазин и двапъти без да съм искал са ми предлагали да тествам апарата преди да го купя. Да не говорим че в магазините принципно се продават марки детектори които са се доказали в световен мащаб а твоя нее и тепърва трябва да се доказва. А иначе аз започвам май да те разбирам. Защо ти е да се занимаваш с малки рибки които трудно се закачат след като има и големи рибоци които да кълват на твоята въдица.
Последна промяна: 20 Сеп 2013 21:36 от Nesho.
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 20 Сеп 2013 21:00 #14262

• Hector metaldetector
Nesho писа:
Nesho писа:

На ми звучи убедително! Може би защото двапъти съм си купувал детектор от магазин и двапъти без да съм искал са ми предлагали да тествам апарата преди да го купя. А иначе аз започвам май да те разбирам. Защо ти е да се занимаваш с малки рибки които трудно се закачат след като има и големи рибоци които да калват на твоята въдица.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ..........ОПРЕДЕЛЕНО МЕ РАЗБРА ! ;) а именно!
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 21 Сеп 2013 06:25 #14263

• SP_Detectors
  • SP_Detectors's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 133
дори тест не може да се направи в един магазин за детектори mdet това как ти звучи ?

Къде това ,може би само в твоя магазин не се тества?:) В "другия свят" всичко се тества,даже дават под наем,и ако не ти хареса го връщаш и ти връщат парите. sshy
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 21 Сеп 2013 08:07 #14264

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
На тоя Хиектор май извънземните му казват кво да прай .

И тая футуристична технология с лампичките дето не трябва да светят тва си е 100% извънземна намеса .
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 21 Сеп 2013 08:32 #14265

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 168
Тази сонда ли ще използваш и какво по различно от другия има ,че и за другия не намирам никакви характеристики?
Темата е заключена.

Нов модел металдетектор.-Hector-GOLD 21 Сеп 2013 09:21 #14266

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
но има и хора които ме уважават като Kellyco Metal Detectors и др.. например . те тестваха моят уред и имахме разговори на 4 очи

къде можем да прочетем мнението на хората от келико относно машината
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: emoxristov, sdsds
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат