Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 27 Ян 2012 10:05 #6319

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
Джони написа:
vaskonti написа:
Джони, очаквам добро представяне и на четворката в теста. От него ще зависи и избора ми между ГМ3+ и ГМ4. Колеги стягайте се за събора.
Не знам какво ще покаже четворката на тестове, но в момента излизам с един колега с тройка и всеки път вадя два-три пъти повече цвегни сигнали от него, като имаш предвид , че работя съвсем отскоро с апарата.След 4-5 излета колегата вече обяви тройката за продаване, за да си купи четворка. :laugh: :laugh:
Вземи измисли от някъде две такива четворки , че не знам как ще се дотъркаляме при теб :laugh: :laugh: :silly: !
Прикачени файлове:
Последна промяна: 27 Ян 2012 10:11 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 27 Ян 2012 10:15 #6321

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Slavitoooo написа:
Джони написа:
vaskonti написа:
Джони, очаквам добро представяне и на четворката в теста. От него ще зависи и избора ми между ГМ3+ и ГМ4. Колеги стягайте се за събора.
Не знам какво ще покаже четворката на тестове, но в момента излизам с един колега с тройка и всеки път вадя два-три пъти повече цвегни сигнали от него, като имаш предвид , че работя съвсем отскоро с апарата.След 4-5 излета колегата вече обяви тройката за продаване, за да си купи четворка. :laugh: :laugh:
Вземи измисли от някъде две такива четворки , че не знам как ще се дотъркаляме при теб :laugh: :laugh: :silly: ! http://metaldetecting.bg/media/kunena/attachments/legacy/images :)))))) Ако имах две такива четворки хич нямаше да ме боли колко ти е дълбок GPX-а! :)))))) Ама не си падам по тежката техника. :))))) Тя е за аматьори! :)))) Споко, до 18 февруари няма да има и помен от сняг! Поръчала съм хубаво време![img]metaldetecting.bg/media/kunena/attachments/legacy/images
:)))))) Ако имах две такива четворки хич нямаше да ме боли колко ти е дълбок GPX-а! :)))))) Ама не си падам по тежката техника. :))))) Тя е за аматьори! :))))
Споко, до 18 февруари няма да има и помен от сняг! Поръчала съм хубаво време!
Последна промяна: 27 Ян 2012 10:24 от Джони.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 27 Ян 2012 11:37 #6328

• didoneta@abv.bg
  • didoneta@abv.bg's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3
маи наистина ще излязат добри тези голдмакс4ета до колкото знам от колега имат и добра дискриминация за замарсено стават като далбо4ина незнам как е ма си е монетар по принцип десито =е сподели като понатупа малко опит с 4етворката

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 09:31 #6341

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. написа:
маи наистина ще излязат добри тези голдмакс4ета до колкото знам от колега имат и добра дискриминация за замарсено стават като далбо4ина незнам как е ма си е монетар по принцип десито =е сподели като понатупа малко опит с 4етворката
Какъв опит да трупам?! Прав си - каквото и да го прайш - монетар е. Единственото предимство пред един GPX е, че можеш да покриеш по-голяма площ с монетара, а с Маската можеш да работиш успешно на замърсено, докато с Джипито не можеш да влезеш там. Още не съм работила на замърсено, беше много мокро и не можеше да се влиза никъде. Мисля си, че там ще му е силата. Доколкото схващам като жена от обясненията, подобренията в четворката са такива, че по-бързо обработва сигнала. Това ще дава възможност да открива цветния сигнал между черните, например в едно старо лозе. Забелязах, че добре улавя малки цветни сигнали, като свикнеш да ги разпознаваш де - това сигурно пак е заради по-бързия процесор. Не знам, Владо да ме поправи, ако бъркам.
Но, може би има предимства пред други монетари, във всеки случай не и в дълбочината, а по-скоро в начина на работа.
Микрона, например, чува също добре дълбокия сигнал,ама ква файда, като го чува черен, докато Четворката на Владо го чува цвят. А това е основно предимство, поне за мен.
Последна промяна: 28 Ян 2012 09:39 от Джони.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 09:35 #6342

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
:laugh: :laugh: Добре, че сбирката не беше за края на януари, щях да си я правя сама.
www.dnes.bg/video-obshtestvo/2012/01/27/...504541&if_height=312

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 17:18 #6347

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
Джони написа:
:laugh: :laugh: Добре, че сбирката не беше за края на януари, щях да си я правя сама.
Няма страшно колежке Бать Бойко щеше да отпусне едно хелекоптерче да се предвижим и едно калорифирче за БНФМ да стопим снега на полегона :woohoo:
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 18:59 #6350

• didoneta@abv.bg
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
бе няма страшно и да има 20 см сняг нали е GPX -ФЕСТ те са си далбоки нема да е проблем :woohoo: това е в крага на маитапа разбира се ма нема да е лошо да се стопи снежеца 4е да не се отлага датата

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 19:43 #6353

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
Какво е разтоянието Шумен-Нови Пазар ?

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 28 Ян 2012 22:34 #6360

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Alexey написа:
Джони написа:
Няма страшно колежке Бать Бойко щеше да отпусне едно хелекоптерче да се предвижим и едно калорифирче за БНФМ да стопим снега на полегона :woohoo:
Ако праехме сбирката на трасето на магистралките му, като нищо и кебапчета щеше да ни опече. :laugh: :laugh: Само и само да не пречим. :laugh:
Ръководството да вземат да го поканят официално да среже лентата на феста :laugh: :laugh: и там да идва с калориферчетата и чадърите, пък и да се обади на ШЕФА СИ да ни поръча по-читаво време... В замяна на това за нула време ще му приключим Шуменския обект дето му пречи на трасето. :laugh: :laugh: :laugh: Това беше за темата "Шегите на търсачите".
Джак, от Шумен до Нови пазар са 20км - приблизително.
Митак, много се надявам да се стопи снега, то иначе, ако ще се събираме да мръзнем като кучета - много смисъл няма. Все пак, ще се събираме да си правим кефа, не да изпробваме праговите си на търпимост към лоши условия. Има още време. Ако е все така, ще го отложим.
Ама, все си мисля, че няма да се наложи.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 29 Ян 2012 16:02 #6370

• didoneta@abv.bg
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
НЕМА СТРАШНО деси след 12 февруари го дават топло време дано да познаят ина4е двамата треба да си пием виното и кебап4етата :P

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 29 Ян 2012 16:36 #6371

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. написа:
НЕМА СТРАШНО деси след 12 февруари го дават топло време дано да познаят ина4е двамата треба да си пием виното и кебап4етата :P
Не знам кво ще пиете , днес си взех мавруд на Асеновград мннннн превъзходен ;) !
Сега разбрах Тошко (NERON ) що си трае - пие си тракийското маврудче .......................... :laugh:
Прикачени файлове:
Последна промяна: 29 Ян 2012 16:37 от Slavitoooo.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 29 Ян 2012 17:43 #6373

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Slavitoooo написа:
Не знам кво ще пиете , днес си взех мавруд на Асеновград мннннн превъзходен ;) !
Сега разбрах Тошко (NERON ) що си трае - пие си тракийското маврудче .......................... :laugh:
Ама хич не е хубаво така да си пиете виното сами...
Пробвай Мавруд на Брестовица, ако намериш. Ще ти хареса още повече. И е в същия ценови клас.
По сведения на местното население снега в района на сбирката вече се топи... :) ;) Та, дано си пием виното всички заедно, а не двамата самички с Митака. :) То виното лесна работа, ами ще трябва сами да си минаваме по вълшебната пътечка и да си ръкопляскаме. :laugh:

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 30 Ян 2012 13:54 #6386

• nasko75
  • nasko75's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 181
GPX Фест дали ви трябват кибици щото още не сме порасли за GPX но за идеята ако не е нахално може ли да дойда да се видим ако е добре времето де???а и за копач може да ме вземете :laugh:

а за виното ще измислим нещо от ГРОЗДЕ Македонски вина ако ме вземете с вас :dry:
Последна промяна: 30 Ян 2012 13:59 от nasko75.

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 30 Ян 2012 19:21 #6397

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
nasko75 написа:
GPX Фест дали ви трябват кибици щото още не сме порасли за GPX но за идеята ако не е нахално може ли да дойда да се видим ако е добре времето де???а и за копач може да ме вземете :laugh:

а за виното ще измислим нещо от ГРОЗДЕ Македонски вина ако ме вземете с вас :dry:
Събирането колега е за всички фенове на металдетектинга ! В това е замисъла всеки да може да изпробва
апарата който го интересува , за това по горе бях писал какви модели детектори освен GPX със сигурност
ще присъстват !
Tesoro Vaquero
Golden Mask 4
XP DEUS
Minelab Explorer
PIRAT

Бандито 2
PIRAT 2 в 1

...............

GPX - Фест Нови Пазар 24 - 25 Март 30 Ян 2012 19:34 #6398

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
Ще докарам и Джими Хендрикс 2. :laugh:
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат