Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Произход на българите - коя е истината ? - 4

Произход на българите - коя е истината ? - 4 04 Ян 2020 11:46 #87103

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Radislav писа:
Публикациите ми, както и начина на изказ бяха в стил "Доктора"- нещо , като " Честита Нова Година ! ". :cheer: Да те извадя от дрямката на летаргичните ти утопии, в които си изпаднал. :lol:
Относно "човешката" храна- основно такава консумирам. Ама първо дай да уточним, кое и какво е "човек" , или ЧЕЛОВЕК, каквато е истинската старобългарск дума. Вярно усещаш, че в днешното общество преобладава човекоподобен вид, но влизаш в заблуда, че ти си едно стъпало над него. Всички сме в кюпа, колкото и да не ти се иска да го признаеш.
Шегата на страна, но писането тук е загуба на време и чесане на езици...

А относно темите, в които сме " кръстосвали шпаги" с удоволствие бих поговорил приятелски с теб по тях, ако се видим някъде, някога. Ама нямам време за писане...живота изтича като пясък между пръстите, трябва да се опитваме да го живеем пълноценно. Загубеният час, никога няма да се върне...

Най-чистосърдечно пожелавам на теб и хората около теб здраве, благополучие и успешна година !
Мерси Гена, подобно!
Само, че никога не съм казвал, че съм едно стъпало, над теб или останалите.. :) Просто ти подсъзнателно си ме поставил там... :lol: :P
Ако бях над вас, нямаше, да пиша тук.. Освен това нещо бъркаш стиловете и там изглежда не си наясно.. :S
Това че не си чел и говориш глупости, е друга тема :) При мен утопии няма! Това е истина която не ти харесва и ти е по лесно, да се правиш, че не същаствува! За разлика от теб, аз нищо не си смуча от пръстите! Просто ти нямаш представа, за какво ти говоря, неща за които никога не си се замислял и ти се струва невероятно, но са факт :) Може и да си разочарован от нещо, но търсиш на грешно място истината! Защото Г)ена, всяка истина има конкретно място, където може, да я намериш! Трудно е, но това не означава, че трябва, да избираме лесния начин и да се самозаглъгваме!
Последна промяна: 04 Ян 2020 12:01 от kaveiros.
Темата е заключена.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат