Агнета сигурно има, но ми се вижда малко сложно. Колко човека ще дойдат, пък колко ще искат агне, пък то едно стига за двайсеттина мъже най-много....Ако настоявате първо трябва да се преброите.
Иначе за мръвки и огън, и барбекю ще има...
Мястото е същото.
Добре е да знам колко колеги ще идват, колко ще приспиват, дали за една вечер, дали за две...за да направим добра организация. .
.
Местата във вилата са само 30. В момента се опитвам да преговарям със собствениците на още една частна вила в района, които по принцип не приемат външни гости, но ми се иска да подсигурим достатъчно леглова база.
Иначе евтини и прилични хотелчета в града има, но са на 5 км от мястото на Феста. Тоест, трябват трезвени шофьори.
.
.
Датите са 24-25 март. Основната програма - тестове, състезания ще бъде на 24-ти.
Да припомня - добре дошли са всички колеги, независимо с какви техники са. Идеята е да се запознаем по-отблизо с GPX- сериите на Майнлаб,който иска да ги пробва, а защо не и други апарати да премерят сили с тях....
.
.
Ако имате предложения по организацията - казвайте.
Добре би било да ми се обадите, тия, които сте сигурни, че ще идвате и ще приспивате.
Телефонът ми : 0894380604
И моля, някой от администраторите да коригира датите в заглавието на темата, аз не можах...