vvurbanov писа:
kaveiros писа:
Как кой ще ни осфобождава? Естестфено, че пак американците!!! Че кога са ни осфобождавали руснаците?
Значи това било обяснението... Направили ги и ги пуснали без, да искат и без лоши помисли... И то пак руснаците мръсните изроди...! Цъ цъ цъ цъ!
Добре, че вече нема пропаганда и може да ти верваме на 100%...
Виж как взе да разбираш каква е истината.Право думаш ,руснаците не са ни освобождавали, а завладявали.
То е нормално да дойдат от хиляди километри иизгнилите хамериканци със самолети и да фърлят на децата играчки-мини.Белки убият едно, две деца.
Ама ти на мене няма нужда да верваш, цитирам документи.Е ,това не е сладката за русофилското ухо проруска пропаганда.Ти как се сети ни в клин -ни в ръкав за тия бомбардировки.Как от помощите на САЩ за СССР те изби на американските бомбардировки в България.Що толкоз сложно, направо кажи, че бият негрите.
Абе другарю Кавейрос, дал съм информация подкрепена с факти и аргументи за помощта която оказва САЩ на Русия.Аз очаквах русофилите да се зарадват и да заобичат хамериканците, щото са помогнали на близките на сърцето им братушки. Ти се прехласна по разни фалшиви информации за детски играчки-мини.
Оооо, извинявай, забравих да ти благодаря, че ми отвори учите с тез факти и документи. Най-после и аз прозрях, колко е нормално да се хвърлят, бомби и изгрчаки мини.. Питам се, колко ли проз щех да си остана ако не беше ти?
...А де, как се сетих ли? Ми нали темата беше за американската помош и аз те така ми скимна, за помоща дето ни пратиха и на нас...
Целта ми беше единствено, да зарадвам и теб и повярвай, нямах никави задни помисли!
Признавам много са ни помогнали хората, нямам никакви оплаквания! От мен струи единствено радост и благодарност!
Малко са им паметниците, дето са им дигнали! Трябва на всяка фърлена бомба, да им дигнат паметник!
...сър Върбанов!