Slavitoooo писа:
bobo писа:
Slavitoooo писа:
Според мен твоята теория много куца , имам на предвид за така нареченото славянство !Тва славянство как тъй е прескочило румънците не моя да си обясня ?
Според мен не сме никакви славяни ние сме си Българи !
И преди ти казах-поинтересувай се кога ,как ,и защо се ражда Румъния и румънския народ!!!Почни да търсиш от 19 век!!!
Ама ти се поинтересувай , от кога съществува Украйна и какъв Крим е подарил Хрушчов на Украйна ,като
Украйна си е съществувала въобще преди да бъде заплануван Хрушчов и преди всякаква Русия .
Значи не може някой да ни вземе културата и после да вика ,че сме славяни , ние сме си българи от къде на къде славяни !?
„Прежде оубо
словене не имеахон кънигъ нъ чрътами и
резами чътеахон и гатаахон погани сонште”.
Ч.Храбър-9 век!
Разбира се,това словене е различно от днешното славяни по звучене ,но не и по смисъл.И корена от който произлиза това име е слово-тоест,това са хора,които говорят на един език!Българите също влизат в тази група!...Както и траки,македонци и т.н.!
Словенето са тези,които днес наричат славяни,но произхода им не е такъв,какъвто се приписва на славяните.
Славяните са скитите-просто няма как да е другояче!!!!
А българите са едно от скитските племенни образувания!-Информация ,че това е така-в изворите-колкот щеш!!!