Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Геноцид над Българите и българският народ !2

Геноцид над Българите и българският народ !2 18 Апр 2021 21:39 #100116

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Slavitoooo писа:
Мой човек за какви заеми говориш , като държавният резерв е продаден още отдавна
и то не само нашият а на целият СОЦ лагер продаден после изяден и окраден .
През соца ТКСЗтата нямаха пари да платят на работниците дето трябваше да приберат реколтата
затова се залагаше на безплатният бригадирски ученически труд .
Последно Живков като продаде всичко най-накрая се обърна към Запада и тегли едни 11 милиарда долара .

И неми говори за СЕГА то като докараш България до 3 ФАЛИТА
и после чакай пак тия същите 30 години да я оправят .

И стига се оправдава с тоя СОРОС и едрият банкерски капитал щото точно тоя капитал създаде СССР
един път било убаво че били създали СССР после станаха черни и ги плювате !
Наче викаш и резерв сме имали,с който на момента сме си покривали дълговете....Ми ся само дългове ве,брат! :kiss:
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Геноцид над Българите и българският народ !2 18 Апр 2021 22:21 #100123

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6691
Slavitoooo писа:
През соца ТКСЗтата нямаха пари да платят на работниците дето трябваше да приберат реколтата
Май не си ходил на бригади. И тогава, както и сега, си си скатавка ;) Изработеното на бригадите се плащаше!!!!!!
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho

Геноцид над Българите и българският народ !2 19 Апр 2021 11:02 #100144

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14433
mitko писа:
Slavitoooo писа:
Май не си ходил на бригади. И тогава, както и сега, си си скатавка ;) Изработеното на бригадите се плащаше!!!!!!
Да ве :lol: то и в казармата взимах заплата :lol:
1.50 лв . на месец !!! :woohoo:

А от бригадите никога не съм взимал нито 1 лв. .
ако се е плащало то е било само на хората от привилегирована комунистическа олигархия . :dry:
Последна промяна: 19 Апр 2021 11:04 от Slavitoooo.

Геноцид над Българите и българският народ !2 19 Апр 2021 11:06 #100145

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
Slavitoooo писа:
Мой човек за какви заеми говориш , като държавният резерв е продаден още отдавна
и то не само нашият а на целият СОЦ лагер продаден после изяден и окраден .
Последно Живков като продаде всичко най-накрая се обърна към Запада и тегли едни 11 милиарда долара .

И неми говори за СЕГА то като докараш България до 3 ФАЛИТА
и после чакай пак тия същите 30 години да я оправят .

И стига се оправдава с тоя СОРОС и едрият банкерски капитал щото точно тоя капитал създаде СССР
един път било убаво че били създали СССР после станаха черни и ги плювате !
Наче викаш и резерв сме имали,с който на момента сме си покривали дълговете....Ми ся само дългове ве,брат! :kiss:
Ами да имали сме ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ останал от Царство България
както и много милиони долари дето комуняците ги изнесоха и после ,някой ни такова у комунистическите гащички .
Последна промяна: 19 Апр 2021 11:07 от Slavitoooo.

Геноцид над Българите и българският народ !2 19 Апр 2021 15:21 #100152

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
Сега ми попадна нещо за "геноцида" през соца :woohoo:

Публикувано във факти.бг:
Тежки дни за Христо Друмев
Здравословното състояние на бившия директор на НДК е влошено
Друмeв e рoдeн прeди 88 гoдини в ceмeйcтвoтo нa крупeн кaпитaлиcт. В рaнния coц пoлучaвa юридичecкo oбрaзoвaниe и пoнeжe гoвoри мнoгo eзици, e нaзнaчeн нa щaт във Външнo миниcтeрcтвo.
Впocлeдcтвиe рaбoти в чужбинa – в прeдcтaвитeлcтвa нa фирми и кaтo културeн aтaшe във Виeнa, a прeз 1988-мa зacтaвa нaчeлo нa Нaрoдния двoрeц нa културaтa "Людмилa Живкoвa". НДК ръкoвoди дo 2011-a, кoгaтo e oтcтрaнeн c рeшeниe нa прaвитeлcтвoтo нa ГEРБ.

В прoдължeниe нa 31 гoдини Друмeв e бил aгeнт и cътрудник нa Държaвнa cигурнocт c пceвдoнимитe Дрaгaнoв и Бoрил. Кaтo шпиoнин прeз 60-тe тoй нaдушвa, чe в Ирaк ce гoтви прeврaт, кoйтo щe дoкaрa нa влacт Aхмeд Хacaн aл-Бaкър и Caддaм Хюceин.

Никoя другa рaзвeдкa пo oнoвa врeмe нe рaзпoлaгa c цeннaтa инфoрмaция, caмo бългaрcкoтo рaзузнaвaнe e нaяcнo. Зa гoлeмия cи удaр Хриcтo e нaгрaдeн c 200 лeвa oт ДC, a пoлучaвa и мeдaл.

Пoдрoбнocти зa прeврaтa нaшият aгeнт нaучaвa пo врeмe нa игрa нa кaрти. Друмeв oткрaй врeмe e зaпaлeн пo пoкeрa и бриджa и нeвeднъж e игрaл "нa вързaнo" c извecтни нaшeнци. "Пaвeл Вeжинoв, Гeoрги Мaркoв... Вcичкитe cъм ги oбирaл и тaкa нoceх дocтa пaрички вкъщи. Cтaвкитe бяхa мнoгo виcoки", признaвaл e тoй.
fakti.bg/life/572178-tejki-dni-za-hristo...m_campaign=firstpage
Как става тая работа бе Соросче, че нещо, ама хич не ми се връзват нещата.

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 20 Апр 2021 16:28 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: solid, bobo, Nesho

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 16:34 #100186

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
Това преди 89г. не можеше да се случи. Диктатура, комунизъм, както искате го наричайте, само се молете да не сте в това демократично състояние
www.facebook.com/%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B...618/296586745240957/

Тъжна снимка....!
Снощи в 23 и 15часа забелязах младо момче да разговаря с възрастен мъж на пътя. Разбрах, че има проблем и тръгнах към тях, за да помогна с каквото мога. В желанието си, да помогне на дядото, момчето беше извикало такси и беше платил на шофьора за да се прибере дядото на топло и да не мръзне на дъжда. На мен обаче ми се стори, че дядото не е на себе си и помолих момчето, да тръгне с мен подир таксито и да видим къде точно отива дядото! Както си и мислех, оказа се , че адреса е необитаем видимо и, че дядото е с деменция! През това време звъняхме на 112 многократно, дойде полиция и всеки вдига рамене в тая ситуация и е некомпетентен в ситуацията - "НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИМ". В болница неможе да бъде приет! В кризисен център също - няма такъв! Това е нашата мила страна в 2 снимки! Болен народ, бетстващ народ....никой не го е грижа за никого! Човека не беше ял най-малко 2 дни! Нахранихме го! Но кажете ми къде е държавата, къде е грижата.....? Кажете ми къде по света бели се случва това? Цял живот бъди човек, порядачен, работи....плащай! А когато имаш нужда от помощ? На кого , да се опреш? Надявам се някой да разпознае дядото от снимките и да намерим семейството му!

#СоциалнаМрежа

Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 18:26 #100189

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
mitko писа:
Това преди 89г. не можеше да се случи. Диктатура, комунизъм, както искате го наричайте, само се молете да не сте в това демократично състояние
www.facebook.com/%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B...618/296586745240957/

Тъжна снимка....!
Снощи в 23 и 15часа забелязах младо момче да разговаря с възрастен мъж на пътя. Разбрах, че има проблем и тръгнах към тях, за да помогна с каквото мога. В желанието си, да помогне на дядото, момчето беше извикало такси и беше платил на шофьора за да се прибере дядото на топло и да не мръзне на дъжда. На мен обаче ми се стори, че дядото не е на себе си и помолих момчето, да тръгне с мен подир таксито и да видим къде точно отива дядото! Както си и мислех, оказа се , че адреса е необитаем видимо и, че дядото е с деменция! През това време звъняхме на 112 многократно, дойде полиция и всеки вдига рамене в тая ситуация и е некомпетентен в ситуацията - "НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИМ". В болница неможе да бъде приет! В кризисен център също - няма такъв! Това е нашата мила страна в 2 снимки! Болен народ, бетстващ народ....никой не го е грижа за никого! Човека не беше ял най-малко 2 дни! Нахранихме го! Но кажете ми къде е държавата, къде е грижата.....? Кажете ми къде по света бели се случва това? Цял живот бъди човек, порядачен, работи....плащай! А когато имаш нужда от помощ? На кого , да се опреш? Надявам се някой да разпознае дядото от снимките и да намерим семейството му!

#СоциалнаМрежа
Най - точния критерий за едно общество,е състояниета на старите и болните!
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 18:42 #100190

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Можеше можеше въждал съм го с очите си
хората не смееха да кажат истината , пенсия 35 лв - айде Мерси
хората предпочитаха да казват ,че са добре от колкото да влизат по Лагери и Затвори .

Сега за вас дето сте израсли
при комунистическите привелигировни семейства НЕДЕЙТЕ ДА КАЗВАТЕ ,ЧЕ ХУБАВАТО Е БИЛО ЗА ВСИЧКИ .
Последна промяна: 20 Апр 2021 18:44 от Slavitoooo.

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 18:43 #100191

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Капиталистическа България преди социалистическата революция без съмнение беше една от най-бедните и изостанали страни в Европа.

Над 80 процента от населението, тогава се препитаваше с примитивно земеделие и страната ни изоставаше от развитите страни с 50-100 години. Ако някой си мисли, че Мадисън е допуснал някаква грешка в оценката си за царска България, може да я сравни с оценката на хора, които би трябвало най-добре да познават какво е било действителното положение през 1939 г. На 25 януари 1939 г. в Народното събрание на царство България министърът на земеделието Иван Багрянов заявява: „Имах случай да го кажа и друг път: ние сме земеделска страна БЕЗ ЗЕМЕДЕЛИЕ… Ние нямаме излишъци от зърнени храни. Ние изнасяме не излишъци, а само туй, което крадем от устата на нашия народ и неговия нещастен добитък. (Общи ръкопляскания). Цифри за доказателство аз по-рано приведох в изобилие”.(2)

archivek-p.org/10/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%...8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/
Последна промяна: 20 Апр 2021 18:44 от bobo.

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 18:52 #100193

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
Капиталистическа България преди социалистическата революция без съмнение беше една от най-бедните и изостанали страни в Европа.

Над 80 процента от населението, тогава се препитаваше с примитивно земеделие и страната ни изоставаше от развитите страни с 50-100 години. Ако някой си мисли, че Мадисън е допуснал някаква грешка в оценката си за царска България, може да я сравни с оценката на хора, които би трябвало най-добре да познават какво е било действителното положение през 1939 г. На 25 януари 1939 г. в Народното събрание на царство България министърът на земеделието Иван Багрянов заявява: „Имах случай да го кажа и друг път: ние сме земеделска страна БЕЗ ЗЕМЕДЕЛИЕ… Ние нямаме излишъци от зърнени храни. Ние изнасяме не излишъци, а само туй, което крадем от устата на нашия народ и неговия нещастен добитък. (Общи ръкопляскания). Цифри за доказателство аз по-рано приведох в изобилие”.(2)

Така е верно е , Беше ни отредено от големият брат да храним голямата империя
да бъдем аграрна страна и основният ни поминак да е земеделието и животновъдството
затова се построиха толкова много язовири и напоителни сестеми Големият брат малко се нааакаа
и всичко раждяса и стана безсмислено !!
Затова ни махнаха Авиофабриките затова не ни даваха да произвеждаме автомобили НО да развиваме собсвено автомобилостроене НЕ РАЗРЕШИХА !
а трябваше да правим руските крадени боклуци - айде мерси .
Последна промяна: 20 Апр 2021 18:53 от Slavitoooo.

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 19:01 #100194

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
bobo писа:

да бъдем аграрна страна и основният ни поминак да е земеделието и животновъдството
затова се построиха толкова много язовири и напоителни сестеми Големият брат малко се нааакаа
Затова ни махнаха Авиофабриките затова не ни даваха да произвеждаме автомобили НО да развиваме собсвено автомобилостроене НЕ РАЗРЕШИХА !
Ся ко праиш бе,бройлер?
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 19:12 #100195

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
Slavitoooo писа:
bobo писа:

Ся ко праиш бе,бройлер?
Ми сеа каквото са надробили твоите ора за с голямата социалистическа революция това правя
нали ни управлява БайТошовата младеж - какво пак си недоволен ???
Казах ти тия дето сте сукали привелигеровано от майка България
не казвайте ,че всички са сукали като вас .

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 19:28 #100198

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
bobo писа:
Slavitoooo писа:
bobo писа:

Ся ко праиш бе,бройлер?
Ми сеа каквото са надробили твоите ора за с голямата социалистическа революция това правя
нали ни управлява БайТошовата младеж - какво пак си недоволен ???
Казах ти тия дето сте сукали привелигеровано от майка България
не казвайте ,че всички са сукали като вас .
Ми нали още предаваме желязото от соца,за да ядем,бе!Нещо си тотално объркал!

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 19:33 #100200

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Дрън дрън - добре че са гайстербайтерите
за радост някой от тях успяха на Запад дават работа и на българи и на тамошните .

Геноцид над Българите и българският народ !2 20 Апр 2021 19:51 #100201

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Дрън дрън - добре че са гайстербайтерите
за радост някой от тях успяха на Запад дават работа и на българи и на тамошните .
Ами ти сам призна в момента ,че сте ялови ,и за нищо не ви бива!
Последна промяна: 20 Апр 2021 19:51 от bobo.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат