Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ТЕМА: Национален Събор!

Национален Събор! 18 Апр 2016 21:07 #41018

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
FLORE писа:
До няколко дена ще е ясно , дата и мястото на събора.
До края на седмицата ще се знае дата , мястото е Сливек ще има и повече информация относно събора
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, dertlibey, FLORE

Национален Събор! 18 Апр 2016 21:25 #41019

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
djendaka писа:
FLORE писа:
До края на седмицата ще се знае дата , мястото е Сливек ще има и повече информация относно събора
Хубаво е датата да е оповестена най малко месец преди събора,понеже много колеги имат ангажименти и трябва да настройват графиците.
Следните потребители изказаха благодарности: nasko75

Национален Събор! 18 Апр 2016 22:32 #41023

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
yaponetsa писа:
djendaka писа:
FLORE писа:
Хубаво е датата да е оповестена най малко месец преди събора,понеже много колеги имат ангажименти и трябва да настройват графиците.
Ми малко се позабавихме наистина със събора но се събраха много неща на куп , ако трябва да съм по точен за дата ще е първата или втората седмица на юни но нека е сигурно да не говорим на празно , все пак знаете че организирането на национален изисква много работа по организирането му , смятам че до края на седмицата датата ще бъде оповестена .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, свещ.Димитър, FLORE, Djenko

Национален Събор! 19 Апр 2016 21:21 #41035

• свещ.Димитър
  • свещ.Димитър's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 291
"ако трябва да съм по точен за дата ще е първата или втората седмица на юни" Това ще е хубаво ако е в някои от първите две седмици, защото третата имам 3 празника.... :)
Божията благодат,мир и любов да е винаги с всички нас с пожелание за здраве, късмет,успехи,дълголетие и благоданствие! Амин!
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t

Национален Събор! 20 Апр 2016 21:40 #41065

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 941
Третата седмица празнуваме св. Дух, но за първа и втора сме там.

Национален Събор! 22 Апр 2016 00:27 #41092

• Valentinian-2
  • Valentinian-2's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Treasure_hunter
  • Получени благодарности 69
Аман от тоя Сливек значи..... :( Къде пак остана идеята за разнообразно място, всяка година. Не че някой ще ме отрази, но кое му е толкова атрактивното на Сливек че все натам се дърпате?
Do more of what makes you happy!

Национален Събор! 22 Апр 2016 01:09 #41093

• Valentinian-2
  • Valentinian-2's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Treasure_hunter
Колега и на мен мястото ми допада, и ще настоявам да се направи гласуване сред членовете на Федерацията ако трябва кои са: За Узана, и кои ще са За Сливек? Аз смятам, че двете места са абсолютно коренно различни като атмосфера,местоположение, и потенциални възможности за занимяния късаещи Металдетектинга! Който иска да ме критикува, но за мене Узана си е по готиния вариант за национална сбирка 2016!

Национален Събор! 22 Апр 2016 03:39 #41094

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Valentinian-2 писа:
Аман от тоя Сливек значи..... :( Къде пак остана идеята за разнообразно място, всяка година. Не че някой ще ме отрази, но кое му е толкова атрактивното на Сливек че все натам се дърпате?

Колега няма време да се организира събор на друго място в момента единствената опция е Сливек, там нещата са отработени и самата организация ще стане много по бързо и лесно, евентуално за догодина може да се помисли по отрано за друго място.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

Национален Събор! 22 Апр 2016 07:52 #41096

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Valentinian-2 писа:

Ти не можа ли да разбереш , че първо това е национален събор с много хора и много чужденци . Второ освен Илия , Джендов , Ради и още двама трима няма кой да се захване с тязи тежка задача. Всичко останало е само да си клатим ченетата и да си тропаме клавиатурите . Само Илия е от централната част на България , Джендака от Бургас и Ради от Видин няма да се праснат от другите краища на страната , за да ти угаждат . Не вярвам и ти да можеш да свършиш тая работа . Освен това а Узана има много малки хотели и хижи но са разпръснати и няма как всички да са на едно място . В подкрепа на думите ми ситуацията миналата година във Варна .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, nasko75, dertlibey, mitko, FLORE

Национален Събор! 24 Апр 2016 07:29 #41121

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Valentinian-2 писа:
Колега и на мен мястото ми допада, и ще настоявам да се направи гласуване сред членовете на Федерацията ако трябва кои са: За Узана, и кои ще са За Сливек? Аз смятам, че двете места са абсолютно коренно различни като атмосфера,местоположение, и потенциални възможности за занимяния късаещи Металдетектинга! Който иска да ме критикува, но за мене Узана си е по готиния вариант за национална сбирка 2016!

Колега сега имаш уникалната възможност да се докажеш и да помогнеш за организирането на събора.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, mitko, miro1113, Valentinian-2

Национален Събор! 26 Апр 2016 00:33 #41168

• Valentinian-2
  • Valentinian-2's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Treasure_hunter
Еее ся, чак пък толкоз... Благодаря за предоставената възможност, но мисля че е прекалено голяма "лъжица" за моята уста. Както и да е, в крайна сметка където и да сте го решили, там ще да е. Просто изказах мнението си, открито моля да не бъда разбиран погрешно!

Национален Събор! 27 Апр 2016 07:26 #41203

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
Работи се по въпроса "Узана", на първоначален телефонен разговор е договорено спането в хотел/и, в момента се проучва кетъринга...След празниците имаме уговорени срещи със заинтересовани хора и ще има яснота дали ще го бъде там.
Ако с кетъринга нещата не се получат остава вариант спане и храна в хотела.
На първи разговор ни предложиха спане, закуска, обяд и вечеря на пакетна цена от 50лв. ,но трябва да се потвърди (заяви) за какъв брой участващи иде реч.
А много хора ще искат само спане, други може и да спят на палатки (въпреки, че си е студено- 1300м. надморска височина) и става доста сложно...
Натискаме за последната седмица на Май, време няма...
Надяваме се да се получи.
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 27 Апр 2016 07:36 от Radislav.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, kaveiros, miro1113, Valentinian-2

Национален Събор! 27 Апр 2016 23:11 #41250

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Radislav писа:
Работи се по въпроса "Узана", на първоначален телефонен разговор е договорено спането в хотел/и, в момента се проучва кетъринга...След празниците имаме уговорени срещи със заинтересовани хора и ще има яснота дали ще го бъде там.
Ако с кетъринга нещата не се получат остава вариант спане и храна в хотела.
На първи разговор ни предложиха спане, закуска, обяд и вечеря на пакетна цена от 50лв. ,но трябва да се потвърди (заяви) за какъв брой участващи иде реч.
А много хора ще искат само спане, други може и да спят на палатки (въпреки, че си е студено- 1300м. надморска височина) и става доста сложно...
Натискаме за последната седмица на Май, време няма...
Надяваме се да се получи.

Идеята е добра и мястото/Узана / страхотно ,но нали се сещаш че трябва голяма организация за много хора,ще има и гости от чужбина
,пред които не трябва да се излагаме/защото няма да повторят да дойдат /,и ще съберем само негативи като организатори .Отделно ми се струва скъпо 50 лв.-пакет ,хората нямат пари,за две вечери +път и др.Ако се нагърбвате с организацията на такова събитие и се издъниме,ще сме се издънили не само организаторите ,ами цялата федерация.Поздрави това е само мое мнение,не ангажирам никого с него
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Национален Събор! 27 Апр 2016 23:29 #41253

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
50 лева за сън евем ти другото са страшно много пари за 99% от хората .
Евгени мисли !
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Национален Събор! 28 Апр 2016 07:50 #41254

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
50 лева не само спане, a и закуска, обяд и вечеря...
Само спането трябва, да е по-евтино
Добра е офертата, при това на първо говорене
Принципно такива са цените, на добрите хотели, извън сезона, за "онинклузив", без допълнителна уговорка.
30-35-40 лева само спането, за двойна стая, е напълно нормално, за 200-300 човека..
До колкото помня такива бяха цените в Сливек последния път.
Зависи и от хотела разбира се, предполагам да иска 50 лева е хубав..
Последна промяна: 28 Апр 2016 09:09 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Valentinian-2
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат