Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: По света и у нас.

По света и у нас. 01 Окт 2017 13:04 #58346

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Slavitoooo писа:
Не се нареждам с наравно с нашите революционери просто се опитвам да бъда като тях - пак пропусна да обясниш тяхното отношение спрямо Официална Русия Сори за теб е нормално и в реда на нещата .
Абре умнико какви ракети какви 5 лв. всички бивши соц държави си нарязаха ракетите да не е само България . Какви атомни централи са ти в главата
хората в нормалните страни започват да ги ликвидират минават на нов вид енергия .
portal12.bg/Germanski-ucheni-otkriha-nov...i-syvsem-skoro-.p570
Ти още в каменната ера ли искаш да стоим ,че да сме близо да братушките ?
Не знам дали да ти отговарям на останалите глупости за отношенията САЩ-Русия .
Първо проучи добре колко пъти Америка е помагала на Русия технологично и с храни ,колко пъти са ги спасявали от глад
и после ми обясни защо руснаците мразят американците ???

Ахааа........ разбрах те сега умнико Те са ни карали да си закриваме АЕЦа защото са искали просто да вървим с една крачка напред пред тях
Дет се вика да сме пионерите във зелената енергия . Да си нарежем ракетите, че света върви към разоражаване, да преминем ние първи на 100% частен сектор пък те след време да ни последват закривайки си и те постепенно държавните компании Абе с тве думи искали са от нас да сме
пионерите и да дърпаме европейския прогрес напред само че някой от нас все още не са го разбрали Еййййййййй Голям умник си ти.
Не Нешо иска ли са от нас да не сме заплаха за тях със счупените морално остарели руски пушкала или поне най малко пияната ни по руски образец армия да не вземе нещо да стане сакатлък да се изтрепем . И пак да те светна в България ядрени бойни глави не е имало , имаше само ракети които не се знаеше въобще дали можеха да излитат !
Служил съм в така нареченото АДРУ и съм обслужвал всичките учебни стрелби на полигон Сливница както и тренировките на щаба на армията с балестичните руски ракети трагедия на десет ракети ако една фръкнеше ако целта беше на север тя заминаваше на юг не ми говори за руски ракети и оръжия !
И дори така да е както казваш(въпреки че не мисля че изтрелването на които и да е ракети да зависи от това кой колко е пиян) по кой щяхме
да стреляме освен по Турция. Излиза че от Евросъюза са по загрижени за сигурността на Турция от колкото на България.
Но не това ми беше мисълта Добре изместваш спора :cheer:
Последна промяна: 01 Окт 2017 13:04 от Nesho.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

По света и у нас. 01 Окт 2017 13:10 #58347

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14402
Къде ще стреляш по Турция ве ти май още си пиян , мани че ти руски боклуци ако имаха ядрена бойна глава и нещо се взривят на територията на БГ ще идем на кино ами по Турция сме щели да стреляме нали са щели за 1 час да ни изпържат с техните американски ядрени ракети - къде отиваш може би !

България е била най - добре , когато е била далеч от тия две империи руската и османската в наши дни турската .

пак подмина да обясниш за революционерите ни :lol:
Последна промяна: 01 Окт 2017 13:13 от Slavitoooo.

По света и у нас. 01 Окт 2017 13:53 #58348

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Къде ще стреляш по Турция ве ти май още си пиян , мани че ти руски боклуци ако имаха ядрена бойна глава и нещо се взривят на територията на БГ ще идем на кино ами по Турция сме щели да стреляме нали са щели за 1 час да ни изпържат с техните американски ядрени ракети - къде отиваш може би !

България е била най - добре , когато е била далеч от тия две империи руската и османската в наши дни турската .

Ми дали и аз тва казвам , че няма по кой да стреляме ама ти само преди няколко поста каза че от Европа ги било страх да не би някой пияница от пияната ни армия да изтреля някоя ракета по тях и затва ни накарали да си ги нарежем. :lol: Идеята им нее такава. Идеята им е да имаме слаба армия
за да чакаме на някой да ни пази и да си плащаме за услугата. Ако не знаеш това как се нарича нарича се зависимост. Иначе ако не съм прав можеха
да кажат модернизирайте си въоражението в тва число и ракетите но явно все още някой от Брюксел го е страх да не би някой пияница да се качи на някой от двата ни МИГ 29 да натовари някоя ракета и да я пусне в центъра на Брюксел . :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 01 Окт 2017 13:59 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

По света и у нас. 01 Окт 2017 14:00 #58349

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Slavitoooo писа:

Ми дали и аз тва казвам , че няма по кой да стреляме ама ти само преди няколко поста каза че от Европа ги било страх да не би някой пияница от пияната ни армия да изтреля някоя ракета по тях и затва ни накарали да си ги нарежем. :lol: Идеята им нее такава. Идеята им е да имаме слаба армия
за да чакаме на някой да ни пази и да си плащаме за услугата. Ако не знаеш това как се нарича нарича се зависимост.

Кога сме имали силна армия бре пък фърчиш в облаците на руската пропаганда !? По точен ще бъде въпроса , армията ни българска ли е или руска след като е подчинена на 100% на Кремъл ???? Толкова корупция във армията ни колкото аз съм видял ти едва ли си видял ако въобще си служил ???
Виж сега малко инфо от 2014 година за любимата ти Турция и кажи сега в наши дни Путин защо им е първа дружка ?
clubz.bg/8475-turciq_tajno_pravela_atomna_bomba
Последна промяна: 01 Окт 2017 14:01 от Slavitoooo.

По света и у нас. 01 Окт 2017 15:33 #58350

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Slavitoooo писа:

за да чакаме на някой да ни пази и да си плащаме за услугата. Ако не знаеш това как се нарича нарича се зависимост.

Кога сме имали силна армия бре пък фърчиш в облаците на руската пропаганда !? По точен ще бъде въпроса , армията ни българска ли е или руска след като е подчинена на 100% на Кремъл ???? Толкова корупция във армията ни колкото аз съм видял ти едва ли си видял ако въобще си служил ???
Виж сега малко инфо от 2014 година за любимата ти Турция и кажи сега в наши дни Путин защо им е първа дружка ?
clubz.bg/8475-turciq_tajno_pravela_atomna_bomba

Хе Хе хе колкото и да се опитваш винаги ще изпъкне тук там неприкрито русофобство. Прочетох внимателно статията и никъде не прочетох дори намек че Путин им е дружка за да им помага в "ПЛАНА" да унищожат Европа ако евентоално несъумеят да я подчинят. Хе хе хе :lol:
Пише че Руско/Френски и Японски консорциум строи централата но дела на Французите и Японците е по голям и надхвърля със 6 милиарда този на
руснаците. Ако евентуално Ердоганчо създаде такава бомба вината на Руснаците ще бъде точно толкова колкото и тази на Французи и Японци само
че ти както винаги насочваш вниманието на аудиторията във една единствена посока Твоята любима такава. :lol: :lol:

По света и у нас. 01 Окт 2017 18:16 #58351

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Ти хубаво си прочел внимателно статията ама прочете ли внимателно моят пост ?????

Къде съм писал ,че в статията е писано нещо за Путин ? Споменах Путин но в контекста на днешните руско-турски отношения .

и кажи сега в наши дни Путин защо им е първа дружка ? явно нямаш отговор на тоя въпрос и реши да си изсмучеш нещо от пръстите .
Последна промяна: 01 Окт 2017 18:18 от Slavitoooo.

По света и у нас. 01 Окт 2017 18:27 #58352

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
Сблъсъци между полицаи и гласоподаватели в Каталуния, има ранени
Полицията изпозлвала гумени куршуми, за да разпръсне гражданите отишли да гласуват на референдума за независимост
www.vesti.bg/sviat/evropa/haos-v-katalun...raneni-video-6074397
Към такава еврогейска " демокрация" ли се стремим? Аз не съм съгласен. А ти Слави?
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho

По света и у нас. 01 Окт 2017 18:29 #58353

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
mitko писа:
Полицията изпозлвала гумени куршуми, за да разпръсне гражданите отишли да гласуват на референдума за независимост
Към такава еврогейска " демокрация" ли се стремим? Аз не съм съгласен. А ти Слави?
Ами хайде като толкова напиваш обясни , към каква демокрация да се стремим , много ще ми бъде интересно !

По света и у нас. 01 Окт 2017 18:48 #58354

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3206
Ето я "демокрацията" на живо :

news.bg/world/kataluniya-kopnee-za-nezav...preki-nasilieto.html
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:17 #58355

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
mitko писа:
Ами хайде като толкова напиваш обясни , към каква демокрация да се стремим , много ще ми бъде интересно !

Аааа много лесно така. Първо Ти после АЗ Я кажи какво е твойто мнение за случващото се ?
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:19 #58356

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
mitko писа:
Тва трябваше да мине,докато опраяме бедния руски народ,бе...Що са месиш?!? :)
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:21 #58357

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Slavitoooo писа:
mitko писа:

Аааа много лесно така. Първо Ти после АЗ Я кажи какво е твойто мнение за случващото се ?

Моето мнение е ,че няма какво да откриваме топлата вода тя е открита отдава и то доказано две мнения по въпроса няма .

Който си мисли ,че има по -демократични държави от тия на Европейският континент да ходи там и да каже как е .
Последна промяна: 01 Окт 2017 19:25 от Slavitoooo.

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:28 #58358

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Ето Нешо знае прекрасно руски може да получи висока реализация в Русия и да се наслаждава докато е жив на тамошната демокрация , другите се натискат тук в България щото много добре знаят ,че тук все още си е комунизъм и колкото и да мрънкат тук си им е добре .

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:30 #58359

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Slavitoooo писа:
Ето Нешо знае прекрасно руски може да получи висока реализация в Русия и да се наслаждава докато е жив на тамошната демокрация , другите се натискат тук в България щото много добре знаят ,че тук все още си е комунизъм и колкото и да мрънкат тук си им е добре .
Ъъъъ,виж там,за Испания нещо питат хората... :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

По света и у нас. 01 Окт 2017 19:34 #58360

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
Slavitoooo писа:
Ъъъъ,виж там,за Испания нещо питат хората... :lol:
Те и в Русия питат отдавна ама такива като теб си правят оглушки . :lol:
Последна промяна: 01 Окт 2017 19:34 от Slavitoooo.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат