Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 13 Юли 2018 23:52 #69360

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Ванка събора си е наш, на нашия клуб ние решаваме тука не е демокрация , и нека да не се забравя аз съм на бариерата и паркинга е платен... :whistle:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, asparuh

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 16 Юли 2018 20:58 #69373

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
там сме живот и здраве mdet mdet palm treasure beer3 shovel detecting
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 16 Юли 2018 21:08 #69374

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Датата на събора е сигурна , така че който има да оправя отпуски да не му мисли много , мястото и то е почти на 100% ясно остана ми ошще една среща за уточняване на детайлите и и ще напиша подробно за самото мероприятие . Пуснах официалните дати но всеки който има възможност и иска да си почине на това хубаво място може да ползва базата и от по рано . до няколко дена ще имате пълната информация и телефоните за резервация
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, asparuh, FLORE, miro1113

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 17 Юли 2018 14:00 #69380

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Еееех....Славито ве натисна за там-нали?....Доста възпитаващо е да чувстваш тежкото присъствие на Натовските ВМС..... :blush: :dry: ..... :lol: :lol: :lol:
Иначе изглежда добре.... B)
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, mitko

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 18 Юли 2018 21:39 #69387

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
До дни ще дам пълно инфо за събора и телефон за резервация , който има желание да присъства да не губи време и да си запази стая защото тук обемът е ограничен а се е доказало че на тези събори се събираме между 150 и 200 човека постоянно пребиваващи а тук базата е 120 -30 места . Моля и производителите които ще участват да заявят участие , плажът и поляните няма да са по леки от тези на Крайморие така , че се стягайте :lol: все пак ще ида да пусна машина , че да не се налага да правим състезанията на очи :lol: . Едно малко инфо от кухнята , плажът на базата е вътрешен и на него не е търсено никога до сега така , сещайте се :lol: особено първите
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, asparuh, bobo, FLORE, Radislav

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 18 Юли 2018 23:28 #69388

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
djendaka писа:
...все пак ще ида да пусна машината... :lol: ... плажът на базата е вътрешен и на него не е търсено никога до сега така , сещайте се :lol: особено първите
Май ти ще си първият...и да почерпиш ! :lol:
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 18 Юли 2018 23:29 от Radislav.
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 19 Юли 2018 16:38 #69391

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Влюбен съм в плажното търсене вече и Джендак,ако ме викнеш така на едно състезанийце между нас двамцата,да очешем туй прехвалено плажче,ще дойда да ти накъсам шортите,та да хвърлиш тоя дърт 15 годишен е-трак или да ми го заложиш ,ако не те е страх,та да видиш що е Еквинокс 800 и веднага ще хукнеш към АЙ-ШОП СОФИЯ за апарат...........
Последна промяна: 19 Юли 2018 16:40 от rublata.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 19 Юли 2018 18:52 #69392

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Рубла не забравяй, и стажът с даден апарат дава малко преимущество на търсача,
така че не подценявай Старото куче.Ха ха ха
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, Radislav, rublata

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 19 Юли 2018 21:25 #69393

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
Влюбен съм в плажното търсене вече и Джендак,ако ме викнеш така на едно състезанийце между нас двамцата,да очешем туй прехвалено плажче,ще дойда да ти накъсам шортите,та да хвърлиш тоя дърт 15 годишен е-трак или да ми го заложиш ,ако не те е страх,та да видиш що е Еквинокс 800 и веднага ще хукнеш към АЙ-ШОП СОФИЯ за апарат...........
Сергейка аз на твоя земя ти обясних в Бургас може да ми вържат едната ръка поне малко да ме забавят с копането на сигналите , че може накрая като преброим да си сложиш въжето :lol: Обещавам , само ще проверя минерализацията за да няма изненади на състезанието , по простата причина , че само на няколко километра има плаж на който по лесно е да намериш на очи от колкото да намериш с ВЛФ апарат . Както казах първите и след мен ще са първи :) beer3
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, bobo, FLORE, rublata

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 19 Юли 2018 22:20 #69396

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1716
Radislav писа:
djendaka писа:
...все пак ще ида да пусна машината... :lol: ... плажът на базата е вътрешен и на него не е търсено никога до сега така , сещайте се :lol: особено първите
Май ти ще си първият...и да почерпиш ! :lol:
detecting
Аз смятам да съм първи!Ако не ме изпревари Славитооо!!!Две години го пропускам а за тази смятам да окупирам района
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Последна промяна: 19 Юли 2018 22:21 от dertlibey.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, bobo, FLORE, rublata

