Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Пловдив
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 23 Фев 2015 19:46 #28193

• Stagecoach
  • Stagecoach's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 31
Тъй КАТО И НИЕ СМЕ засегнати От полицейщината И потъпкването на правото НИ Свободно Да практикуваме хобито
Последна промяна: 23 Фев 2015 19:47 от Stagecoach.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, hektor, skita6t, nasko75, valchan_gb, mitko, Nesho

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 23 Фев 2015 20:09 #28196

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3851
vanbg писа:
vanbg писа:
Аз съм ЗА. flag

Аз съм ЗА клуб в Пловдив а не за избор на определени лица за ръководители и тн. без да ги познавам . Имам наблюдение от форума само за Ловешката група че са печени. flag

И не е нужно да си избирате определени лица за ръководители , след време те сами ще се изберат , според това кой каво прави за клуба , но от сърце и душа . Успех , в начинанието .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, valchan_gb, mitko, Nesho, Fastext

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 24 Фев 2015 03:45 #28200

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Nesho писа:
fastext писа:
Предлагам Нешо за председател. thanks
Обича хобито от сърце,запознат е и ги разбира работите. thanks
Младо момче е и тепърва ще се развива. thanks

Аз съм против. angry
Ти пък...
Поне да беше казал що си потив.
Тя, работата понякога е: няма не искам, няма недей.
При тая активност от твоя страна във форума, всички сме с впечатлението, че си емоционално ангажиран с проблемите на търсачите и сега изведнъж - не ща.
Що така?
Хубаво е да има клуб в Пловдив и е нормално колегите, които редовно четат форума на БНФМ да подкарат работата, защото са най-запознати.
Последна промяна: 24 Фев 2015 03:48 от Джони.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, mitko, Fastext

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 24 Фев 2015 14:32 #28221

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Джони писа:
Nesho писа:
fastext писа:

Аз съм против. angry
Ти пък...
При тая активност от твоя страна във форума, всички сме с впечатлението, че си емоционално ангажиран с проблемите на търсачите и сега изведнъж - не ща.
Що така?
Хубаво е да има клуб в Пловдив и е нормално колегите, които редовно четат форума на БНФМ да подкарат работата, защото са най-запознати.

Против съм защото не съм правилния човек за тази работа. Никой не ме познава както и аз не познавам почти никой в моя район. Познавам всичко на всичко 7-8 търсача от които 5 са в селото което живея а другите двама един от Хисаря и един от Карлово. От Пловдив и блиските населени места около него не познавам абсолютно никой като изключим Евгени но с него сме се виждали един или два пъти. Другата основателна причина поради която съм против е че немога да бъда постоянен в начинанието с което трябва да се захвана. Ходя да поработвам в Англия чат пат за по няколко месеца и ако има повече работа оставам там за по дълъг период от време. Последния път се задържах там 2 години и малко без да се прибирам.

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 24 Фев 2015 15:14 #28222

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Nesho писа:
Джони писа:
Nesho писа:
fastext писа:

Аз съм против. angry
Ти пък...
Що така?

Против съм защото не съм правилния човек за тази работа. Никой не ме познава както и аз не познавам почти никой в моя район. Познавам всичко на всичко 7-8 търсача от които 5 са в селото което живея а другите двама един от Хисаря и един от Карлово. От Пловдив и блиските населени места около него не познавам абсолютно никой като изключим Евгени но с него сме се виждали един или два пъти. Другата основателна причина поради която съм против е че немога да бъда постоянен в начинанието с което трябва да се захвана. Ходя да поработвам в Англия чат пат за по няколко месеца и ако има повече работа оставам там за по дълъг период от време. Последния път се задържах там 2 години и малко без да се прибирам.
Все повече се убеждавам че си идеалният човек за тази работа. Много е добре даже че не познаваш много търсачи,а и това си идва с времето.А щом познаваш Евгени,повече и не ти трябва,познаваш най качествения търсач в Пловдив. yes
Това с Ангията....като те гледам май си я приключил,сега само причини си намираш да отървеш славата. flag
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Последна промяна: 24 Фев 2015 15:16 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 24 Фев 2015 15:59 #28230

• Stagecoach
  • Stagecoach's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 31
"Металдетектинг. Едно очарователно хоби, което се практикува от хора в различни възрасти и социални среди. То е не само средство за отдих и почивка сред природата, далеч от шума и мръсотията на големия град. То е не само задоволяване на съвсем естествената нужда на човек за откривателство на непознатото, за търсене на стари и нови светове – и като материя, и като дух. Металдетектингът е източник на ценна информация, която е от огромно значение за допълване празнините от знанието за миналото на света и в частност на държавата ни." flag detecting
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, mitko, Nesho, atina, Fastext, miro1113

да направим клуб по металдетектинг в гр.пловдив 08 Апр 2015 18:03 #30262

• Америката
  • Америката's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 24
МОЖЕ И ИЛИЯ КИРЙАКОВ (киряка от с.Марково).ръководство го познава.човека е наясно с нештата.
Последна промяна: 08 Апр 2015 18:03 от Америката.
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат