Ахмед Мерчев написа:imp.Podlecii.avg написа:епа язе данеби да съм станал член на федерацията заради тъпия сайт? подкрепям БНФМ. но сайта наистина е много зле!!!! Мерчев .... направи нещо по въпроса братле ! недопостимо е за елементарни неща да се съветваме със Славито!!!!!
- По-полека, че току-виж някой ти се вързал на приказките
.
---
1. Сайта на БНФМ е създаден безплатно и се поддържа безплатно и на доброволни начала от мен - Ахмед Мерчев и BLISSTOOL металдетектори;
2. Обновявам сайта на БНФМ, главно през свободното си време. Напоследък нямам много такова;
3. Ако сред членовете на БНФМ има уеб-дизайнери, php програмисти и други подобни, добре са дошли да се включат в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ;
4. Има предложение от определени членове на УС, КС и ОС на БНФМ, в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ, да се включат външни уеб-дизайнери и уеб-програмисти, на доброволни начала или срещу заплащане. Към днешна дата предложенията достигнали до мен са само теоретични, т.е. без посочено конкретно лице и без осъществен контакт с това лице.
---
Предвид горе-описаното, личното ми мнение е че към днешна дата сайта на БНФМ е на едно добро, прилично ниво, като визия и като функционалност. Ако някой не смята така, то нека спомогне това да се промени, но не с писаници по форума, а с действия, и по-точно с реално техническо или каквото там може съдействие.
---
Поздрави,
Ахмед Мерчев
BLISSTOOL металдетектори
Подкрепям те за казаното.
Хората си мислят, че ръководството на Федерацията е ДЛЪЖНО едва ли не на всички търсачи и на металдетектинга. Една от причините, когато се ядосвам на критиките е, че явно никой не си дава сметка, че всичко в тази федерация се върши на добра воля, без заплащане. Хората, които работят, отделят от свободното си време и вместо малко признателност, получават критики и обиди.
Хубавото е, че хората, които работят стават все повече. Вече се вижда каква работа вършат в Кърджали и в Бургас.
И за сайта е същото, ако някой може - да помогне. Един сайт винаги може да стане по-добър.
А, че сайта е тъп и бил много зле, и аз не съм съгласна с колегата. Може би е много отскоро тук и не е свикнал да работи със сайта.