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 24 Юли 2018 23:23 #69439

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
Щом базата в Крайморие не се поддържа е нормално да се потърси нещо друго.Мястото изглежда приятно.
Неприятното обаче ще е липсата на хладилници.Идват хора,носят бутилки с бири,безалкохолни,вода,храна и не се намери за тях хладилник? Какво ще правят?
Липсата на бунгала също не е добре.Там ставаха купоните вечер.И във всяко бунгало-хладилник.
Дано станцията в Крайморие един ден пак да ни приеме.Не само заради бунгалата и хладилниците,ами и заради това,че .....там е Леговището на морския Събор-мястото е Легендарно.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 25 Юли 2018 09:22 #69447

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Тоше за 12лв нощувка и за 26-7 с вечеря и обяд не можах да намеря друг хотел който да има собствен плаж на 20 м от хотела . Както спонех фирмата с кетъринга ще осигури един или два за общо ползване за напитките ,топла ракия и бира няма да пием не го мисли .За теб ще се постарая да осигуря едно бунгало щом искаш да си сам , отделен но супер много се радвам че събора ще върне стария си облик с веселбите вечер а не пиянското групиране по бунгалата . Крайморие сигурно ще възкръсне поне от информация та която имам ама едва ли цените тогава ще те устройват .
По късно ще пусна телефона за резервация условията , цените и менюто за датите на събора .
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo, FLORE, miro1113, rublata

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 25 Юли 2018 21:32 #69452

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Сега пускам и менюто за тези които ще предпочетат храна или в тези 14.80 лв. какво влиза .
06.09.2018
Обяд:
1.Таратор/Пилешка супа 0,250
2.Мусака/Пиле с ориз 0,300
Вечеря:
1.Кебапчета - 3 бр. с домати и краставици / Свинско с картофи на фурна 0,300

07.09.2018
Обяд:
1. Таратор/Супа топчета 0,250
2.Винен кебап/Пиле с картофи 0,300
Вечеря:
1.Кюфтета - 3 бр. със зеле и моркови/ Свинско със зеле на фурна 0,300

08.09.2018
Обяд:
1.Таратор/Супа от свинско месо 0,250
2.Пиле със спанак и ориз/Кюфтета с бял сос 0,300
Вечеря:
1.Сатленки -3 бр. с домати и краставици/ Свинско с ориз на фурна 0,300

Всекидневен десерт:
Плод 0,200
Обща цена на ден : 14,80 лв./на човек
Закуска по желание:
- Пилешка супа/супа топчета/супа от св.месо-2,60 лв.
- Шкембе чорба-2,90 лв.
Следните потребители изказаха благодарности: dertlibey, asparuh, FLORE, miro1113

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 25 Юли 2018 22:03 #69453

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Сега за резервациите , като се обаждате казвайте че сте за събора тъй като цената от 12лв за възрастен и 10 за дете на легло е специално за нас ,като резервирате казвате с храна или без храна и ако е с храна за колко човека . . Както казах са обещали да донесът хладилник за общо ползване за напитки , но има и бар който закъса. В петък и събота ще има и кетъринг с бира и скара цените малко по късно но няма да са като на Ловеч :). Който реши да почива по от рано нека да казва , че е от събора за да ползва отстъпките които съм уговорил . Който иска може да спи на палатка но на поляните не и на плажа .Нека производителите които искат да участват да пиша или се свържат с мен за да знам къде да им освободим място за шатрите .
Сега малко повече за базата, няма лукс но няма и мизерия висящи кабели и горящи бойлери :lol: , базата е затворен тип със собствен плаж подържан плитък подходящ за деца , има поляни беседка удобно за барбекюта :cheer: , за гостите на хотла има парко места , за останалите които ще дойдат за състезанието с наградите ще уточня допълнително . Село Атия е на километър и половина от базата там може да се се закупуват провозии Черномореце а 5 км а Созопол на 10 . Стаите имат завивки и всичко необходимо за спане , трябва само да си носите хавлии . Ако има въпроси може да ми се обаждате
Следните потребители изказаха благодарности: dertlibey, asparuh, FLORE, miro1113, Mitaka

Морски събор база АТИЯ 06 - 09 .09. 18 25 Юли 2018 22:13 #69454

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Телефон за резервация 0888 29 66 14 . Не забравяйте да казвате , че сте за събора да няма на мен що ми взеха повече за спане и храната не беше това което е обявено ,както казах който иска да почива по от рано също да казва че е за събора заради нощувката ако иска храна също ще има както казах закуска обяд и вечеря 16 за дете 26 за възрастен но менюто ще е според рецептурника на фирмата .. Вземете си кучетата има стотици декъри гора пълна с трюфели :lol: на връщане 30 процента се отчитат при Флорето и остават в полза на бургаския клуб , все пак агнетата мислим да ги ядем с трщюфели :lol:
Последна промяна: 25 Юли 2018 22:14 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, dertlibey, asparuh, bobo, FLORE, Radislav, rublata
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат