Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. написа:маи наистина ще излязат добри тези голдмакс4ета до колкото знам от колега имат и добра дискриминация за замарсено стават като далбо4ина незнам как е ма си е монетар по принцип десито =е сподели като понатупа малко опит с 4етворката
Какъв опит да трупам?! Прав си - каквото и да го прайш - монетар е. Единственото предимство пред един GPX е, че можеш да покриеш по-голяма площ с монетара, а с Маската можеш да работиш успешно на замърсено, докато с Джипито не можеш да влезеш там. Още не съм работила на замърсено, беше много мокро и не можеше да се влиза никъде. Мисля си, че там ще му е силата. Доколкото схващам като жена от обясненията, подобренията в четворката са такива, че по-бързо обработва сигнала. Това ще дава възможност да открива цветния сигнал между черните, например в едно старо лозе. Забелязах, че добре улавя малки цветни сигнали, като свикнеш да ги разпознаваш де - това сигурно пак е заради по-бързия процесор. Не знам, Владо да ме поправи, ако бъркам.
Но, може би има предимства пред други монетари, във всеки случай не и в дълбочината, а по-скоро в начина на работа.
Микрона, например, чува също добре дълбокия сигнал,ама ква файда, като го чува черен, докато Четворката на Владо го чува цвят. А това е основно предимство, поне за мен.