bobo писа:
самотрак писа:
Коя империя не е империя на злото!? По презумпция щом е империя се гради малко или много на зло. Разбирам го Доктора, че републиката /смятай Рим преди цезаря /елинизма с, който той се пъчи не напразно са били може би най доброто в човешката цивилизация, но света се променя и рано или късно или ще се върне там или ще,, гръмне,,!
А бе ,най доброто,ама докато не стигнеш до производствените сили!.....Ако имам двайсе роби-и аз ще съм най големия демократ за братята ми с по двайсе роби!
Точно така е bobo .................обясни им го на господата "" демократи"" в кавички и по точно лицемери за какво иде реч................дето ги интересува само Те
да са добре.................ако ги питаш що в Африка са зле след като белите "демократи' са на континента от векове и след като там почти никога и никъде
не е имало комунизъм немой да ти отговорят................ще изръсят нещо расистко от сорта щото са зле образовани или още по расисткото щото
белия ген е по добър от черния............ без да знаят например че белите "" демократи" от векове обещават да дават част от печалбата за училища , болници и инфраструктура ама досега нищо, без да знаят че докато се занимават със проблемите на лесбийките и педерасите в техните си бели
държави във цяла Африка се експлоатира детския труд и тва се знае и се правят на гламави щото децата им работят във мините и им изкарват
парите и за благодарност режат от време на време ръката на някой дете решило да скрие някой камък от робовладелеца........и тва във 21 век..!!!!!!!