Как мислиш съм способен, да ти показвам грешките, ако не съм образован достатъчно?
..Не че е необходимо, да съм много образован, за това..
Естествено, че ролята на робите, при степните народи са ограничени, особено ако са на война
Но са имали слуги, както и някой който, да се грижи, за животните, също и робини, да задоволяват нагоните си..
Това не значи, че не са се занимавали с търговия на роби
Били са основни доставчици, особено пък атила, който не е имал никакви човешки скрупули
Кави приказки за децката градина? Това са правните норми в първото българско царство, приспособени за българските условия и бит! Дал съм ти достатъчно информация, да търсиш и да се учиш, не да ми говориш, за някакъв идеализиран образ, като да агитираш недорасляци.. Нали искаш истината, ето ти я, за българите, дето вулгаризирали рим..
Напълно ми е ясно какво означава вулгаризация, но на теб не ти е ясно, след като разправяш вицове, на които вярваш
Не знам, да се смея ли, да плача ли..
Да ти кажа у близките години, по-голяма глупос и изродщина не бях чувал..
Не съм казал, че упадъка и деградацията и последвалата вулгаризация не е имала и някакви положителни страни, тя и идиотизацията има хубави моменти
а че няма и не може, да има връзка с българите!! Самата мисъл е много смешна, разбираш ли и е невероятно, че някой може, да ги свързва напълно сериозно и да вярва на такава глупост..