Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Втората Световна Война

Втората Световна Война 05 Ян 2017 18:53 #49992

• стрела
  • стрела's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 258
а стига де вие всички сте завършили АОНСО ,жалко,че го дадоха на Сорос за измислен университет
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Втората Световна Война 05 Ян 2017 18:55 #49993

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
Митак да не би България да не си е платила на руснаците Освобождението ???
За твое сведение България е заплатила на Русия за освобождението ни Османското робство точно 32.5 тона злато !
www.desant.net/show-news/21855

Но темата не беше за това ! Темата я пуснах за да видят колегите колко скрити от нас неща има за световната история ,как се изопачава историята като скриват факти и то факти с огромно значение ! Важен за войната бил човешкият фактор съгласен съм но без желязото за какъв човешки фактор можем да говорим , ако не е било американското желязо , Германия е била силна военна машина и за отрицателно време е щяла да приключи с Русия .
Ама те американците не го правили безвъзмездно , че нашето освобождение на България безвъзмездно ли беше ???????Плати ли сме си всичко до последната стотинка .
Рекох си ,че в тая тема няма да има проявление на комплекса за малоценност исках да кажа Македонският синдром ама на .......
Последна промяна: 05 Ян 2017 18:58 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: vvurbanov

Втората Световна Война 05 Ян 2017 18:58 #49994

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1189
bobo писа:
Начи,аз като имам проблем с някой,знаете ли кво правя..отивам , и намирам други хора ,дето имат проблем с тоя същия човек,дето и аз имам проблем..Давам им едни пари, и преставам да имам проблем....Аз имам пари-те имат мускули....Аз имам проблем.И те имат проблем...Проблемът ни има едно и също име.После ние нямаме проблем.Ся...те кво са направили с моите пари,дет съм им ги дал,за да решът моя проблем-аз не знам,и не ме интересува...Те вече са техни пари... :)

Има ли още проблеми или с поста ми 49981 по горе се решиха?
Последна промяна: 05 Ян 2017 19:02 от vvurbanov.

Втората Световна Война 05 Ян 2017 19:10 #49996

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
vvurbanov писа:
kaveiros писа:
Как кой ще ни осфобождава? Естестфено, че пак американците!!! Че кога са ни осфобождавали руснаците?
Значи това било обяснението... Направили ги и ги пуснали без, да искат и без лоши помисли... И то пак руснаците мръсните изроди...! Цъ цъ цъ цъ!
Добре, че вече нема пропаганда и може да ти верваме на 100%...
Виж как взе да разбираш каква е истината.Право думаш ,руснаците не са ни освобождавали, а завладявали.
То е нормално да дойдат от хиляди километри иизгнилите хамериканци със самолети и да фърлят на децата играчки-мини.Белки убият едно, две деца.
Ама ти на мене няма нужда да верваш, цитирам документи.Е ,това не е сладката за русофилското ухо проруска пропаганда.Ти как се сети ни в клин -ни в ръкав за тия бомбардировки.Как от помощите на САЩ за СССР те изби на американските бомбардировки в България.Що толкоз сложно, направо кажи, че бият негрите.

Абе другарю Кавейрос, дал съм информация подкрепена с факти и аргументи за помощта която оказва САЩ на Русия.Аз очаквах русофилите да се зарадват и да заобичат хамериканците, щото са помогнали на близките на сърцето им братушки. Ти се прехласна по разни фалшиви информации за детски играчки-мини.
Оооо, извинявай, забравих да ти благодаря, че ми отвори учите с тез факти и документи. Най-после и аз прозрях, колко е нормално да се хвърлят, бомби и изгрчаки мини.. Питам се, колко ли проз щех да си остана ако не беше ти?
...А де, как се сетих ли? Ми нали темата беше за американската помош и аз те така ми скимна, за помоща дето ни пратиха и на нас...
Целта ми беше единствено, да зарадвам и теб и повярвай, нямах никави задни помисли!
Признавам много са ни помогнали хората, нямам никакви оплаквания! От мен струи единствено радост и благодарност!
Малко са им паметниците, дето са им дигнали! Трябва на всяка фърлена бомба, да им дигнат паметник!
...сър Върбанов!
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho

Втората Световна Война 05 Ян 2017 19:12 #49997

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Ами да караме по темата.

Та, 80% от алуминия идва от САЩ. Като имаме предвид загубите на руската авиация през ВСВ ,може да кажем, че те едва ли щяха да имат самолети да воюват.Ама те самолетите само пречат на СССР , без тях руснаците се бият по добре.
За храните, това са 4,5 милиона тона концентрирани храни.Не е айрян или борш.Това са калории без които милиони неблагодарни руснаци нямаше да бъдат живи..Сега нямаше да има кой даже "Спасибо деду за победу."
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Втората Световна Война 05 Ян 2017 19:25 #49998

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
vvurbanov писа:
kaveiros писа:
Как кой ще ни осфобождава? Естестфено, че пак американците!!! Че кога са ни осфобождавали руснаците?
Значи това било обяснението... Направили ги и ги пуснали без, да искат и без лоши помисли... И то пак руснаците мръсните изроди...! Цъ цъ цъ цъ!
Виж как взе да разбираш каква е истината.Право думаш ,руснаците не са ни освобождавали, а завладявали.
То е нормално да дойдат от хиляди километри иизгнилите хамериканци със самолети и да фърлят на децата играчки-мини.Белки убият едно, две деца.
Ама ти на мене няма нужда да верваш, цитирам документи.Е ,това не е сладката за русофилското ухо проруска пропаганда.Ти как се сети ни в клин -ни в ръкав за тия бомбардировки.Как от помощите на САЩ за СССР те изби на американските бомбардировки в България.Що толкоз сложно, направо кажи, че бият негрите.

Абе другарю Кавейрос, дал съм информация подкрепена с факти и аргументи за помощта която оказва САЩ на Русия.Аз очаквах русофилите да се зарадват и да заобичат хамериканците, щото са помогнали на близките на сърцето им братушки. Ти се прехласна по разни фалшиви информации за детски играчки-мини.
Оооо, извинявай, забравих да ти благодаря, че ми отвори учите с тез факти и документи. Най-после и аз прозрях, колко е нормално да се хвърлят, бомби и изгрчаки мини.. Питам се, колко ли проз щех да си остана ако не беше ти?
...А де, как се сетих ли? Ми нали темата беше за американската помош и аз те така ми скимна, за помоща дето ни пратиха и на нас...
Целта ми беше единствено, да зарадвам и теб и повярвай, нямах никави задни помисли!
Признавам много са ни помогнали хората, нямам никакви оплаквания! От мен струи единствено радост и благодарност!
Малко са им паметниците, дето са им дигнали! Трябва на всяка фърлена бомба, да им дигнат паметник!
...сър Върбанов!
Благодаря че ме зарадва .Ето нещо което ще увеличи още повече(ако въобще това е възможно) любовта ти към РусияКакто си тръгнал може да благодариш на нашите освободители братушките.На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в Добруджа.Пламват яростни погранични боеве, паралелно с тях на 5 септ. руската 61-ва дивизия, подпомагана от 6 ескадрона атакува българските позиции край Добрич. Руските ескадрони са избити до крак от атакуващите български батареи. С огромни загуби са отблъснати руските пехотинци. В следващите дни се разразяват боеве по цялата линия от Дунав до Черно Море. Към Добрич руснаците изпращат нови 2 дивизии. Българското командване противопоставя на тях само нестроеви войници – готвачи, санитари и граждански доброволци, въоръжени с пушките на убитите през миналите дни.

п.п.Каверос, дай някакви факти и доказателства освен "истината" на руската пропаганда за тия играчки.
Последна промяна: 05 Ян 2017 19:32 от vvurbanov.

Втората Световна Война 05 Ян 2017 19:57 #50000

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Блажени са вярващите.....казваше дядо ми-лека му пръст....тяхно било царството небесно!
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:01 #50003

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
vvurbanov писа:
bobo писа:
Начи,аз като имам проблем с някой,знаете ли кво правя..отивам , и намирам други хора ,дето имат проблем с тоя същия човек,дето и аз имам проблем..Давам им едни пари, и преставам да имам проблем....Аз имам пари-те имат мускули....Аз имам проблем.И те имат проблем...Проблемът ни има едно и също име.После ние нямаме проблем.Ся...те кво са направили с моите пари,дет съм им ги дал,за да решът моя проблем-аз не знам,и не ме интересува...Те вече са техни пари... :)

Има ли още проблеми или с поста ми 49981 по горе се решиха?
Извинявай,че ще те перифразирам,ама .чети бе Върбанов-наготово ти е дадено :) geopolitica.eu/spisanie-geopolitika-broi...ezhdu-sasht-i-evropa
Последна промяна: 05 Ян 2017 20:35 от bobo.

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:08 #50005

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Върбанов, щом го казваш Ти, не ни трябват никакви доказателства!!
Ти не си Върбанов, ти си Бог!!!
А темата е ако шит и кефи, не знам какво не и харесвате :)

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:10 #50006

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
vvurbanov писа:
kaveiros писа:
vvurbanov писа:
kaveiros писа:

...сър Върбанов!
Благодаря че ме зарадва .Ето нещо което ще увеличи още повече(ако въобще това е възможно) любовта ти към РусияКакто си тръгнал може да благодариш на нашите освободители братушките.На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в Добруджа.Пламват яростни погранични боеве, паралелно с тях на 5 септ. руската 61-ва дивизия, подпомагана от 6 ескадрона атакува българските позиции край Добрич. Руските ескадрони са избити до крак от атакуващите български батареи. С огромни загуби са отблъснати руските пехотинци. В следващите дни се разразяват боеве по цялата линия от Дунав до Черно Море. Към Добрич руснаците изпращат нови 2 дивизии. Българското командване противопоставя на тях само нестроеви войници – готвачи, санитари и граждански доброволци, въоръжени с пушките на убитите през миналите дни.

п.п.Каверос, дай някакви факти и доказателства освен "истината" на руската пропаганда за тия играчки.
Оффф-дай да не се повтаряме Ей,тва хибридните войни голяма работа.....Таааа,кой кого напада,че нещо ми се губи тоз момент...Ай да видим-кой на кого обябява война!!!....Славиии,Слави-хубуу лъжете и мажете,ма то имного нагло бе!Не на нас ни обявяват война-НИЕ обябяваме война бе!...Същата антируска пропаганда се води и тогаваЗа нуждите на своята армия България се нуждае от външен заем. След като френските банки й отказват такъв, тя получава 500 млн. марки от немската банка “Дисконто гезелшафт”. След тази важна стъпка правителството реорганизира армията като отстронява русофилските офицери и ги заменя с армейски командири, подкрепящи линията на съюз с Централните сили. Армията получава немско въоръжение. Печатът атакува Русия заради пасивната й позиция по време на Междусъюзническата война. А така обработва и общественото мнение в полза на българския избор. ,и Вазов като един истински българин се стреми да повдигне бойния ни дух,но иститата е ,че ние започваме войната първи,след като Русия и Румъния са вече съюзници бе!...И всички знаем как завършва това за нас-с втора национална катастрофа.Хубаво,такива като вас си научете урока от историята!!! [/color www.metaldetecting.bg/index.php?option=c...=12231&limitstart=45

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:11 #50007

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Хе хе и се сетих за вица за магарето и "бога"............ :cheer: як виц.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:13 #50008

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
самотрак писа:
Хе хе и се сетих за вица за магарето и "бога"............ :cheer: як виц.
Ем да де. цитата е от там ;)

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:16 #50009

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Върбанов, щом го казваш Ти, не ни трябват никакви доказателства!!
Ти не си Върбанов, ти си Бог!!!
А темата е ако шит и кефи, не знам какво не и харесвате :)
Просто ме плаши фанатичното упорство на някои хора, да гледат на света под точно определен ъгъл,и да обвиняват другите ,че не са в пространството,което обхваща собствения им ограничен кръгозор......удивен съм..,честно!
Последна промяна: 05 Ян 2017 20:27 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, Nesho

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:22 #50011

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
:) :) :)
Ако се замислиш, Бобо, ше разбереш всъщност, колко е забавно :)
Ама на теб ти се чудя, на кой се опитваш, да обясняваш и какъв смисъл виждаш в това? :)

Втората Световна Война 05 Ян 2017 20:34 #50014

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
:) :) :)
Ако се замислиш, Бобо, ше разбереш всъщност, колко е забавно :)
Ама на теб ти се чудя, на кой се опитваш, да обясняваш и какъв смисъл виждаш в това? :)
:) Да,забавно е..Пък и така сигурно увеличавам и собствения си кръгозор :)
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат