Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Предложение за Форума на БНФМ

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 03:57 #5515

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
imp.Podlecii.avg написа:
епа язе данеби да съм станал член на федерацията заради тъпия сайт? подкрепям БНФМ. но сайта наистина е много зле!!!! Мерчев .... направи нещо по въпроса братле ! недопостимо е за елементарни неща да се съветваме със Славито!!!!!
- По-полека, че току-виж някой ти се вързал на приказките :).
---
1. Сайта на БНФМ е създаден безплатно и се поддържа безплатно и на доброволни начала от мен - Ахмед Мерчев и BLISSTOOL металдетектори;
2. Обновявам сайта на БНФМ, главно през свободното си време. Напоследък нямам много такова;
3. Ако сред членовете на БНФМ има уеб-дизайнери, php програмисти и други подобни, добре са дошли да се включат в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ;
4. Има предложение от определени членове на УС, КС и ОС на БНФМ, в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ, да се включат външни уеб-дизайнери и уеб-програмисти, на доброволни начала или срещу заплащане. Към днешна дата предложенията достигнали до мен са само теоретични, т.е. без посочено конкретно лице и без осъществен контакт с това лице.
---
Предвид горе-описаното, личното ми мнение е че към днешна дата сайта на БНФМ е на едно добро, прилично ниво, като визия и като функционалност. Ако някой не смята така, то нека спомогне това да се промени, но не с писаници по форума, а с действия, и по-точно с реално техническо или каквото там може съдействие.
---
Поздрави,

Ахмед Мерчев
BLISSTOOL металдетектори
Последна промяна: 01 Дек 2011 04:40 от Ахмед Мерчев.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 12:33 #5522

• ryni
  • ryni's Avatar
:( ste go razvalite foryma ,,,s sylo i pylo,,,,,,,,,,,,,,,

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 15:46 #5523

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Ахмед Мерчев написа:
imp.Podlecii.avg написа:
епа язе данеби да съм станал член на федерацията заради тъпия сайт? подкрепям БНФМ. но сайта наистина е много зле!!!! Мерчев .... направи нещо по въпроса братле ! недопостимо е за елементарни неща да се съветваме със Славито!!!!!
- По-полека, че току-виж някой ти се вързал на приказките :).
---
1. Сайта на БНФМ е създаден безплатно и се поддържа безплатно и на доброволни начала от мен - Ахмед Мерчев и BLISSTOOL металдетектори;
2. Обновявам сайта на БНФМ, главно през свободното си време. Напоследък нямам много такова;
3. Ако сред членовете на БНФМ има уеб-дизайнери, php програмисти и други подобни, добре са дошли да се включат в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ;
4. Има предложение от определени членове на УС, КС и ОС на БНФМ, в администрацията, разработката и развитието на сайта на БНФМ, да се включат външни уеб-дизайнери и уеб-програмисти, на доброволни начала или срещу заплащане. Към днешна дата предложенията достигнали до мен са само теоретични, т.е. без посочено конкретно лице и без осъществен контакт с това лице.
---
Предвид горе-описаното, личното ми мнение е че към днешна дата сайта на БНФМ е на едно добро, прилично ниво, като визия и като функционалност. Ако някой не смята така, то нека спомогне това да се промени, но не с писаници по форума, а с действия, и по-точно с реално техническо или каквото там може съдействие.
---
Поздрави,

Ахмед Мерчев
BLISSTOOL металдетектори
Подкрепям те за казаното.
Хората си мислят, че ръководството на Федерацията е ДЛЪЖНО едва ли не на всички търсачи и на металдетектинга. Една от причините, когато се ядосвам на критиките е, че явно никой не си дава сметка, че всичко в тази федерация се върши на добра воля, без заплащане. Хората, които работят, отделят от свободното си време и вместо малко признателност, получават критики и обиди.
Хубавото е, че хората, които работят стават все повече. Вече се вижда каква работа вършат в Кърджали и в Бургас.
И за сайта е същото, ако някой може - да помогне. Един сайт винаги може да стане по-добър.
А, че сайта е тъп и бил много зле, и аз не съм съгласна с колегата. Може би е много отскоро тук и не е свикнал да работи със сайта. :)

