Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТЕМА: Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ.

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 20:42 #79954

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
самотрак писа:
Коя империя не е империя на злото!? По презумпция щом е империя се гради малко или много на зло. Разбирам го Доктора, че републиката /смятай Рим преди цезаря /елинизма с, който той се пъчи не напразно са били може би най доброто в човешката цивилизация, но света се променя и рано или късно или ще се върне там или ще,, гръмне,,!
А бе ,най доброто,ама докато не стигнеш до производствените сили!.....Ако имам двайсе роби-и аз ще съм най големия демократ за братята ми с по двайсе роби!
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:09 #79957

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Е за теб, като производствена сила, кое е по доброто!? Да имаш 20 роби или със всичките тези 20 на ента степен по 20 включително и с "господаря "и господарите на всички да сте роби на един..!? :)
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:36 #79958

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
самотрак писа:
Е за теб, като производствена сила, кое е по доброто!? Да имаш 20 роби или със всичките тези 20 на ента степен по 20 включително и с "господаря "и господарите на всички да сте роби на един..!? :)
То хубаво,но следвайки тенденцията ,смело плуваме към комунизма... :lol: :lol:
...Или викаш-тва е златната среда?.....Ама на мене ми се чини,че златната среда требе да е по-у лево!....Не,че имам нещо против да съм робовладелец,но съм сигурен,че не ща да съм роб... :blush: :P
Последна промяна: 23 Апр 2019 21:36 от bobo.

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:40 #79959

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
bobo писа:
самотрак писа:
Коя империя не е империя на злото!? По презумпция щом е империя се гради малко или много на зло. Разбирам го Доктора, че републиката /смятай Рим преди цезаря /елинизма с, който той се пъчи не напразно са били може би най доброто в човешката цивилизация, но света се променя и рано или късно или ще се върне там или ще,, гръмне,,!
А бе ,най доброто,ама докато не стигнеш до производствените сили!.....Ако имам двайсе роби-и аз ще съм най големия демократ за братята ми с по двайсе роби!

Точно така е bobo .................обясни им го на господата "" демократи"" в кавички и по точно лицемери за какво иде реч................дето ги интересува само Те
да са добре.................ако ги питаш що в Африка са зле след като белите "демократи' са на континента от векове и след като там почти никога и никъде
не е имало комунизъм немой да ти отговорят................ще изръсят нещо расистко от сорта щото са зле образовани или още по расисткото щото
белия ген е по добър от черния............ без да знаят например че белите "" демократи" от векове обещават да дават част от печалбата за училища , болници и инфраструктура ама досега нищо, без да знаят че докато се занимават със проблемите на лесбийките и педерасите в техните си бели
държави във цяла Африка се експлоатира детския труд и тва се знае и се правят на гламави щото децата им работят във мините и им изкарват
парите и за благодарност режат от време на време ръката на някой дете решило да скрие някой камък от робовладелеца........и тва във 21 век..!!!!!!!
Последна промяна: 23 Апр 2019 21:45 от Nesho.

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:44 #79960

• pavlov
  • pavlov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 163
Нешо, ти пак нищо не каза...
Все едно вълкът да прави паша на агнето :lol:
В природата винаги по-силния оцелява за сметка на по-слабия...
Колкото и човекът да се прави на най-интелигентното същество не е надскочил с много животните в същността си.

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:49 #79961

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
pavlov писа:
Колкото и човекът да се прави на най-интелигентното същество не е надскочил с много животните в същността си.

Съгласен съм напълно но не казвайте че някъде в света вълците са станали на агнета или че са почнали да правят паша на агнетата ....анадън му
Точно за този тип лицемерие пиша във по горния пост във който казваш че нищо не съм бил казал...................

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:51 #79962

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
Лево Лево, колко да е лево!? Мозъка има две полукълба, но то това и левите го знаят...... :P

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:53 #79963

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
Nesho писа:
pavlov писа:

Съгласен съм напълно но не казвайте че някъде в света вълците са станали на агнета или че са почнали да правят паша на агнетата ....анадън му
Точно за този тип лицемерие пиша във по горния пост във който казваш че нищо не съм бил казал...................
Сега остава да напишеш и кои са вълците в тоя свят ?!

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:54 #79964

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Ами-степента на демокрация е в пряка замисимост от икономическата обезпеченост,която пък няма как да е подчинена на някакви демократични принципи и да е печеливша...
Винаги ще имаме едни ,дето работят в недемокрратична среда,за да може други да имат демокрация......Разбира се и това-"от всекиго според възможностите и всекиму соред потребностите" е една нереална ,недостижима постановка...
Последна промяна: 23 Апр 2019 21:57 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:56 #79965

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
И един последен пирон. Защо всички леви зачеркнахте Христос пък него пропвядвате....!? Всичката ЛЕВА сволоч!?
Последна промяна: 23 Апр 2019 21:56 от самотрак.

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 21:57 #79967

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
pavlov писа:

Сега остава да напишеш и кои са вълците в тоя свят ?!

Е как кои комунистите разбира се ............иска ли питане...................:lol: :lol: :lol:

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 22:01 #79971

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
самотрак писа:
И един последен пирон. Защо всички леви зачеркнахте Христос пък него пропвядвате....!? Всичката ЛЕВА сволоч!?
Христос,или църквата?.....

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 23 Апр 2019 22:07 #79974

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
А ди бе....!? Ти ще дойдеш - по лош и от Сталин бре....! Ти кажи, че ми е интересно какво ще изръсеш пак в бързината....!?

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 04 Юли 2020 16:59 #93622

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА САЩ
С най - сърдечни пожелания за здраве, мир и любов на целия американски народ.
И с голяма благодарност ,че ни спасиха от тотално поробване от нашите съседи - Румъния ,Сърбия и Гърция през 1919 година в Ньой.
Което поробване щеше да означава ИЗЧЕЗВАНЕ ЗАВИНАГИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
От все сърце пожелавам на американския народ наесен да се избави от рускозависимия си президент Доналд Тръмп ,който нанесе големи щети както на самите САЩ ,така и на техните приятели и съюзници в борбата срещу Русия- империята на злото и СМЪРТНИЯ ВРАГ на България и на съседните и народи.
Кратко описание на дейността на управниците и дипломатите на САЩ след края на Първата световна война относно опазване на българските национални интереси.
www.facebook.com/SiteBulgariZaedno/posts/4158871537518941

Томас Удроу Уилсън 28-ят президент на САЩ. 04 Юли 2020 23:20 #93625

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Малиййй................добре , че има такива ора като Славито да ни напомнят кой ни освободи и кой попречи да не изчезнем
завинаги като народ...............че иначе току виж сме забравили. :lol: :lol: :lol: :lol: Незнам да се смея ли да плача ли ..............но едно е сигурно и то е че трагедията е голяма .................. :lol: :lol: :lol: :lol: :sick:
И за да подсилим трагичното положение Слави ще те питам нещо.............можеш ли да се обосновеш точно и конкретно
от къде и как реши , че Тръмп е рускозависим президент.................по това , че още не е решил да нападне руснаците и да заличи веднъж
завинаги империята на злото ли ................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ??????????????
Последна промяна: 05 Юли 2020 12:19 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат