Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Геноцид над Българите и българският народ !2

Геноцид над Българите и българският народ !2 14 Мар 2022 23:17 #105642

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Митак...права е !..................Тука няма да променим хода на войната .......... :lol: но да ти кажа........отчайвам се ......за нас българите
Сега тази война провокира всеки трети от нас да коментира и да изразява мнение........... !
И да ти кажа какво забелязах и какво ме отчайва Хора които съм ги смятъл за простовати всъщност имат способноста във сороската помия която ни
залива по телевизията от сутрин до вечер да отсяват и прозират когато някой ги лъже и маниполира ,а хора с образование и УЖ над средното ниво на интелигентност, нямат тази си способност и мнението им не е нищо повече от отражение на тази сороската помия .Наскоро спорих с приятел който е образован и ерудиран човек и това което провокира спора беше следното ..........Той ми каза ,че диктатурата в Китай била ОК и ,че диктатурата там не била точно такава каквато е руската.............руската е страшната ......... :lol: :lol: :lol: :cheer: ;) На което му казах.......съжелявам ,че ще ти го кажа но това не е твое мнение а мнние на евроатлантическото лоби в момента във света което ти без да се усетиш следваш сляпо. Ако утре това лоби реши ,че вече няма полза от Китай и на диктатурата там трябва да и се наложат санкции и ограничения .......ти тутакси ще запееш друга песен.......и ще кажеш ,че диктатурата в Китай вече НЕ Е ОК...................... :lol: :lol: :lol:

Та ..................Митак ....тези неща ме отчайват ..............защото са признак не само за нивото на интелигентност ,а за морал и ценности на едно общество. Едно общество (човек) изповядващ правилните ценности......независимо от нивото си на интелигентност той никога не може да се загуби в морето от медийна сороска помия което ни залива..........
И точно затова се случва понякога така ,че простоватички хора умеят по добре да прозряват
истината от много по интелигентни и ерудирани хора .................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Когато на един човек са му посредствени ценностите то и мирогледа(кръгозора) също му става посредствен...............независимо от образование и нивото на ерудираност !!!!!!!
Последна промяна: 14 Мар 2022 23:41 от Nesho.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: самотрак

Геноцид над Българите и българският народ !2 14 Мар 2022 23:58 #105643

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Сух лебец и лучец йеж и водица пий! И дий коне дий! :)

Геноцид над Българите и българският народ !2 15 Мар 2022 08:32 #105647

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6058
Последна промяна: 15 Мар 2022 08:33 от rublata.

Геноцид над Българите и българският народ !2 15 Мар 2022 12:07 #105652

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
Тази тема според вас имали място във форума , колко тясно е свързана тя с нашето хоби ? За сметка на това е една от най големите и обсъждани .

Геноцид над Българите и българският народ !2 15 Мар 2022 12:52 #105654

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Принципно нищо от това което коментираме не можем да променим..... И очевидно че е доста безсмислено.... Пък и досега никой не е приел позицията на другия за толкова години...... Най добре наистина да се концентрира форума върху неща които реално могат да се променят....и са ни във възможностите и това е по-свободното практикуване на хобито. Аз спирам да пиша на теми извън металдетектинг...!
Последна промяна: 15 Мар 2022 13:16 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, djendaka

Геноцид над Българите и българският народ !2 15 Мар 2022 13:29 #105656

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6058
Nesho писа:
Принципно нищо от това което коментираме не можем да променим..... И очевидно че е доста безсмислено.... Пък и досега никой не е приел позицията на другия за толкова години...... Най добре наистина да се концентрира форума върху неща които реално могат да се променят....и са ни във възможностите и това е по-свободното практикуване на хобито. Аз спирам да пиша на теми извън металдетектинг...!
И аз спирам и очаквам разчистване на форума ,....майтапи ,политика ,музика и т.н. теми,а не изборно дадена тема да се премахва,...пишем само теми свързани пряко с металдетектинг,...
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, djendaka
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат