Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Предложение за Форума на БНФМ

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 07 Май 2011 22:15 #3608

• pepelanov
  • pepelanov's Avatar
Да де, Джони, ама нали говорим за тези които са интернет потребители, а в глобалната мрежа няма София и Несофия.

Що се отнася за решението дали е взето: надявам се да не го взимаме всички именно защото не трябва да сме стадна формация. Имам леко тоталитарни възгледи когато става въпрос за управление на каквото и да е така че с 2 ръце подкрепям решението на управата!!

Имам алергия към конфликти така че бих си и помислил да те обидя а относно песимизма ми се сетих за: :Песимистът казал - по-лошо не може да стане, а оптимистът отвърнал - моооооже мооооже" :)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 07 Май 2011 22:24 #3611

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
pepelanov написа:
Да де, Джони, ама нали говорим за тези които са интернет потребители, а в глобалната мрежа няма София и Несофия.

Що се отнася за решението дали е взето: надявам се да не го взимаме всички именно защото не трябва да сме стадна формация. Имам леко тоталитарни възгледи когато става въпрос за управление на каквото и да е така че с 2 ръце подкрепям решението на управата!!

Имам алергия към конфликти така че бих си и помислил да те обидя а относно песимизма ми се сетих за: :Песимистът казал - по-лошо не може да стане, а оптимистът отвърнал - моооооже мооооже" :)

Съгласна съм. С последното ме разсмя. :laugh: :laugh: :laugh: Извинявам се за офтопика.
И все пак си мисля, че ръководството/аз също ще се съглася със всяко решение/ ще иска да чуе и какво мислим.
Така че, коментирайте!

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 08 Май 2011 08:42 #3616

• spectra
  • spectra's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 115
тази тема според мен трябва да бьде скрита за вьншни потребители , защото ето какви са последствията - imperio.forumotion.com/t3808-topic

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 08 Май 2011 11:03 #3618

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
spectra написа:
тази тема според мен трябва да бьде скрита за вьншни потребители , защото ето какви са последствията - imperio.forumotion.com/t3808-topic

Последствията колега са едни и същи , както винаги за БНФМ мнение дават хора на първо място НЕ членове на второ
" Анонимни борци за Свобода " ---- така наречените от мен " Форумни Революционери "

Дават пример с колегата pepelanov ( kuroviev ) ами хайде господа разбиратели застанете като него с името и личността си да ви видим кои сте - обаче май - шубето ви гони !
Досещам се и защо не искате да станете членове на БНФМ - знам че никога няма да станете защото всички ще научим имената ви - от там на сетне за какво се борите !
Последна промяна: 08 Май 2011 12:41 от Slavitoooo.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 08 Май 2011 13:36 #3622

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
spectra написа:

Нямам нерви да го чета всичкото, за да не започвам пак с ферманите. Но ми стана тъжно.
До вчера плюеха само мене, сега нареждат един куп колеги.
И аз искам да има затворен сектор, както искам да има и отворен. Защото тия няколко човека, които плюят федерацията не са всички търсачи в България.
И най-гадно ми става не за друго, ами затва, че докато ние си вадим един друг очите, ония отгоре ни вземат мярката.
Българина не може да надскочи себе си, каквито и хоризонти да му показваш. Ей затва ша си останем такива малки хорица, и ша ни бъде много трудно да се преборим с каквото и да е.
Все се опитвам да давам кураж и на себе си и на вас, къде с песнички, къде с някоя добра дума, ама от време на време ми иде да се махна. И не знам дали няма е по-добре.
Ама пусто, каузата се оказа по-свидна от нервите, които троша.
Съжалявам за откровението.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 09 Май 2011 09:27 #3639

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Да Слави май си прав!Много е лошо да се срамуваш от името си,то затова ще сме по малко в този форум.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 09 Май 2011 22:34 #3643

• zolak
  • zolak's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 233
Аз не се срамувам от името си!!Тук съм дори и с личния си телефон.

Да аз също искам този форум да е отворен,и в същото време от многото необосновани нападки-не искам.Бих искала този форум да се запълни само от знаещи и нормални хора.Стоящи па макар и зад своя ник ,НО без обиди,със своята еродираност,име,позиция.Да може да каже-"Аз сгреших" ,но без дразги.
Да има секция за не-членове,където всеки срещу елементарна регистрация да намери отговор на своите въпроси.
И за да не се спекулира,да се трие всяко мнение съдържащо"колко струва" и "това го продавам за толко"!!
И съм сигурна ,че ще ме извините ,но ще визирам сайта- БГ наука.Там също има познавачи,може би стоящи зад различни никове,стоящи зад своето мнение и помагат ,НО с изричната забрана на "кое колко струва".
Защо да не превърнем нашия форум в арена на въпроси,дискусии и помощ -за не регистрираните.
За мен колкото повече хора попитали за нещо и не са членове,и са намерили отговор-те ще се стремят към вашите знания и опит и така до момента в който ще станат активни и знаещи.
Логиката ми е такава: Ако има кой да отговори на твоя въпрос ,аз ще влизам по-често
,ще намирам отговори в стари теми,и в крайна сметка ,ще се убедя ,че няма нищо лошо да стана член.

Не ме интересува какво е било преди-виждам само,че СЕГА аз и много други като мен трябва да се борим за легитимността на това хоби.

Устава и Етичния кодекс напълно съвпадат с моя мироглед и затова ще се боря за това,което ми харесва!

Тук някой сигурно ще каже"ти пък нищо не знаеш.......
Поколенията се сменят и както във всичко друго ние се борим да прескочим старото мислене.
Да създадем нова култура на това хоби.
И тук ще напиша за тези ,които само четат-НИЕ се борим за законодателство,което не ограничава моята свобода в действията спрямо хобито.Ние се борим за закон ,дори само наподобяващ Европейските.За справка----прочетете Устава и Кодекса на Федерацията.
Това,което не ме убива-ме прави по силна.
Когато вълчицата минава,кучките могат само да скимтят.
Последна промяна: 09 Май 2011 22:37 от zolak.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 09 Май 2011 23:23 #3644

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
zolak написа:
Аз не се срамувам от името си!!Тук съм дори и с личния си телефон.

Да аз също искам този форум да е отворен,и в същото време от многото необосновани нападки-не искам.Бих искала този форум да се запълни само от знаещи и нормални хора.Стоящи па макар и зад своя ник ,НО без обиди,със своята еродираност,име,позиция.Да може да каже-"Аз сгреших" ,но без дразги.
Да има секция за не-членове,където всеки срещу елементарна регистрация да намери отговор на своите въпроси.
И за да не се спекулира,да се трие всяко мнение съдържащо"колко струва" и "това го продавам за толко"!!
И съм сигурна ,че ще ме извините ,но ще визирам сайта- БГ наука.Там също има познавачи,може би стоящи зад различни никове,стоящи зад своето мнение и помагат ,НО с изричната забрана на "кое колко струва".
Защо да не превърнем нашия форум в арена на въпроси,дискусии и помощ -за не регистрираните.
За мен колкото повече хора попитали за нещо и не са членове,и са намерили отговор-те ще се стремят към вашите знания и опит и така до момента в който ще станат активни и знаещи.
Логиката ми е такава: Ако има кой да отговори на твоя въпрос ,аз ще влизам по-често
,ще намирам отговори в стари теми,и в крайна сметка ,ще се убедя ,че няма нищо лошо да стана член.

Не ме интересува какво е било преди-виждам само,че СЕГА аз и много други като мен трябва да се борим за легитимността на това хоби.

Устава и Етичния кодекс напълно съвпадат с моя мироглед и затова ще се боря за това,което ми харесва!

Тук някой сигурно ще каже"ти пък нищо не знаеш.......
Поколенията се сменят и както във всичко друго ние се борим да прескочим старото мислене.
Да създадем нова култура на това хоби.
И тук ще напиша за тези ,които само четат-НИЕ се борим за законодателство,което не ограничава моята свобода в действията спрямо хобито.Ние се борим за закон ,дори само наподобяващ Европейските.За справка----прочетете Устава и Кодекса на Федерацията.
Браво!!!!!!!!
Не затова, че подкрепяш моето мнение, а за смисления пост.
Последна промяна: 09 Май 2011 23:27 от Джони.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 10 Май 2011 20:54 #3655

• mitkovich
  • mitkovich's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 124
Аз също съм против да бъде отворен форума или част от него.Всички ония дет мразят федерацията така ще окупират темите че на всеки ще му се отще да пита или даде съвет.Моето предложение е да се отвори пробно една тема и след време ако всичко върви добре следваща.Но ако нещата тръгнат на зле да се затвори.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 10 Май 2011 21:21 #3659

• dionis
  • dionis's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 27
В почти всички форуми,за да участваш с мнения,трябва да си регистриран.В нашия форум условието е да си член на БНФМ,и това е съвсем нормално.Който иска да участва тука,става член на Федерацията,и участва във форума и.Някой по-горе беше писал,че с повече хора от другия форум щяло да стане по-интересно.Ами повечето имате регистрации там,не виждам защо да не се включвате във форума на Империо,щом ви харесва.И тук ли искате да стане плювалник по Федката и не знам какво още?Хайде щом сме приели правилник и условия,да си ги спазваме!

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 11 Май 2011 09:42 #3676

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Да прав си колега.Не виждам с какво оня форум е повече от този,ако че имал повече посетители.То да изчетеш куп лайна за да стигнеш до нещо интересно и смислено,май няма смисъл.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 11 Май 2011 13:23 #3677

• prishelski
  • prishelski's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на Jager / Hunter металдетектори
  • Получени благодарности 46
Изобщо не виждам какво трябва да дискутираме тук. Всеки може да си направи сметката и ако реши - Добре дошъл , но при условията посочени от федерацията. Не трябва да правим сравнение между комерсиален форум и форум в който хората са обединени от хобито си.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Ное 2011 21:48 #5512

• anv82
  • anv82's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
dionis написа:
В почти всички форуми,за да участваш с мнения,трябва да си регистриран.В нашия форум условието е да си член на БНФМ,и това е съвсем нормално.Който иска да участва тука,става член на Федерацията,и участва във форума и.Някой по-горе беше писал,че с повече хора от другия форум щяло да стане по-интересно.Ами повечето имате регистрации там,не виждам защо да не се включвате във форума на Империо,щом ви харесва.И тук ли искате да стане плювалник по Федката и не знам какво още?Хайде щом сме приели правилник и условия,да си ги спазваме!

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Ное 2011 21:58 #5513

• anv82
  • anv82's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Правилно.Всеки може да разгледа саита и ако му хареса да стане 4лен на федерациата и да се регистрира.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Ное 2011 22:26 #5514

• imp.Podlecii.avg
  • imp.Podlecii.avg's Avatar
anv82 написа:
Правилно.Всеки може да разгледа саита и ако му хареса да стане 4лен на федерациата и да се регистрира.
епа язе данеби да съм станал член на федерацията заради тъпия сайт? подкрепям БНФМ. но сайта наистина е много зле!!!! Мерчев .... направи нещо по въпроса братле ! недопостимо е за елементарни неща да се съветваме със Славито!!!!!
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат