Заявление за членство и как да стана член на БНФМ

Posted in Новини и събития

Заявката може да се изпраща и по имейл като попълните заявлението за членство и изпратите копие от личната карта като прикачен файл към имейла на БНФМ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО Изтегли заявление за членство оттук zajavlenie_za_chlenstvo_BNFM-20111120.doc

Закона за културното наследство превърна търсачеството в деяние съизмеримо с обир на банка

Posted in Новини и събития

Новият закон превърна колекционирането на антични предмети в опасно, равностойно на криминално занимание. Търсачеството - в деяние съизмеримо с обир на банка и умишлено убийство.

Това озлоби хората, които едва ли ще престанат да се занимават с тая страст и ще ги накара да измислят всевъзможни чалъми и способи да заобикалят закона.

За закона, Федерацията, форума и търсачите...

Posted in Новини и събития

Мнението е лично, не ангажирам никого, но се надявам да предизвикам дискусия.

ЗА ЗАКОНА: Остарял е с двайсет години. 90 процента от териториите, които в закона наричат "археологичски обект", са претърсени в повърхностния им слой отдавна от търсачи. Предишният закон, който обслужваше същите лобита, които обслужва и сега, позволяваше това да се случва безнаказано. Новият закон удря пряко редовия търсач, от който вече няма какво да се вземе, и отново дава възможност на същото лоби и сателитите му да ограбят още веднъж България.

Новите варвари на Империята

Posted in Новини и събития

Те са престъпниците, те са виновните. На тях държавата дължи всичките си нещастия през последните години. Техните „престъпления“ са всеки ден в новините и попълват скучните страници на многотиражните вестници. За тях винаги има отделено време в прайм тайма на всички телевизии. За тях постоянно трябва да се говори защото са по „опасни“ от наркодилърите, които убиват нашите деца, за които всички полицаи знаят и всички ги познават и по лица и по имена, но никой не арестуват. По “опасни” са от убийците които се разхождат безнаказани по улиците на България, защото имат пари или връзки или просто защото са известни и продължават да убиват. По “опасни” са и от педофилите – полицаи, които блудстват с непълнолетни момичета и се изявяват като кинорежисьори от рода на Роман Полански. Дори са по–опасни и от тези които окрадоха милиардите левове от джоба на българите и оставиха милиони българи да живеят в мизерия и нищета. Ако някога сте се чудили кой е виновника за вашите нещастия, то според медиите това може да са и те.

Състоя се първото заседание на Общото събрание на БНФМ

Posted in Новини и събития

BNMDF logo i01На 23.01.2010, в залата на драматичния театър на гр. Ловеч, се състоя първото заседание на Общото събрание на Българска национална федерация по металдетектинг.

Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, на заседанието успяха да присъстват повече от 100 търсачи от цяла България.

Заседанието бе открито от председателя на федерацията (г-н Илия Илиев) и бе проведено според предварително обявения дневен ред.

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898