Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 15 Юли 2012 20:17 #8308

• deultum
  • deultum's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 34
само времето ще покаже нямам идея
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 15 Юли 2012 20:37 #8309

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
Ми имаме в редиците такъв апарат ще го проверим и него колко му е душицата :) , иначе за черния пясък няма смисъл да се носи , там има много просто не сме показали въпросния плаж за да не се стресират колегите от сега :laugh: .

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 17 Юли 2012 23:57 #8335

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Джендо, я кажи как е дереджето по плажовете около Влас? Ще работи ли Маската там иии...мога ли да имам проблеми с концесионерите?...Че, тия дни ще правя тренировка за събора някъде между Влас и Елените... B) И...ако някой може да ми каже тънкости за Маската на пясък...да казва, че за първи път ще пускам апарат на пясък...направо все едно го хващам за сефте. Така се вълнувам. :)
Последна промяна: 17 Юли 2012 23:58 от Джони.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 00:08 #8336

• deultum
  • deultum's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
няма кой знае каква философия , просто работи с минимум дискриминация !

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 00:35 #8337

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Абе, няма, няма...ама явно има. Да не мислиш, че щях да знам да махна дискриминацията. :) А, я сега ми кажи и защо?
И..благодаря!
Последна промяна: 18 Юли 2012 00:36 от Джони.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 08:17 #8338

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
даже без дискриминация , защото на плажа черните сигнали отсъстват или са много рядко и когато се опиташ да дискриминираш заради минерализацията може да ти отреже някой цвят, ако на плажа нямаш успехи хвани километър два в северна посока :)
успех и най - вече приятна почивка :)
Последна промяна: 18 Юли 2012 08:20 от zempar.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 20:32 #8346

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 940
Джони, ако си с четворката остави си я на диск. 2 и на авто грунд и няма проблем. Дълбочина не ти трябва много, защото по надолу са стотинките от бай тошо и са в окаяно състояние/ не че ако са добри е по-различно/. Златните неща си ги чува перфектно и останалия цвят също. Може леко да са смущава в зоната с мокър и сух пясък поради разликата във проводимостта. Аз много се чудех дали да не се пробвам и във водата поне на 30-40 см. Ще питам и Владо дали може да повредя антената от солената вода, и на събора в Бургас ще видим какво ще правим за под вода. Късмет и приятна почивка.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 21:11 #8348

• deultum
  • deultum's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Васко тук малко грешиш като казваш че надълбоко има само бай тошови пари , вадил съм пръстен на 25 см долу горе така че по добре е да не изпускаш дълбоките сигнали . Между другото Джони колегата е прав че е най добре да караш без диск , но аз работя на минимум диск точно поради тази причина която спомена и той . Ще извадиш и много боклуци но поне няма да изтърваш тънките сигнали . Успех ти пожелавам ,защото без него сме за никъде . Аз с повредена антена миналата седмица извадих от плажа 14 грамов златен пръстен даже леко се виждаше когато го хванах , така че всичко е късмет . Успех на плажа !

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 18 Юли 2012 23:31 #8351

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Джони моя съвет около Влас, Елените и Сънито да си бачкаш с нормална дискриминация там пясъка не е оруден машините бъркат дълбоко щото след тази буря зимата дето отнесе заведенията е пълно с пирони , отделно тези плажове след бурята се минаха сантиметър по сантиметър няколко пъти от колегите и не търси кой знае какви дълбоки сигнали да не говорим че и дюните които се бяха образували ги събориха с булдозери така че мятай яко сигналите са максимум на 10 см. :) и всичко е от деня щото имам данни че вечер се събирали между 10-15 колеги на плажа в Слънчев бряг и останалите около него .

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 19 Юли 2012 00:06 #8352

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Благодаря, момчета! Въоръжихте ме с информацийка. Ще пробвам и с дискриминация и без и ще казвам какво е станало. Там съм за една седмица от неделя. С три хлапета, които ще ми вадят душата със сигурност, но от сега ги подковавам, че ще ги водя за съкровища и това ще е бойното им кръщене в металдетектинга.
Васе, със сигурност няма да топна сондата на Маската, ама дано да имам поне твоя късмет. :laugh:
Ако има за хвалене, ще ви информирам. Тресе ме любопитство де. Тва е един руски комплекс, да видим кво мятат по плажа братушките. :laugh:
Джендо, и затворените комплекси ли проверяват колегите?
Ако някой е наоколо, да звънка за по пиене.
Още веднъж, благодаря.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 19 Юли 2012 00:18 #8354

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Ако имаш на предвид затворените като Дюни например там работата е друга там собственика или концесионер на плажа определя условията но да ти кажа от Равда до Влас не съм чул да има плаж дето да не може да се търси поне до миналия сезон беше така сега не съм ходил и не знам

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 20 Юли 2012 12:07 #8362

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
Запалихте ме.Довечера си уредих почивка и отивам да си пробвам късмета на плажа.По Кърджалийско се молим на Дионис за добър урожай и се черпим с Немиров по 50гр.преди да запалим бангиите. Тука предполагам една молитба към Нептун ще свърши работа.Колежке Джони а с тебе ще одарим по една мента със спрайт за адета
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта
Последна промяна: 20 Юли 2012 12:14 от Alexey.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 20 Юли 2012 21:34 #8363

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Alexey написа:
Запалихте ме.Довечера си уредих почивка и отивам да си пробвам късмета на плажа.По Кърджалийско се молим на Дионис за добър урожай и се черпим с Немиров по 50гр.преди да запалим бангиите. Тука предполагам една молитба към Нептун ще свърши работа.Колежке Джони а с тебе ще одарим по една мента със спрайт за адета
Алексейка тука пием по една бира преди поход и по много след :) пък ако срещнем някой да ни покани на ракия е това да видиш какво вадене вадим и какво пиене пием :laugh:

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 21 Юли 2012 03:12 #8364

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
Ето и резултата след първата подготовка за Събора в Бургас.Минус 3лв.за студена бира че не е лесно да се търка покрай тия капанчета пълни с русалки :laugh:
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 21 Юли 2012 11:21 #8365

• свещ.Димитър
  • свещ.Димитър's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 291
Браво! Ами без нищо? :)
Божията благодат,мир и любов да е винаги с всички нас с пожелание за здраве, късмет,успехи,дълголетие и благоданствие! Амин!
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат