Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Кулинарна Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 01:48 #42491

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
comander писа:
yaponetsa писа:
А що никой не се сети да иска техните документи,имам в предвид най вече оня с шапката дето не искал да бъде сниман.По закон трябва да се легитимира,ако бъде приканен за това. От къде да го знаеш дали не е някое бустанско плашило?
Ще се лигитимират униформените,другите няма да го направят не са длъжни след като униформения го направи. Но аз единия го видях на последното ми дело ,гарантирам че е от София . Същия се познава много добре със софиските търговци ,които не пропускат възможност да оплюят федерацията в тяхния си форум.Последната храчка е буквално от няколко дена.Курчо как беше закарал в полицията даните на колегите,няма да се учудя и сега да носят даните от фактурите и членовете пак в конака.
то враговете на федерацията са твърде много като се почне от тия къде покрити с власт които покровителстват каналите за антики и се свършват с други които мамят хората с детектори -ментета
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, comander, hektor, djendaka, yaponetsa, vezir, kaveiros, FLORE, miro1113, messor

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 01:56 #42492

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
comander писа:
yaponetsa писа:
А що никой не се сети да иска техните документи,имам в предвид най вече оня с шапката дето не искал да бъде сниман.По закон трябва да се легитимира,ако бъде приканен за това. От къде да го знаеш дали не е някое бустанско плашило?
Ще се лигитимират униформените,другите няма да го направят не са длъжни след като униформения го направи. Но аз единия го видях на последното ми дело ,гарантирам че е от София . Същия се познава много добре със софиските търговци ,които не пропускат възможност да оплюят федерацията в тяхния си форум.Последната храчка е буквално от няколко дена.Курчо как беше закарал в полицията даните на колегите,няма да се учудя и сега да носят даните от фактурите и членовете пак в конака.
Ами кат не се легитимира,ше му кажа да бега с 200 и да не ми гледа документите.Проверка на документи има право да извършва който се легитимира.Тия с цивилните дрехи или се легитимират или се дърпат на страни....и не си отварят устата.Щото излиза че са нищожници.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 02:02 #42493

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Дойдоха повъртяха се на място и си заминаха, друго не могат да направят и на господата полицаи преди няколко дена го казах не могат да се борят със седмото чудо на света . ;)

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros, mitko, bobo

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 02:03 #42494

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Човека каза, че е кварталния, като слезе от колата и той разговаря с нас
От поведението им никой не може да се оплаче
Просто, пак казвам, всичко беше излишно и се получи малко комична ситуация
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, djendaka, yaponetsa, mitko, FLORE

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 02:12 #42495

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
skita6t писа:
comander писа:
yaponetsa писа:
то враговете на федерацията са твърде много като се почне от тия къде покрити с власт които покровителстват каналите за антики и се свършват с други които мамят хората с детектори -ментета
Дали мамят само с детектори-ментета? Аз защо подочух и друго? То май всички чуха, директно от свидетел, конкретно за един от тях, за какво става въпрос.
Последна промяна: 06 Юни 2016 02:17 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, akulata88

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 02:24 #42496

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Нека на всички е ясно че БНФМ е фактор и разни подли, мазни амеби няма да ни стреснат, Не знам дали е мястото и темата точно тук но, ще го напиша няма да се спра и за миг да снимам и да правя клипчета за когото и както си искам, ако ще през ден да ме викат в полицията.

Следните потребители изказаха благодарности: Mila, skita6t, djendaka, yaponetsa, vezir, kaveiros, mitko, mikreto, miro1113, akulata88 Виж още благодарили

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 09:31 #42498

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Браво супер сте си изкарали, имали сте си и цирк, хапване, пийване, какво по хубаво от това :) .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, mitko, FLORE, Djenko

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 09:46 #42499

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
kaveiros писа:
Човека каза, че е кварталния, като слезе от колата и той разговаря с нас
От поведението им никой не може да се оплаче
Просто, пак казвам, всичко беше излишно и се получи малко комична ситуация
Бопаджи винаги се обаждат на местната полиция когато са в неиния и раион и искат съдеиствие.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros, FLORE

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 09:56 #42500

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Значи не знам за какво беше всичкия този цирк , кой ги прати и за какво ги прати , в същност мога да предположа но за сега са предположения . Определено господата от органите на реда се държаха подобаващо точно както трябва да се държи човек в тяхното положение . Само не ми стана ясно защо след като цял ден идваха при нас непознати хора с Панталончета , видимо неподготвени за хънтинг среща и ни питаха какво правим тук , а съответно бяха спирани и наши колеги тръгнали да се прибират или да си купят нещо от магазина . Защо трябваше да блъскат толкова много коли по черния път , не можеше ли просто едната нива да слезе и да ни запише личните данни , ако наистина акцията е била по сигнал за трафик на хора мога само да ги поздравя , но нещо в мен говори че акцията си беше точно за нас :) .
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, FLORE, Radislav, Djenko

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 10:00 #42501

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Дойдоха да ми видят фотоапарата че искали и те такива да си купуват да си правят селфита . :whistle:

Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, bobo, akulata88

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 10:35 #42502

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Браво на вас колеги,страхотна среща сте си спретнали ,че и среща с органите сте имали-за поука и натрупване
на опит от такива срещи.Да се знае кой какви права има,икак да ги остоява.Поздрави на всички
П.С. Оператора на клипа ,ми се струва че малко се разправяше по едно време-ама нищо.
Важното е да сме живи и здрави-ха-ха-ха
:lol: mdet :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros, mitko, FLORE

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 11:07 #42503

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6685
kaveiros писа:
М/у другото, си бяха нормални хора и не се заяждаха, бих казал и добронамерени. Просто всичко това беше излишно. Цял ден ни следиха и разпитваха свидетели из околните села, знаеха много добре кои сме. Като дойдоха, да бяха седнали, да изядат една боб чорба с нас, поне всичкото, да имаше смисъл.
Докторе, като гледам, че бяха повече от вас, ако бяха хапнали и по една бобена чорба, вие какво щяхте да ядете. :ohmy: Похарчили са някоя и друга хилядарка на данъкоплатеца, ще отчетат и дейност за месеца.
п.п. А някои хора, за да им се вдигне рейтинга на телевизията, са готови и през главата да им минат. И предизвикваше органите, екшън да стане, само и само да има зрителски интерес. ;)
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, kaveiros, FLORE, Radislav

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 11:08 #42504

• Anarchy66
  • Anarchy66's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 69
Браво колеги,съжалявам,че не успях да дойда и аз,то имахме проблем с градушките и с недостатъчните ракети за облаците,както и да е...
Всичко е било чудесно както виждам,ще се радвам скоро да присъствам.
Чух по време на клипчето,когато се представяха зам председателя и члена на УС,някой от полицаите разбра ли изобщо,че федерацията е легална и прочие?! Запознати ли са с нас?!
Всичка пътища на Света водят до Рим,а всички пътища в Рим водят до колизеума.

Тит Флавий
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, FLORE

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 11:27 #42505

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Anarchy66 писа:
Браво колеги,съжалявам,че не успях да дойда и аз,то имахме проблем с градушките и с недостатъчните ракети за облаците,както и да е...
Всичко е било чудесно както виждам,ще се радвам скоро да присъствам.
Чух по време на клипчето,когато се представяха зам председателя и члена на УС,някой от полицаите разбра ли изобщо,че федерацията е легална и прочие?! Запознати ли са с нас?!
Те хората бяха дошли да търсят сирийци и трафиканти на хора , казаха че са разбрали че сме от някаква организация и че си правим събиране , до колкото разбрах от колегите които са били проверени часове преди това , конкретно за нашата дейност никой не говори , но определено знаеха защото пък казаха че сигнала са го подали хора които са казали че се разхождаме с някакви техники :) за това се чудя трафиканти ли търсеха или търсачи може да е станала грешка на езика и двете почват с Т :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, FLORE, Anarchy66

Хънтинг Среща "САКАР" 4-5 Юни 2016 06 Юни 2016 11:52 #42507

• Anarchy66
  • Anarchy66's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 69
Прав си джендак,най-вероятно е била грешка на езика...и все пак дори и с техниката на място да бяхте,какъв е проблема.. мястото с ист или арх значение ли е?! Толкова наблизо има ли обект,че идват боп. И да,трафикатни и бежанци търсим ама без гранична полиция да знае..баси случая.. :D
Всичка пътища на Света водят до Рим,а всички пътища в Рим водят до колизеума.

Тит Флавий
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат