Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: И след 240 год. нямаме шанс!

И след 240 год. нямаме шанс! 08 Мар 2017 22:09 #53153

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Nesho писа:
Slavitoooo писа:
Щом ти Бобо казваш че Доган е най - големию патриот нямам думи !
Да беше казал че от малцинствата Доган е най - големият русофил по щях да те разбера .

П.П. Нешо , аме какво толкова щом Доган е най - големият русофил в България що пък да не го изпишем и най големият патриот , какво ще речеш ???
Незнам Доган може ли да се нарече патриот но със сигурност турците от България и Турция спокойно могат и имат право да го нарекат техен национален предател. Доган е причината да се хванат в зародиш и да се осуетят плановете на турците в България за автономия. Напрактика той ги осуетява предупреждавайки отрано комунистите ползвайки се от двойствената си агентура и принадлежност. B)
Щото е един истински Българин бе,Нешо.Нищо,че е от турски произход!

Та организатора на турската нация-бащата на днешна Турция-КЕМАЛ Мустафа, е от български произход-прави ли го това по малко турчин?!

Това са са думи на Ататюрк!-

Самият Ататюрк е единственият държавник от Балканите, който многократно е заявявал не просто привързаността си към българския народ, а е изтъквал силната си любов към него. Нещо повече, той признава, че в детството си е играл само с българчета.

Но защо само с тях? Може би защото други наоколо не е имало. Дали с думите, цитирани във в. “Утро” от 22 октомври 1931 г, не е искал да подскаже именно това. Ето ги: “Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е против Турция".

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2016/05/23/trite-...emal-atatiurk.303338
Последна промяна: 08 Мар 2017 22:29 от bobo.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 08 Мар 2017 23:08 #53159

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
bobo писа:
Та организатора на турската нация-бащата на днешна Турция-КЕМАЛ Мустафа, е от български произход-прави ли го това по малко турчин?!

Самият Ататюрк е единственият държавник от Балканите, който многократно е заявявал не просто привързаността си към българския народ, а е изтъквал силната си любов към него. Нещо повече, той признава, че в детството си е играл само с българчета.

Но защо само с тях? Може би защото други наоколо не е имало. Дали с думите, цитирани във в. “Утро” от 22 октомври 1931 г, не е искал да подскаже именно това. Ето ги: “Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е против Турция".

Та още малко информация за него:
Защо ген. Стилиян Ковачев не даде дъщеря си на Ататюрк
Храбрецът от Булаир провидя в Мустафа Кемал бъдещия баща на фашизма и нацизма

Вгледани в застрашаващото развитие на раковото образувание ДПС като противоконституционна партия, някак си никой не вижда че тя трябва да бъде подведена под отговорност за пропаганда на нацистка идеология.
С две думи казано: без Ататюрк фашизмът и нацизмът нямаше да бъдат същите. „Мусолини беше първият ученик на Кемал Ататюрк – пише Хитлер, – аз – вторият!“
Колкото до България, Мустафа Кемал непрекъснато се е биел в гърдите, че е приятел на страната ни. А иначе негови са думите „Тази земя е била наша и пак ще бъде наша“!
Продължава
www.desant.net/show-news/33789
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

И след 240 год. нямаме шанс! 08 Мар 2017 23:35 #53160

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Турция.......-нямам никакви сантименти към нея.Тя е била наш враг ,и винаги ще бъде-още от както се е казвала Източна Римска Империя!
Но нещата въобще не са толкова прости........
Ататюрк създава турската нация.!До тогава е имало една ислямска империя,но народ е нямало.....
Процеса,по създаването на тази нация,на тоз турски народ-въобще не е бил мирен и спокоен.....
-ма ,ко чакате ,аз да ви разказвам историята-сбъркали сте автора! ;)
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 00:10 #53161

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Добре де-все пак-Като става дума за Ататюрк-
Представете си че сте помак !
Представете си,че сте мюсюлманин ,с български или гръцки произход,който обаче не може да се нарече нито българин,нито грък-щото по плезумпция тези народи изповядват православнохристиянска религия!„
Обаче вие сте мюсюлманин!
И има една Османска империя,която е само от мюсюлмани,и чийто жители мюсюлмани ,въпреки произхода и националността си, се наричат -турци!
Представете си ,че вие сте на висок пост в армията на тази Османска империя,служите и,но в един момент,не можете да осъзнаете -на чий интерес служите!на един султан?,или на народа му...-но кой е всъщност този народ,който още го няма, и коя ще е тая държава,ако го няма османския султан?!-Ще се раздели на всички малки народи които я съставят ли?...Нима Ататюрк ще допусне това?!Не-не го допуска!...с Германия и германците -положението е сходно-през 1871 г. във Версай се обявява Германската импери,която е създадена от няколко държави с германски народи,н о това не може да се обясни с няколко реда....Пък вие си го наричайте фашизъм ,и го заклеймявайте като библейско зло! :blush: :)
Последна промяна: 09 Мар 2017 00:16 от bobo.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 00:48 #53162

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
mitko писа:
bobo писа:

Та още малко информация за него:
Защо ген. Стилиян Ковачев не даде дъщеря си на Ататюрк
Храбрецът от Булаир провидя в Мустафа Кемал бъдещия баща на фашизма и нацизма

Вгледани в застрашаващото развитие на раковото образувание ДПС като противоконституционна партия, някак си никой не вижда че тя трябва да бъде подведена под отговорност за пропаганда на нацистка идеология.
С две думи казано: без Ататюрк фашизмът и нацизмът нямаше да бъдат същите. „Мусолини беше първият ученик на Кемал Ататюрк – пише Хитлер, – аз – вторият!“
Колкото до България, Мустафа Кемал непрекъснато се е биел в гърдите, че е приятел на страната ни. А иначе негови са думите „Тази земя е била наша и пак ще бъде наша“!
Продължава
www.desant.net/show-news/33789
Както казах-въпреки,че най вероятно е от български произход,Ататюрк си е чистокръвен турчин.!.....Е-не чистокръвен,ма убеден! :lol:
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 08:54 #53165

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Сега Доган, добре, а след Доган, какво идва?
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 09:42 #53166

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14402
kaveiros писа:

Тва за Доган как да го приема , като признания за криминално- ченгесайрският преход на България или ... ? Понеже от него и от такива като него зависеше и зависи всичко през тия 27 години на преход ???
Демек прехода режесиран ли беше от Тайните комунистически служби или не ????
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 10:35 #53168

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
kaveiros писа:

Тва за Доган как да го приема , като признания за криминално- ченгесайрският преход на България или ... ? Понеже от него и от такива като него зависеше и зависи всичко през тия 27 години на преход ???
Когато няма наша режисура-има чужда- www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...m=bv.149093890,d.d2s
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 10:56 #53169

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Slavitoooo писа:
kaveiros писа:

Не, не... Не те питам, нещо криминално-ченгесарско, нито, за прехода, а само без него, Доган, какво става? Нещо, като поглед в бъдещето, не в миналото?
Последна промяна: 09 Мар 2017 11:51 от kaveiros.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 12:44 #53172

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Значи пак заобиколихме тактично въпроса ???? :lol:

Тъй като възхвалявате Доган
да разбирам ,че признавате за режисираният от ДС и КГБ криминален проход с цел откъсване на България от Европейският Съюз ????
Последна промяна: 09 Мар 2017 13:06 от Slavitoooo.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 13:15 #53173

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Слави, я погледни въпроса!
..Аз зададох въпроса! Ти го заобикаляш! :)
Въпроса беше: "без Доган какво?" А не Доган, КГБ и прехода...
Последна промяна: 09 Мар 2017 13:17 от kaveiros.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 13:21 #53174

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Slavitoooo писа:
Значи пак заобиколихме тактично въпроса ???? :lol:

Тъй като възхвалявате Доган
да разбирам ,че признавате за режисираният от ДС и КГБ криминален проход с цел откъсване на България от Европейският Съюз ????

Няма таква режисура. Доган по времето когато ни приеха в НАТО и Европейския Съюз беше неразривна и почти задължителна част от управлението на държавата и въпреки това по никакъв начин и никога не е бил препъни камък по пътя ни на запад, калкото и да ти се иска да е така и колкото и да го пращаш се във Русия.
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 13:58 #53175

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
kaveiros писа:
Слави, я погледни въпроса!
..Аз зададох въпроса! Ти го заобикаляш! :)
Въпроса беше: "без Доган какво?" А не Доган, КГБ и прехода...

Че не минаваха ли през Доган всички корупционни сделки през тия 27 годин ? Не беше ли Доган създателят на така наречените обръчи от фирми ?
Ами без Дуган и милиционерите доносници от ДС ПО - МАЛКО КОРУПЦИЯ
Сега защо цяла България реве от тая корупция ами да погледнем , кои взеха икономическата власт всичките до един Шестаци агенти на ДС
Темата е заключена.

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 14:52 #53178

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Да, минаваха...! Да, беше...! Да, милиционерите,корупция..! Да, България реве, шестаци на ДС..!
А сега ти кажи, какво ще стане, ако го няма Доган!?
Последна промяна: 09 Мар 2017 14:53 от kaveiros.
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho

И след 240 год. нямаме шанс! 09 Мар 2017 15:15 #53179

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Айде отговаряй, че имам, да ти задавам още въпроси
Темата е заключена.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат