Ако спазваме етикета, не се казва просто така на непознат, че се е объркал, защото може, да го възприеме, като обида
В случая, би бил извинен единствено, ако си си въобразил наистина и вярваш, че имам някакви специални очаквания, от теб..
Което пък, ако е така, от своя страна, не говори добре, за теб, като ноиматичен потенциал. Можеш, да бъдеш благодарен, единствено на факта, че съм простак, което ми дава способноста, да бъдеш разбран и оценен правилно
Етикета, приятелю, не е това което си мислиш
У махалата може, този който не пие ракия, да се смята, за много възпитан, но извън махалата това не е достатъчно
Смятам, че можеш, да възпиташ децата, да оцеляват в махалата, което е добре, но само в случай, че не се налага, да излизат от махалата!!! Ако имаш някакви по-различни амбиции, за децата, би трябвало, да потърсиш помощ от някой компетентен, с реална преценка, за възпитанието и със значителен опит извън махалата!
Същото важи и за преценката ти, за форума... Мисля, че даваш изключително висока оценка на мнението си, което е неоправдано, от гледна точка на доброто възпитание..
В махалата мнението ти, може и да се цени и да се смята едва ли не, за догма, еталон за добро възпитание, но тук едва ли.. Просто не оставяшц такива впечатления, след себе си, повярвай