БНФМ е вписана в регистъра на Министерство на правосъдието

Posted in Новини и събития

На 13.03.2010, Българска Национална Федерация по Металдетектинг бе официално вписана от Министерство на правосъдието в централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност.

Заявление за членство и как да стана член на БНФМ

Posted in Новини и събития

Заявката може да се изпраща и по имейл като попълните заявлението за членство и изпратите копие от личната карта като прикачен файл към имейла на БНФМ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО Изтегли заявление за членство оттук zajavlenie_za_chlenstvo_BNFM-20111120.doc

Закона за културното наследство превърна търсачеството в деяние съизмеримо с обир на банка

Posted in Новини и събития

Новият закон превърна колекционирането на антични предмети в опасно, равностойно на криминално занимание. Търсачеството - в деяние съизмеримо с обир на банка и умишлено убийство.

Това озлоби хората, които едва ли ще престанат да се занимават с тая страст и ще ги накара да измислят всевъзможни чалъми и способи да заобикалят закона.

За закона, Федерацията, форума и търсачите...

Posted in Новини и събития

Мнението е лично, не ангажирам никого, но се надявам да предизвикам дискусия.

ЗА ЗАКОНА: Остарял е с двайсет години. 90 процента от териториите, които в закона наричат "археологичски обект", са претърсени в повърхностния им слой отдавна от търсачи. Предишният закон, който обслужваше същите лобита, които обслужва и сега, позволяваше това да се случва безнаказано. Новият закон удря пряко редовия търсач, от който вече няма какво да се вземе, и отново дава възможност на същото лоби и сателитите му да ограбят още веднъж България.

Новите варвари на Империята

Posted in Новини и събития

Те са престъпниците, те са виновните. На тях държавата дължи всичките си нещастия през последните години. Техните „престъпления“ са всеки ден в новините и попълват скучните страници на многотиражните вестници. За тях винаги има отделено време в прайм тайма на всички телевизии. За тях постоянно трябва да се говори защото са по „опасни“ от наркодилърите, които убиват нашите деца, за които всички полицаи знаят и всички ги познават и по лица и по имена, но никой не арестуват. По “опасни” са от убийците които се разхождат безнаказани по улиците на България, защото имат пари или връзки или просто защото са известни и продължават да убиват. По “опасни” са и от педофилите – полицаи, които блудстват с непълнолетни момичета и се изявяват като кинорежисьори от рода на Роман Полански. Дори са по–опасни и от тези които окрадоха милиардите левове от джоба на българите и оставиха милиони българи да живеят в мизерия и нищета. Ако някога сте се чудили кой е виновника за вашите нещастия, то според медиите това може да са и те.

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898