Митак...права е !..................Тука няма да променим хода на войната ..........

но да ти кажа........отчайвам се ......за нас българите
Сега тази война провокира всеки трети от нас да коментира и да изразява мнение........... !
И да ти кажа какво забелязах и какво ме отчайва Хора които съм ги смятъл за простовати всъщност имат способноста във сороската помия която ни
залива по телевизията от сутрин до вечер да отсяват и прозират когато някой ги лъже и маниполира ,а хора с образование и УЖ над средното ниво на интелигентност, нямат тази си способност и мнението им не е нищо повече от отражение на тази сороската помия .Наскоро спорих с приятел който е образован и ерудиран човек и това което провокира спора беше следното ..........Той ми каза ,че диктатурата в Китай била ОК и ,че диктатурата там не била точно такава каквато е руската.............руската е страшната .........

На което му казах.......съжелявам ,че ще ти го кажа но това не е твое мнение а мнние на евроатлантическото лоби в момента във света което ти без да се усетиш следваш сляпо. Ако утре това лоби реши ,че вече няма полза от Китай и на диктатурата там трябва да и се наложат санкции и ограничения .......ти тутакси ще запееш друга песен.......и ще кажеш ,че диктатурата в Китай вече НЕ Е ОК......................
Та ..................Митак ....тези неща ме отчайват ..............защото са признак не само за нивото на интелигентност ,а за морал и ценности на едно общество. Едно общество (човек) изповядващ правилните ценности......независимо от нивото си на интелигентност той никога не може да се загуби в морето от медийна сороска помия което ни залива..........
И точно затова се случва понякога така ,че простоватички хора умеят по добре да прозряват
истината от много по интелигентни и ерудирани хора .................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Когато на един човек са му посредствени ценностите то и мирогледа(кръгозора) също му става посредствен...............независимо от образование и нивото на ерудираност !!!!!!!