Сега за резервациите , като се обаждате казвайте че сте за събора тъй като цената от 12лв за възрастен и 10 за дете на легло е специално за нас ,като резервирате казвате с храна или без храна и ако е с храна за колко човека . . Както казах са обещали да донесът хладилник за общо ползване за напитки , но има и бар който закъса. В петък и събота ще има и кетъринг с бира и скара цените малко по късно но няма да са като на Ловеч
. Който реши да почива по от рано нека да казва , че е от събора за да ползва отстъпките които съм уговорил . Който иска може да спи на палатка но на поляните не и на плажа .Нека производителите които искат да участват да пиша или се свържат с мен за да знам къде да им освободим място за шатрите .
Сега малко повече за базата, няма лукс но няма и мизерия висящи кабели и горящи бойлери
, базата е затворен тип със собствен плаж подържан плитък подходящ за деца , има поляни беседка удобно за барбекюта
, за гостите на хотла има парко места , за останалите които ще дойдат за състезанието с наградите ще уточня допълнително . Село Атия е на километър и половина от базата там може да се се закупуват провозии Черномореце а 5 км а Созопол на 10 . Стаите имат завивки и всичко необходимо за спане , трябва само да си носите хавлии . Ако има въпроси може да ми се обаждате