Подновяване на членството за 2013 г.

Posted in Новини и събития

Членовете на БНФМ могат да подновят своето членство за 2013 година, заплащайки годишния членски внос от 20 лева.

За членове с членските карти със снимка от 2012 г. не е необходимо да пишат ново заявление, а единствено да се обадят на тел. 0898 584 502 и да съобщят номера на своята членска карта. Новият стикер за членство 2013 ще бъде изпратен чрез куриер по Еконт срещу наложен платеж от 20 лева - стойността на членския внос за 2013 г.

За кандидат-членове, които нямат членска карта със снимка е необходимо да попълнят заявление за членство zajavlenie_za_chlenstvo_BNFM-20111120.doc и заедно със своя снимка да ги изпратят на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: Ловеч, ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 2 или на адрес Ловеч Офис на Еконт - Пазара получател Илия Константинов Илиев, тел. 0898 584 502. Своята членска карта ще получат чрез куриер по Еконт срещу наложен платеж от 20 лева - стойността на членския внос за 2013 г.

 

Общо отчетно-изборно събрание

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдетектинг кани всички настоящи членове на Сдружението да вземат участие в Общото отчетно-изборно събрание за 2012 г.

Английският модел - най-успешният проект в света.....

Posted in Новини и събития

Английският модел - най-успешният проект в света, съсредоточен върху намирането на артефакти от хора, упражняващи хобито металдетектинг

Металдетектингът в България – предизвикателство за търсачите, които никога не се отказват от мечтите

Posted in Новини и събития

Металдетектингът в България – предизвикателство за търсачите,които никога не се отказват от мечтите

Светлана Петрова, журналист

Почти във всеки човек живее стремежът да бъде откривател. Търсачите на нови земи, стари светове и съкровища не са само романтичен спомен от миналото. Поривът към непознатото, скритото е нужен на човечеството. Това е вълнуващо пътешествие във времето, завръщане към корените, към магическото усещане за принадлежност към други светове, стремеж да опознаеш света, да го обхванеш и обясниш – поривът към самопознание.

Металдетектингът е източник на ценна информация. Любителите на това вълнуващо хоби в България са хора на различна възраст и с разнообразен социален статус. Във всеки от тях живее духът на откривателя, жаден за приключения. В България обаче това се оказва едно тежко предизвикателство. Но търсачите никога няма да се откажат от мечтите си... И така започва приключението...

Регионален събор в Бургас на 6 - 9 септември 2012 г.

Posted in Новини и събития

От 6 до 9 септември 2012 година на територията на къмпинг "Крайморие" в квартал Крайморие гр. Бургас ще се проведе регионален събор по металдетектинг. Събитието се организира от Клуб по металдетектинг - Бургас и Българска национална федерация по металдетектинг. Организаторите канят всички почитатели на хобито от цялата страна.

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898