Испанската федерация по металдетектинг и БНФМ сключиха споразумение за сътрудничество

Posted in Новини и събития

FEDD

На 22 май 2013 г. Българска национална федерация по металдетектинг и Испанската федерация по металдетектинг сключиха двустранно споразумение за сътрудничество. Това споразумение е в резултат на срещата между двете страни през месец април 2013 г. в гр. Хуелва, Испания, където БНФМ бе наградена за най-добра организация по металдетектинг в Европа през 2012 г. от списание D&M.

СТАРТИРА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА В ПОДКРЕПА НА ИСКАНИЯТА ЗА НОВ ЗАКОН ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

Posted in Новини и събития

НА 15 АПРИЛ 2013 Г. СТАРТИРА ПОДПИСКАТА - НАЦИОНАЛНА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА В ПОДКРЕПА НА ИСКАНИЯТА ЗА НОВ ЗАКОН ЗА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО

БНФМ бе обявена за най-добра федерация по металдетектинг за 2012 г. в ЕС

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдетектинг (БНФМ) бе обявена за „Най-добра федерация по металдетектинг за 2012 г.” от испанското списание D&M magazine. Престижното списание дава ежегодни награди за особен принос в областите археология, нумизматика, история, научни изследвания и организации в Европейския съюз. Поредното международно признание се присъжда за работата, постиженията и усилията на организацията за  популяризиране на металдетектинга, защита на законните права и интереси на членовете и отстояване на правото да практикуват свободно любимото си хоби.

ПОКАНА ЗА ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 24-26 МАЙ 2013 г. С. СЛИВЕК, ЛОВЕШКА ОБЛАСТ

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдтектинг има удоволствието да Ви покани да участвате на Петия национален събор по металдетектинг

БНФМ - НА СТРАНИЦИТЕ НА ИСПАНСКО СПИСАНИЕ ЗА МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдетектинг е отразена с обширна статия и снимки в първи брой на страниците испанското електронно списание за металдетектинг, издавано от Испанската федерация по спортен детектинг /Federación Española de Detección Deportiva (FEDD)/.

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898