Съобщение във връзка с репортаж на Би Ти Ви, излъчен на 26.11.2013 г.

on Posted in Новини и събития. Посещения: 1535

На 26.11.2013 г. в сутрешния блок на телевизия Би Ти Ви се излъчи един манипулиран репортаж с тенденциозни въпроси, написани от журналистката Мария Цънцарова под диктовката на няколко  милиционери и прокурори. Явно, това не беше достатъчно, че се наложи  въпросната журналистка да ореже наполовина изреченията на дадените отговори. Очевадно е, че репортъжът е поръчков. Ясно е и от кого. Въпросът е – защо?!

 Защо трябва някой да спира промените в закона за културното наследство в този момент?!  Чии печеливш бизнес ще бъде засегнат, ако се направят демократичните промени в този закон?!  Кой се притеснява от приемането на един закон, в който да бъдат заложени директивите на Европейския съюз в областта на културата?!  И докога ще търпи обществото няколко прокурори и милиционери от позата на държавни служители, симулирайки, че се борят за запазване на културното наследство, да манипулират и дезинформират с помощта на платени журналисти с цел  да прикриват истинските престъпници, включая себе си?! Не стига тази манипулация, но и натрапват на обществото, че е съвсем нормално всички закони в България да са направени под милиционерски натиск.

За щастие не може да се върне времето от Желязната завеса при цялата дезинформация на определени купени медии и престъпни кръгове, облечени в държавна власт. За щастие обществото вече има възможност да се информира от различни източници в интернет пространството, а не само от платените писачи на хранилка. За щастие днес вече може да бъде чут гласът на всеки от нас, всеки може да даде мнение и да сподели информация.
 

 

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898