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 16:39 #5524

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
imp.Podlecii.avg написа:
anv82 написа:
Правилно.Всеки може да разгледа саита и ако му хареса да стане 4лен на федерациата и да се регистрира.
Колега, тук сме се събрали да се подкрепим взаимно в една обща кауза.
Когато откриваме пропуски обикновено се опитваме да дадем конструктивни предложения според възможностите си. Ако не можем да предложим нищо по-добро си мълчим. А, когато има нови предложения за каквото и да е, ги обсъждаме в рамките на добрия тон и с необходимото уважение към всички колеги в този форум.
Това са негласните правила във форума.
Не очаквай, че някой тук ще те обижда, ще ти слага ненужни прилагателни или ще те ругае.
Не забравяй,че тук анонимни няма. ;)
Последна промяна: 01 Дек 2011 16:40 от Джони.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 19:13 #5527

• imp.Podlecii.avg
  • imp.Podlecii.avg's Avatar
еми в такъв случай много ще има даси седите тука сами, или поне с 3-4 онлайн посетители! и ко сега ? вий пък недавате човек една критика дави направи бе! самозалъгвате се че тва било много добре , онова било много добре!!!! да ама не!!!!! аз и хората като мен (гостите) ще кажат кое е добре и кое не! а иначе това дет правиш всичко безплатно го четох и на друго място гн.Марчев!! явно правиш некъв намек за нещо!!!!!!!!!!

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 19:41 #5528

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
imp.Podlecii.avg написа:
еми в такъв случай много ще има даси седите тука сами, или поне с 3-4 онлайн посетители! и ко сега ? вий пък недавате човек една критика дави направи бе! самозалъгвате се че тва било много добре , онова било много добре!!!! да ама не!!!!! аз и хората като мен (гостите) ще кажат кое е добре и кое не! а иначе това дет правиш всичко безплатно го четох и на друго място гн.Марчев!! явно правиш некъв намек за нещо!!!!!!!!!!
Подлеции хора за критика бол - хора за работа няма !!
Като си добър на критиката дай - точни предписания за сайта , па ние ще дирим хора да свършат работа .
Последна промяна: 01 Дек 2011 19:47 от Slavitoooo.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 20:12 #5529

• Georgi Georgiev
  • Georgi Georgiev's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Юрист с успешна практика в областта на хобито Металдетектинг
  • Получени благодарности 152
Много си е добър сайта.
Който има претенции, да предложи алтернатива или поне да е по-конкретен в препоръките си.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 01 Дек 2011 22:25 #5533

• mitkovich
  • mitkovich's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 124
КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ НЕ ПРЕЧИ
Тук обидите не се толерират.Събрала ни е каузата да променим законите така че да можем свободно да упражняваме хобито си а не да се обиждаме.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 02 Дек 2011 13:46 #5535

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
imp.Podlecii.avg написа:
Не си "гост". Щом имаш регистрация си един от нас. Гостите са други. И не винаги са доброжелателни. Това би трябвало да ти обясни много от нещата....
А на гостите /виждам, че бройката им се увеличава всеки ден/, бих предложила внимателно да разгледат и прочетат този сайт. Защото лошият закон за Културното наследство ощетява не само нас - хората, които искат да практикуват свободно хобито си в рамките на закона, а касае и цялото ни общество. Поинтересувайте се какво става в музеите ни, поогледайте се как работят някои от археолозите ни, как държавата ни стопанисва и се грижи за Културното ни наследство. Дали ще имаме такова след още двайсет години? Или музеите ни ще са пълни с дубликати? А историята ни преиначена, заличена, обезличена? Това са само част от проблемите, които трябва да тревожат обществото, а не дали днес един търсач е намерил една затрита монета без особена стойност, докато се наслаждава на свободното си време....

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 03 Дек 2011 21:55 #5540

• imp.Podlecii.avg
Georgi Georgiev написа:
Много си е добър сайта.
.
така си мислиш !!!! станах член на федерацията щот все си мисля че тя БНФМ точно сега има нужда от колкото се може повече членска маса и подръжници!!! но как ще привлечете още повече такива като мен: новобранци? преди всичко сайта ВИ трябва да е ПРИВЛЕКАТЕЛЕН!!!!!!!!!! и най-вече лесен за ползване! как да повярвам че БНФМ работи за нас! кат на няколко пъти правя забележки относно качването на снимки тук в този сайт!!! никъде нема информация че снимките които искаме да качим тук требе да ги преформатираме (преоразмериме) преди да ги качиме тук!!!! това е само една малка част от нещата които требе дасе променят тук В ТОЗИ САЙТ ! и ко прайме сеа??? никой нищо не направи по този въпрос!!!!!!!! айде сеа да ви видя по къакъв начин щеме УБЕДИТЕ че именно вие тук, работите за общата каузата! ПРОМЕНЕТЕ СИ ОПЦИЯТА ЗА КАЧВАНЕ НА СНИМКИ ТУК ! ако това несте в състояние да промените тук! то тогава как ще промените цял закон?????????? ПИТАМ???????

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 03 Дек 2011 22:13 #5542

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
imp.Podlecii.avg написа:
Georgi Georgiev написа:
Много си е добър сайта.
.
така си мислиш !!!! станах член на федерацията щот все си мисля че тя БНФМ точно сега има нужда от колкото се може повече членска маса и подръжници!!! но как ще привлечете още повече такива като мен: новобранци? преди всичко сайта ВИ трябва да е ПРИВЛЕКАТЕЛЕН!!!!!!!!!! и най-вече лесен за ползване! как да повярвам че БНФМ работи за нас! кат на няколко пъти правя забележки относно качването на снимки тук в този сайт!!! никъде нема информация че снимките които искаме да качим тук требе да ги преформатираме (преоразмериме) преди да ги качиме тук!!!! това е само една малка част от нещата които требе дасе променят тук В ТОЗИ САЙТ ! и ко прайме сеа??? никой нищо не направи по този въпрос!!!!!!!! айде сеа да ви видя по къакъв начин щеме УБЕДИТЕ че именно вие тук, работите за общата каузата! ПРОМЕНЕТЕ СИ ОПЦИЯТА ЗА КАЧВАНЕ НА СНИМКИ ТУК ! ако това несте в състояние да промените тук! то тогава как ще промените цял закон?????????? ПИТАМ???????
Абе Подлеции първо вземи се ограмоти малко как се работи със сайта па тогава тръгвай да управяш закона !

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 04 Дек 2011 00:30 #5546

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Админите,пуснете тема "Как се кават снимки в сайта".И обяснете.
Последна промяна: 04 Дек 2011 01:22 от Джони.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 04 Дек 2011 01:31 #5548

• imp.Podlecii.avg
е ! тва е убаво дет казваш! ама нещата опират до там че господата дет уж нещо требе да вършат, на практика нищо немогат да напраат по въпроса! питам се аз: как ще докажат на простаците кат мен, че имат желание да променят нещо в тази скапана държава????? само мисе оправдават с дежурния отговор: абе ти май нещо неси добре у главата!! хах още по-лошото е че всичкото това нещо става пред очите на още двама-тима бъдещи членове на бнфм! не искам дасе заяждам с никой тук, но това което се прави тук в този сайт е = 0 !!!! прайте се че търчите насам натам, а една скапана опция неможете да оправите!!! :( :( :( :( :( :(

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 04 Дек 2011 01:39 #5549

• imp.Podlecii.avg
Slavitoooo написа:
Абе Подлеции първо вземи се ограмоти малко как се работи със сайта па тогава тръгвай да управяш закона !
хах чак пък за толскоз ли неграмотен ме мислиш ?

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 04 Дек 2011 09:54 #5551

• dionis
  • dionis's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 27
imageshack.us/
Питай и ще ти бъде казано.Оттук можеш да качваш снимки,променяйки и формата им.
tinypic.com/index.php
Оттук също.Колкото и да е грамотен,човек се учи докато е жив:)
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат