kaveiros писа:
Nesho писа:
Пак ще го повторя не се прави че не си го забелязал.........
Казах ти и ....знам че робуваш на схващането че без църквата едвали бихме знаели за съществуването на Исус................Но такава ли е истината .....?????????????????????????????????????????????
Напротив забелязах го, но гореказаното важи в пълна сила! Абсурд! Пише го, обяснено е, логично и достъпно, ако беше прочел историята на църквата, нямаше, да задаваш такива въпроси! Трябва да си имаш идея, през какво са минали християните и положените им усилия, за да разбереш! Няма как да ти го кажа с няколко думи, защото страдаш от пълна липса на информация! Може да си милслиш, че строиш храм, ама немаш строителни матряли и стават некви въздушни кули! Има цяла една наука нарича се
теология, освен със сложни неща се занимават и с такива простички въпроси и ги обясняват!
Слушай ся кавейросе...............чел съм достатъчно ...........за да съм на мнението на което съм.............има неща които се усещат със сърцето и душата на човека ................като например това че има доста нередност в корана(да не използвам по силни епитети) и хиляда пъти да го чета все тая..........и тва не е заключение на база и благодарение на това че съм християнин...........защото има много мюсулмани които усещат същото и напускат исляма................
а защо не го правят всички . ...............незнам ????Достигам до заключението, че на хората по рождение им е дадена различна сетивност и едни много бързо приемат нещо за чиста монета
а на други им трябва повече време като на мен
.............нямам друго обяснение !!!! .........................За първите богомили за които Славито говори не съм чел достатъчно признавам ..............но на базата на
инфото което имам за техните съвременни последователи и това което Славито дава от време навреме ................има доста нередност и там !!!!