Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Начините да практикуваме хобито си

Начините да практикуваме хобито си 05 Сеп 2014 20:44 #23368

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
fastext писа:
Нешо Нешо,определено имаш нужда от психотерапевт ,че да ти намести малко комплексите мой човек,спри се с тия безмислени дълги постове и обяснения защото няма смисъл не виждаш ли.В момента само приритваме агонизиращо.Каквото и да се предприеме и опита всичко ще се провали защото нашето мислене и манталитет още не е дорасъл за такива промени.Докато не измрат нашите дядовци,родители и самите ние тази държава няма да се оправи.Надежда за промяна може да има само от нашите деца които не са израснали в това отровно време,тяхното съзнание няма да е отровено и промито,а чисто и неопетнено.Погледни назад историята,уж я търсиш но не се учиш от нея,тя го доказва.

fastext здравей бе. Къде се изгуби? :cheer: Не си писъл от доста време и за да не те уплаша и да избягаш пак няма да бъда много остър в отговора си. :cheer: Фастехчо!!! Много отчаяно ми звучиш бе мой човек защо така. Идеми да си сложа въжето само като те слушам. :laugh: Къде се изгуби ентусиазма ти ? Много бързо се предаде нещо. :dry:
fastext не е така както казваш мой човек. Защо трябва да чакаме децата ни сами да променят бъдещето си неможе ли ние да им усигурим по добрите условия и въобще какъв пример бихме им дали с бездействието и отчаянието си. А тва за промитите мозъци си във голяма заблуда. В момента интернет и телевизията промиват мозъците на децата много повече от преди да ги има. Незнам за каква чистота и неопетненост говориш с тоя свободен достъп на информация още в ранна детска възраст. Преди кумирите на децата са били Ботев и Левски сега са Азис и Робокоб.
Последна промяна: 05 Сеп 2014 20:44 от Nesho.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Начините да практикуваме хобито си 05 Сеп 2014 21:05 #23369

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Nesho писа:
fastext писа:
Нешо Нешо,определено имаш нужда от психотерапевт ,че да ти намести малко комплексите мой човек,спри се с тия безмислени дълги постове и обяснения защото няма смисъл не виждаш ли.В момента само приритваме агонизиращо.Каквото и да се предприеме и опита всичко ще се провали защото нашето мислене и манталитет още не е дорасъл за такива промени.Докато не измрат нашите дядовци,родители и самите ние тази държава няма да се оправи.Надежда за промяна може да има само от нашите деца които не са израснали в това отровно време,тяхното съзнание няма да е отровено и промито,а чисто и неопетнено.Погледни назад историята,уж я търсиш но не се учиш от нея,тя го доказва.

fastext здравей бе. Къде се изгуби? :cheer: Не си писъл от доста време и за да не те уплаша и да избягаш пак няма да бъда много остър в отговора си. :cheer: Фастехчо!!! Много отчаяно ми звучиш бе мой човек защо така. Идеми да си сложа въжето само като те слушам. :laugh: Къде се изгуби ентусиазма ти ? Много бързо се предаде нещо. :dry:
fastext не е така както казваш мой човек. Защо трябва да чакаме децата ни сами да променят бъдещето си неможе ли ние да им усигурим по добрите условия и въобще какъв пример бихме им дали с бездействието и отчаянието си. А тва за промитите мозъци си във голяма заблуда. В момента интернет и телевизията промиват мозъците на децата много повече от преди да ги има. Незнам за каква чистота и неопетненост говориш с тоя свободен достъп на информация още в ранна детска възраст. Преди кумирите на децата са били Ботев и Левски сега са Азис и Робокоб.
Ами ако прайш галоши и не ги възпитаваш,ко очакваш да стане от тях.Всичко е до контрола.Абе тебе да не те е страх в нивата да не те опънат нейде че 20-40 човека да водиш за кураж :cheer: :laugh: :laugh:
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Начините да практикуваме хобито си 05 Сеп 2014 21:14 #23370

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
fastext писа:
Nesho писа:
fastext писа:

Ами ако прайш галоши и не ги възпитаваш,ко очакваш да стане от тях.Всичко е до контрола.Абе тебе да не те е страх в нивата да не те опънат нейде че 20-40 човека да водиш за кураж :cheer: :laugh: :laugh:

Що ти по спокоен ли си като ходш сам . Верно то така някой може да те опъне и никой да не разбере. :P :laugh: :laugh: :laugh:
Последна промяна: 05 Сеп 2014 21:14 от Nesho.

Начините да практикуваме хобито си 05 Сеп 2014 21:40 #23371

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
yon писа:
Трудна задача.То и сега в малките градове и дори села си има групички от търсачи,които в по голямата си част не са членове на федерацията,като всички знаят за съществуването и.За да се оформи клуб на БНФМ,трябва да се привлекат с нещо,което да е реално,и всеки да осъзнае е че с негова помощ нещата ще се променят.КАКВО ДА Е ТОВА НЕЩО.

yon не е нужно да се привличат хората като им се доказва нещо. Ето аз например ако знам че в най-близкия до мене малък град има клуб и този клуб всяка седмица прави организирани излети някаде чисто и просто от любопитсво бих отишъл да видя за какво става на въпрос. Същото важи и за колегите с които излизам независимо че нито един не е член на федерацията. Ако се чака на мен или на някой от колегите с които ходя да търкам да основе клуб може би такъв клуб никога не би се реализирал. Но ако го има вече както и ежеседмични излети и мероприятия всеки би отишъл и полюбопитсвал.
Последна промяна: 05 Сеп 2014 21:48 от Nesho.

Начините да практикуваме хобито си 06 Сеп 2014 06:42 #23373

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
Nesho писа:
yon писа:
Трудна задача.То и сега в малките градове и дори села си има групички от търсачи,които в по голямата си част не са членове на федерацията,като всички знаят за съществуването и.За да се оформи клуб на БНФМ,трябва да се привлекат с нещо,което да е реално,и всеки да осъзнае е че с негова помощ нещата ще се променят.КАКВО ДА Е ТОВА НЕЩО.

yon не е нужно да се привличат хората като им се доказва нещо. Ето аз например ако знам че в най-близкия до мене малък град има клуб и този клуб всяка седмица прави организирани излети някаде чисто и просто от любопитсво бих отишъл да видя за какво става на въпрос. Същото важи и за колегите с които излизам независимо че нито един не е член на федерацията. Ако се чака на мен или на някой от колегите с които ходя да търкам да основе клуб може би такъв клуб никога не би се реализирал. Но ако го има вече както и ежеседмични излети и мероприятия всеки би отишъл и полюбопитсвал.
ами то всеки чака наготово
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Начините да практикуваме хобито си 06 Сеп 2014 07:18 #23374

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
skita6t писа:
ами то всеки чака наготово

skita6t така е всеки чака на готово най малкото защото е по лестно. Но имам един въпрос. Имали статистика от срещата на БНФМ с Англйската (на която среща един от съветитите които се дават на ръководството е да се основават клубове на което отговора беше че сме в процес на основаването им) с колко наброй са се увеличили клубовете в България от тогава досега и как БНФМ е в процес на основаването им след като след твоите няколко поста/отговори към мен разбирам че федерацията за момента е на принципа да чака някой ентусиаст да се трогне и да реши да основе клуб. Та в този ред на мисли това което казваш не важи само за нас редовите търсачи май.
Последна промяна: 06 Сеп 2014 07:21 от Nesho.

Начините да практикуваме хобито си 06 Сеп 2014 07:52 #23375

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
говорено е с колеги по места но никои не иска да поеме инициатива да организира такъв клуб било от страх било от това ,че трябва да отделя време.Иначе си напълно прав че трябва да има клубове ръководството също мисли по въпроса
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Начините да практикуваме хобито си 07 Сеп 2014 15:31 #23398

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Nesho писа:
yon писа:

Ми на кой да чака бе Нешо само на мен и на Ради ли да ви основем клубовете , нормално е да няма клубове като няма хора които да се отдадът и да свършат нещата без облаги а само и единствено заради хобито . Така като гледам ако искаш мога да се грабна от Бургас да дойда да ви основа клуб и да пътувам всяка седмица да ви правя излети , би било хубаво ще сменя малко раьона ама на нагорно ще ми дойде с разходите пък си имам и достатъчно сплотен и хубав клуб на който да объръщам внимание , бъди сигурен че за нещатата с излетите и сбирките за които говориш в Бургас и Видин се случват . Вместо да влагаш толкова виртуална енергия , вземи насочи енергията си в направата на клуб в твоя раьон бъди един обединител на колегите там , покажи на другите населени места покрай теб че не е страшно пък аз с каквото мога ще помагам , ако не друго посоката ми е ясна .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Nesho

Начините да практикуваме хобито си 07 Сеп 2014 15:41 #23399

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
skita6t писа:
говорено е с колеги по места но никои не иска да поеме инициатива да организира такъв клуб било от страх било от това ,че трябва да отделя време.Иначе си напълно прав че трябва да има клубове ръководството също мисли по въпроса
Ми Ради естествено че ги е страх то ако не ги беше страх нямаше да сме в това положение ,идей има много ама няма кой да ги свърши , по лесно е на компютъра само да се вайкаме и събота и неделя безгрижно да си търкаме по горите , що да си губим времето с някакви празни работи . Много клубове да има и аз съм с две ръце за това ама дайте да намерим 50 човека , които през почивните си дни да се отдадът изцяло на това да въртят телефони да организират колеги да пътуват по 100-150 км да опрганизират излети и мини събори . През седмицата да правят сбирки в някое кафе заведение да им говорят да вървят пред другите да им дават кураж . Нешо хайде намери от тези 50 двама такива и после давай акъли за клубове и че ръководството не сондира и не прави нищо .
Последна промяна: 07 Сеп 2014 15:46 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Nesho

Начините да практикуваме хобито си 07 Сеп 2014 18:36 #23407

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Иване напълно си прав за всичко което казваш съгласен съм със всичко но не съм аз човека за тази работа в моя район защото съм с малко по особенни разбирания за металдетектинга и за това как трябва да се случвчат нещата и ще се изпокарам с хората. Аз обединителна фигура и покровител на заклети дългогодишни чисти иманяри немога да стана и да бъда,
най- малкото защото не съм като тях. В селото в което живея събота или неделя ходя да търкам с едни пет човека и тва са всичко на всичко хората които познавам в моя район. Напоследък дори започнах да ходя все по рядко и по рядко с тях защото не ми се занимава с дребни душици които се карат за 20 лева и ходят системно там където не трябва. В Хисаря градът най блиско до мен не познавам никой или почти никой. Всъщтност познавам едно момче от Хисаря член на федерацията на което бих предложил да основе клуб и аз да му помагам а и е много подходящ заради свободното време което има но той пък замина наскоро за Германия. :dry:
Отворих темата защото исках да се обсъдят принципно нещата и начина по който смятам че основно трябва да практикуваме хобито и начина по който да се привличат хората към федерацията . От тези 5 човека с които ходя да търкам не съм в състояние да накарам който и да е било да стане член на федерацията колкото и да опитвам( само едно момче съм навил и в най-скоро враме ще го направя член но е съгласен предполагам само защото му подарих старата си машина Маска 3ка без да търся нищо в замяна другите са пълни катили) но като им кажа че някъде има събор немогат да спят чак от мерак. Та за тва отворих темата защото смятам че основния начин да се привлекат повече хора във федерацията е чрез повече на брой организирани събития в България а не две три годишно и основния начин тва да се реализира е чрез повече клубове в България.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, djendaka, yon

Начините да практикуваме хобито си 07 Сеп 2014 19:07 #23408

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Иване напълно си прав за всичко което казваш съгласен съм със всичко но не съм аз човека за тази работа в моя район защото съм с малко по особенни разбирания за металдетектинга и за това как трябва да се случвчат нещата и ще се изпокарам с хората. Аз обединителна фигура и покровител на заклети дългогодишни чисти иманяри немога да стана и да бъда,
най- малкото защото не съм като тях. В селото в което живея събота или неделя ходя да търкам с едни пет човека и тва са всичко на всичко хората които познавам в моя район. Напоследък дори започнах да ходя все по рядко и по рядко с тях защото не ми се занимава с дребни душици които се карат за 20 лева и ходят системно там където не трябва. В Хисаря градът най блиско до мен не познавам никой или почти никой. Всъщтност познавам едно момче от Хисаря член на федерацията на което бих предложил да основе клуб и аз да му помагам а и е много подходящ заради свободното време което има но той пък замина наскоро за Германия. :dry:
Отворих темата защото исках да се обсъдят принципно нещата и начина по който смятам че основно трябва да практикуваме хобито и начина по който да се привличат хората към федерацията . От тези 5 човека с които ходя да търкам не съм в състояние да накарам който и да е било да стане член на федерацията колкото и да опитвам( само едно момче съм навил и в най-скоро враме ще го направя член но е съгласен предполагам само защото му подарих старата си машина Маска 3ка без да търся нищо в замяна другите са пълни катили) но като им кажа че някъде има събор немогат да спят чак от мерак. Та за тва отворих темата защото смятам че основния начин да се привлекат повече хора във федерацията е чрез повече на брой организирани събития в България а не две три годишно и основния начин тва да се реализира е чрез повече клубове в България.
на общото събрание ще го мислим пак ,как да стане а дотогава да се стягаме за изборите
Следните потребители изказаха благодарности: bati_jenko, Slavitoooo, djendaka, Nesho
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат