Да ама Бобо......демокрацията ти дава възможност във всеки един момент да си вземеш чантичката под ръчичка и да си хванеш пътя......
Казвал съм го много пъти ...............свободата и демокрацията са понятия за балами защото напрактика са непостижими и ги няма никъде по света!
Просто на места на хората им се създава илюзията , че ги имат и тва става чрез изкуствено завишени стандарти щото на човек когато му е
пълен стомаха и джоба спира да си задава въпроса дали ги има или ги няма. Във богатите държави хората са по богати не защото работят повече
(аз във Англия като отидох първото нещо което ми направи впечатление е , че взех да работя по малко а хората ми дават повече ......първия ден като отидох Баща ми ме пита ...ее доволен ли си от заплащането, а Аз му викам ...абе Аз съм доволен ....ама имам чувството че не съм ги изкарал тези пари
при което той се попеля да ми се смее...........
)................та там стандарта
е такъв не защото работата на един дърводелец или шпакловчик е равносилна на работата на един хирург в България, а защото в голямата си част
се базира на експлоатацията на бедни народи за сметка на богатите .......и за да замажат тези
добре известни факти основния аргумент на соросите е така наречената добавена интелектуална стойност .....ама не се сещат че така наречената
добавена интелектуална стойност добива реални измерения пак чрез експлоатация ..........която във много случаи е на бедни народи
при които има ниско заплащане на хората ..........принципно четейки кухи статистики на БВП излиза че хората в богатите държави работят и произвеждат повече спрямо нас бедните ................. ама ако човек проучи малко повече ще види че голяма част от това БВП се формира от компани
чиито производство е изнесено навън за да ползва работната ръка на други народи !!!..................и тва напарактика е най тънката и безболезнена експлоатация на богатите народи и държави над бедните .......при другата направо се черпи ресурс от бедния или
бедния плаща милиарди лихви по заеми !!!!!!!!
И най извратеното нещо от всичко знаеш ли кое е ........
Получава се така , че бедния докато богатите го шибат отзат...........бедния им се удивлява и възхвалява и вика ...еййй гледай ги
колко са напред хората там ..........имат си пари, демокрация ....правата на човека там са на първо място