Покана за Третия крайморски събор по металдетектинг 5-7 септември 2014 г. в кв. Крайморие, Бургас

Posted in Новини и събития

Клуб по металдетектинг – гр. Бургас и Българска национална федерация по металдтектинг имат удоволствието да Ви поканят да участвате в Третия крайморски събор по металдетектинг –Крайморие 2014.

Българският национален събор по металдетектинг – най-мащабният международен форум в Източна Европа

Posted in Новини и събития

Българският национален събор по металдетектинг – най-мащабният международен форум в Източна Европа

Водещи световни марки в областта на металдетекторната техника и любители на хобито си дадоха среща в България
 
Шести национален събор по металдетектинг, организиран от Българска национална федерация по металдетектинг,  се проведе в България от 16 до 18 май, в село Сливек, в близост до град Ловеч. Съборът се утвърди като най-представителния форум на металдетектористите, производителите и търговците на металдетектори в Източна Европа. Участие взеха над 450 любители на хобито. Наред с българските производители, търговци и участници, във форума тази година се включиха и представители от Турция, Гърция, Ирландия, Русия и Украйна. 

Покана за Шестия национален събор по металдетектинг 16-18 май 2014 г.

Posted in Новини и събития

DSC099805 2014 03 10Покана за Шестия национален събор по металдетектинг - 16-18 май 2014 г.
 
Българска национална федерация по металдтектинг има удоволствието да Ви покани да участвате на Шестия национален събор по металдетектинг - 2014 г.
Съборът на БНФМ  е най-големия форум за хобито металдетектинг в България. Той дава възможност за пряка връзка с българските потребители на металдетекторна техника и аксесоари, както и с гости от други страни.
Място на събитието: с. Сливек, Ловешка област, Учебен център на Националния статистически институт в България.
Резервации за нощувки: тел. 069149910 . Цената за двойна стая – 30 лв.

Съобщение във връзка с интервю с Ангел Папалезов във в."Дума" на 22.02.2014 г.

Posted in Новини и събития

Във връзка с интервюто във вестник „Дума” от 22.02.2014 г. с Ангел Папалезов , в което същият твърди цит.” Медийната кампания и "просветителското дело", които водят бившата федерация по металдетектинг и още едно подобно дружество, подвеждат хората по места, като им казват, че, ставайки член на тяхната федерация, те придобиват право да извършват археологическо търсене на антични предмети. ….. Точно така.  Изведнъж тези хора се оказват измамени от тази федерацията, тя им е обещала дори адвокатска защита. Която естествено не се появява, защото във федерацията много добре знаят, че това е забранено от закона, който предвижда строг и дори рестриктивен режим спрямо археологическото наследство.”Българска национална федерация пометалдетектинг /БНФМ/  заявява, че ако Папалезов е имал предвид Българска национална федерация по металдетектинг, публикуваната информацията е изключително подвеждаща, долна лъжа и манипулация. 

Прокурор Соларов „забравил” да декларира 167 318 лв.

Posted in Новини и събития

Маститият прокурор Николай Соларов „забравил” да декларира  по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси обезпечение в полза на търговско дружество (продавач) – законна ипотека върху закупен апартамент 122,75 кв. м и три паркоместа с обща площ 55,98 кв. м в София, показва справка в сайта на Сметната палата. Соларов пропуснал да декларира 167 318 лв. за обезпечаване неизплатена част от продажната цена на ипотекираните имоти, дължими след протокол обр. 15.

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898